Yanyana gelmeden belli olmaz sende biliyorsun bence bu denemeye yorum yapmak mantikli
Printable View
Maşallahh deneyen araçlara tebrikler..
Hikmet 1500km yolu boşa gidip gelmemiş oldun en azından aracını görmüş oldun
maşallah kop bariz hızlı.
Araclara maasallah,kop eski haline gore bu kadar bariz hızlandı mı yoksa ss mi ters geldi,cunku ozellikle 3.videoydu yanlış hatırlamıyosam 106 her vitesi kesicide atıyo hatta bi yerde bırakıyo tekrar basıyo ss i yine de geciyo,106 nın içinde mangal yanıyo havası var sorunsuzsa 2 aracta cok hızlı olmus araba tebrikler :D
Hey maşallah f7r 'ın nasıl gittiğini herkes biliyor ,kopu soranlar,merak edenler,bekleyenler için kötü bi video olmuş çok can yakacak ,adaleti yapıcak kimse merak etmesin :icon_tup:
tahminimden hızlıymış kop maşşallah :)
11 saat yoldan sonra sonunda İstanbul'dan Milas'a döndüm arkadaşlar.
Her iki aracında sıkıntıları olmasına rağmen bastık ve eylendik.
SS ekibine ayrıca teşekkür ederiz,bizi kırmayıp geldiler.
Hava yağışı yer yer vardı ve tam umudumuzu kesmişken yakaladığımız kuru emniyetli yerde bastık.
2. videoda önüme symboll geçince biran ortalık karıştı ,ayağımı gazdan çekmeyi bırak frene bile bastım.
Çok şükür kazasız belasız bitirdik.Vites atışlarına gelince şantiye ortamında kamyon,iş makinasıyla uğraşmaktan biraz acemiliğim oldu,bende farkındayım.Artık aracımızı roll de koşturacağız.Araç İstanbuldadır.Denemek isteyen Drag Servis veya MamiMakinen e ulaşabilir.
maşallah araçlara yorumlar dahada güzel sevgi saygı içinde daima böyle olsun :)
Çok güzel gitmiş 106 her iki araca da maşallah.
yapılan bu denemeden yola çıkarak tahmin yapmak doğru olmaz.Red ile dosthane bir denememiz çok kısa zamanda olacaktır.
Ona bakacak olursak 75-80 dan aşağıda gaza hiç oturmadık.SS de buji-ateşleme sorunu çıktı.
Benim aracımda 2. şarj dinamosunu gecenin bir yarısı takmamıza rağmen şarj kesik halde bastım.
SS eskisinden daha hızlı(Maşşallah)
Maşallah KOP'umuza.SS'in zaten ne işler yaptığı,başarılı olduğu kanıtlanmış.Sürekli KOP nerde deniyordu ozamanlar herşey ha deyince olmayabiliyor.Bu işler para,zaman ve herşeyin dört dörtlük yolunda gitmesiyle alakalı az daha sabredin çıkacaktır diye defalarca demiştim.Şimdi artık bitti,ilk denemesinde de bence alkışı aldı.Şimdi sıra Allah izin verirse sağlıklı,kazasız belasız bir şekilde denemelerine devam etmesinde.Hikmet abi kesene,emeğine sağlık.Drag Servis Erdem ustam emeğin çok fazla ellerin dert görmesin.Mami abi bilgi birikimini hiç eksik etmedin kendi araban gibi ilgilendin helal olsun.Son olarak Özgün abi,bu işin doktoru sensin son nokta hep sende bitiyo.emeğine sağlık seviyorum seni:p:)
Allah yolunuzu açık etsin..
Kop çok iyi yürümüş,eğer Ss de bi problem yoksa mükemmel sonuç, Maşallah Hikmet ,herkes tarafından sevilen bir insansın inşallah hep ileri gider arabanda :)
maşallah hikmet araban güzel demekki bişeyler dosthane olunca havada yağış araçlarda sorun o kadar da önemli olmuyomuş sara sara çıktı bastılar ss de sıkıntı vardı zaten belli ediyo kopda da vardı ki yolda durdu yağmurda uğraştılar o kadar sonra alternatör sorunu oldu falan filan iki araç kuru zemin yine dener yine eğlenir aramızda bu konuda hiç sıkıntı olmaz hikmetle o kadar km gelmiş denememek ayıptır zaten ikisine de maşallah diyelim
Dostum naptın sen ya bir adam bukadar geçilir mi?Adamı arabasından soğutmuşsun maşallah.
Her ıkı araca Masallah Kop 106 hakkında atıp tutanlar nerde bu kop drag dan draga cıkıo rol yapmıyo Kop 106 Rol Sezonunu Actı Kop Hakkında Atar Gıder Yapan Arkadaslar Artık Adaletı Sağlıcak Kop 106 da emeği Gecen Ustalların Ellerıne SAğlık Başarıların Devamını Dilleriz Hikmet ABii :)
Maşallah araçlara.
Araçlar yan yana gelmeden kimin kimden hızlı olduğu malesef belli olmuyor, ss 306'da bunu defalarca yaşadım yaşattım :)
Maşallah iki aracada . Sıkıntılara rağmen denenmiş .
Hikmet maşallah Kop guzel yurumus
emegınn karsılıgını almıssın
kazasız belasız ınsallah
SS megan a gelınce
estı gurledı ama nedense son zamandır hıc gectıgı bır vıdeo gormedım
artık bıraz daha arabayı hızlandırma zamanı geldı sanırım
deneyen araçlara masallah