Maşallah 2 aracada zevkli deneme olmuş
Printable View
Maşallah 2 aracada zevkli deneme olmuş
205 bi öne atlar diye bekledim ama :) çok üst bastınız galiba
Zevkli denemeydi herkese teşekkür ederim.. Harun kankamla hemen hemen hergün Telefonda görüşüyoruz samimiyetimiz onunla farklı ki aracıda oldukça hızlı. :)
205 GTİ aracımdan gayet memnunum bir çok insanın tabularını yıkmıştır 8V oluşuyla Allah herkesin yüzünü güldürsün sorunsuz sıkıntısız araçlarınıza binmeyi nasip etsin.
maşallah araçlara.. yürüyen 205 görmek sevindirici.
Maşallahh deneyen araçlara kazasız belasız inş..
maşallah araçlara...bu pejolar başa bela yaa..:)
205 in gidişi ALLAH bozmasın Çok güzel bence maşşallah araçlara white typer yine cigerli sesi ile koşmuşş maşşallah güzel bi video olmuş vites atımları aynı zamanlama çok güzel elinize ayagınıza saglık
Teşekkrler evet bende kullanırken çok duygulanıyorum :D :D
teşekkür ederim.. Allah sizlerede kaza bela göstermesin inş.. ;)
bunu ilk CRX varken anlamıştım ehahah :D
Teşekkür ederim 3 aşağı 5 yukarı şuan tatminkar inşallah daha iyi olacak önümüz daha açık ;)
Maşallah 8v ye onurcan 1 senedir uğraşıyor hergün, araç başında daha gideri var,eksikler giderilince 2-3 boy daha hızlanır diye tahminde bulunuyorum, Harun kardeşim Ayrıca Maşallah adam R yok :)
En başta keyifli olmuş. Daha ne gitsin çok zevkli bir şaka arabası. Sen keyif alıyorsan gerisi boşa.
Bu arada typer specler neler ?
Senin arabada dişliler GTI ayna mahruti 4.42 mi ? Birde hacim ve eksantrik ile max güç devri nerelerde ?
Kazasız belasız.
Onur, bence şanzımanı biraz uzatsan daha hızlanır gibi geliyor araç.
oranlardan anlamadığım için birşey diyemiyorum ama istekli giderken vitesler kesiyor arabayı
Daha ne olsun maşşallah
Maşallah araçlara 205 çok çok iyi gitmiş.
Kardeşim maşallah , daha da iyi olacaktır 3. vites sorununu aştığın zaman ;) Her iki aracada maşallah , dostluğunuz içinde tebrik ederim..
tam olarak bilmiyrum abi üzerindydi kullanıyorum sanırım 1.6 GTİ şanzımanı devir tam olarak 7500 dönüyorum dynoya daha çıkmadım dyno üzerinde grafikten bakıcaz
bakıcaz kanka şanzımana veya devir açmaya çalışacağız
yanii... :) :)
Teekkr ederim
inşallah onuda aşacağız :D
Ön lastik ebatın varsa, 5. vites 3000 rpm hızını tam söylersen buluruz. Hem sende arabada şuan ne takılı bilirsin.
Bunu şundan sordum. Dyno eğri ve devir güç bandına göre gerekirse oynamada yapılabilir oranlarda. Arabanda hacimde var ki alt devirlerin çoğu devir dönen motora göre baya torklu olması gerekir. Dolu dolu çevirmek adına.
Gelişme olur ise paylaşırsan memnun olurum. Özelden de yazabilirsin.
Başarılar.
Maşallah araçlara, 205 in type R ile denemesi çok hoşuma gitti .Her iki araç sahibine de kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Böyle efendi insanların forumda olması ayrı bir güzel ;)