abi hep ateş ediyosun sonrada "yok yav etmedim" diyorsun :) Maşallah
Printable View
abi hep ateş ediyosun sonrada "yok yav etmedim" diyorsun :) Maşallah
Maşallah çok iyi :)
Ben benim Corsa GSI'da rodajı şu şekilde yaptım.
6-7 saat civarı rolantide çalıştı, belki 5 saatte olabilir tam olarak hatırlamıyorum ama tahmini minimum 5 saat rolantide çalışmıştı. Ondan sonra 2 gün uzun yol yaptım, 300-400 KM civarı.
Uzun yolda ara ara sıkıştırmalar yaptık. Ondan sonra yağını suyunu ıvır zıvır hepsini değiştirip ayarını yaptık. Ve bitti.
Allaha şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. 6 aydırda sorunsuz bir şekilde biniyorum. Çok kez roll vs yaptık ama hiç birşey olmadı. Maşşallah diyimde nazar değmesin :)
Senin araçta çok güzel Maşallah. Allah tekerini düz bastırsın. Güzel günlerde güle güle bin :)
öEyvallah sağolasın, bahsettiklerinin aynısını yaptım zaten.
ilk 25 km de 2 kere yağ değiştirdim ilk marştan hmn sonra ve 25km sonra. ilk 25 km aynen dediğin gibi 4500 rpm ye kick sonra komp, kısaca zıplata zıplata. Şu anda aynı şekilde ama kick - 8600 -comp şeklinde, ama asla dipgaz gitmiyorum 370km de kapağı söküp yakınen bakacAz her hangi bir sıkıntı varmı diye biliyorum gerek yok diyenler olabilir ama ben emin olmak istiyorum :)
Yukarıda ki videoda rölanti ayarımızın son hali bulunuyor, mükemmel oldu, 800-850rpm de gayet sessiz ve keyifli, afr 14.8 , teşekkürler Alper :)
Şu araç satılacak olsa alıcıya yapılanlar anlatılmak istense ne kadar sürede anlatılır merak ediyorum. Maşallah keyifle takip ediyorum
Sağolsun Alper yavaş yavaş ve emin adımlarla yazmaya devam ediyor, Rodajın 870. inci km sinden süslü kısacık bir 1. - 2. vites videosu koyayım, tadımlık :D
http://www.youtube.com/watch?v=eGa0RhoVxT4&feature=youtu.be