apowww piyasa karışır aga
Printable View
apowww piyasa karışır aga
Devran Az Çok Muhabbetimiz Oldu, Ama Biraderin Kaş Göz Yüz Mevzusu Yapmaya Başladı, Bu Mevzu Çok Başka Yerlere Gidicek Sıkıntı Cıkıcak O Yüzden Ben Daha Bir şey Konusmak Yazmak İstemiyorum, Burayı Çok Aktif Takip Eden Burayla Yatıp Kalkan Biri Değilim, Bu Yüzden İlk Tanışmamız Dosthane Oldu Öylede Kalsın.
bende ARP 106 ile denemek istiyorum.. sizin içinde sakıncası yoksa arabam şuan sökük değil sizinkide değil sanırım
1.9 gti 8V aracım itb egzantirik oem conta egzoz var aracımda stock
Araban takılıysa uygun zamanda baSarız onur..problem yok devirlerimiz uysun yeter..
Erdem bizim kimseyle bir Derdimiz yok hazırla arabani çıkalım yine deneyelim 3.kişiler olmasın yeter hersey serbest..konu fazla uzadı video hakkında yorum yapılsın. .gerek yok fazla muhabbete
Camcar sağlam sıkıntı yok itbli arabayla bascaz nerden nereye be :)
205 baskiyi degistirdiginde tekrar denenir gerektigi gibi gitmiyo su an bence
Ne aracın yürürü, ne de deneme hakkında yorum yapıcak kişi değilim. Benim takıldığım nokta "OEM" yazısı, siz zaten aracın listesine "OEM beyin ve conta" yazmazsanız kimse size bu araçta beyin var demeyecektir değil mi veya farklı bir conta kullanmışlar demezler değil mi? Belirtilmeyen birşey için töhmet altında kalırsanız onu soran kişinin düşünce yapısını sorgulamak gerekiyor.
Araçlara maşallah, daha iyilerini nasip eder Allah umarım (Bu tarz yorumlar yazmak yerine yazmamak daha iyi diye yazmıyorum)
İsmini bilmiyorum ama böyle bir platformda moderator linki taşıyoruz şu konuştuğu kelimelere bak olay saygı çerçevesini aşıcaksa bizde bilelim böyle lan li lun lu konusamaz sin ne ayaksin fln kusura bakma