sonuna kadar kavga çıkacak diye bekledim :D kürekle falan birinin kafası yarılır birşey olur diye ama şaşırdım yahu :D
Printable View
sonuna kadar kavga çıkacak diye bekledim :D kürekle falan birinin kafası yarılır birşey olur diye ama şaşırdım yahu :D
gecende kaçaktan akü bitmişti hafif rampa aşagı, arkada arabada 20 25 yaşarında iki kişi vardı dedim bi hafiften itseniz kendi gider araba zaten dedim,biri yok itemeyiz dedi öbürü biraz düşündükten sonra yardım etmişti,,bende araba iten kişilere direk yardım ederim mesela
adamlar en az 12000 lb kuvvetince vinçlediler :D
maşallah...
İvanizm....
Helal olsun, her ülkede iyi ve kötü örnekler mevcut.
Bizde olsa donarız soğuktan
sonuçta rus işte
Arabanın sahibide arabayla biraz destek vereydi keşke :9
eskiden bende yardım ederdimde son 10 yılda çok şey değişti, artık insanımız birbirini sevmiyor hep bi kargaşa kavga hakim ve tabi artık güven yok takviye yapayım diye duruyosun cüzdanı kaptırıyosun.
Siz hiç kış geceleri uludağda ki yardımlaşmaları görmemişsiniz :D :D
Benzeri bir durumu biz yaşamıştık.Bu kadar kalabalık olmamamıza rağmen kaldırıp yola koyvermiştik arabayı. Bu rusların kafası çalışmıyor.Askıda kalmışş arabayı çekmeye çalışıyorlar.Kaldırıp taşıdınmı daha kolay oluyor.
Valla helal olsun nerden nereye cektiler :D
eğlenceli abi severim böyle işleri
Bende geçen hafta sette kaldım, 15 kişi ittirdi çıkaramadık. En son kamyonlu bi abimiz çektide kurtuldum :)
http://i.hizliresim.com/99NZyr.jpg
seninki bile bile lades olmuş :)
hergün mecburi geciyorum kazılmış ama bişey olmuyordu, bu sefer sudan dolayı kayma yapmıs kazılan yer oturdu kaldı :Deli:
arkadan birsürü araba geçti bitane zekide durdurup/durup sunu 2 dakka cekiyim gardaş demedi
ayrıca yolmu bitti orda ne işin var :hahaha: hatuna saplıyım derken kar abiye saplanmış gibi kuytu kose spec :D