Clio =Hava filtresi-son susturucu
Corsa=Ecufast yazılım dumanlı egr,kat iptal.düz boru emmeler açık
Clio 1.6 16v Corsa 1.7 dtı - YouTube
BUDA BONUS
Bu araçta kat iptal düz boru son orjinal.
Clio 1.6 16v & Clio 1.6 16v - YouTube
Clio =Hava filtresi-son susturucu
Corsa=Ecufast yazılım dumanlı egr,kat iptal.düz boru emmeler açık
Clio 1.6 16v Corsa 1.7 dtı - YouTube
BUDA BONUS
Bu araçta kat iptal düz boru son orjinal.
Clio 1.6 16v & Clio 1.6 16v - YouTube
Sport sadece filtre ile güzel gidiyo, yanlız öteki sport sorunlu, kat iptali bende hiçte gerileme vs yapmamıştı aksine basar basmaz ayırmaya başlıyodu orjinal sportu, aracına bakması gereksizde katı söktürün çok faydasını göreceksiniz
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Araçlar sport değil 4 kapı tabi bunlarda k4m diğer aracı elden geçiricez hava filtresi sıcak hava çekiyor. aracı alınca bütün eksozu yeniledim kat orta vs yakıtından çok memnunum yakıt artar diye sökmeyi düşünmüyorum araçta tüp yok bu arada.
Maşallah araçlara denk gelemedik ama bi daha ki sefere inşallah
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
O yazılımla corsanın rahat geçmesi lazımdı. Maşallah clio ya sağlıklısı can yakar.
Hepinize teşekkür ederim ağırlığı ruhsatta 1090 yazıyor 2 de 50 de basıyoruz burda aracımdan çok memnunum denediğimi corsaların arasında da en iyi gideni bu bence antalyada 5 clio yuz hepsinle sıkıyorduk canımız sıkıldığında en kötü 1 boy önde oluyordum![]()
Renault 9 ve 11 le çok uğraştık zevkli arabalar yapılınca cok iyi şeyler çıkıyor ortaya. Bir kaç tane yaptığım arabalardan swapta var orjinal motorda
![]()
Renault Sports & ///MPower
Pek fazla yok video çekme adetimiz yokClion güzel gidior biraz daha kurcala bence
![]()
Renault Sports & ///MPower
Maşallah çok güzel yürümüş, yakıttan memnunum demişsiniz kaç lt yakıyosnuz şehir içi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)