Teşekkür ederim bende aynı düşüncedeyim. Zaten dışardanda cekim var bütün herkes cekiyor zaten.araç içinden çekme lütfunda bulunmuş saolsun video atsada izlesek hepberaber
Printable View
Ozaman şöyle diyelim herkesin düşüncesi subaru beni gecerdi şok olundu ben gectiğimde
M ci arkadaş arabayı tutamıyorum yanıma pek fazla yaklaşma dedi
Sonra hepsinde sorun oluyor ama bunlar deneme değil yarış tı
Beni baglamıyor sorunları vardır veya yoktur. Tekrat denemek isteseler herdaim denerdim
Tebrikler bilader çok güzel bi araba yapmışşın emeklerine sağlık
Kısa bir Flyby m5 gecesinden
yanlısın var f10 m5 8.2 çıkartıyor e60 9.4 çıkartıyor belki onlardan uçurumdan aşağıya atmıslardır süre cıkartmak için biz yolda gazlayanlardanız.
Suan istanbul da olduğumuz ıcın Antalya da ki denediğiniz subaruyu hıc tahmın bile edemiyoruz ne gider ne gidemez
Fakat m5 tahmın etmek zor degıl 100 200 süresi belli
Bu sebebden m5 den kıyas alarak sormak istedim
M5 le 70 de basıyor olsanız benım fikrim tutunur ( daha onceden denedim Ona dayanarak soluyorum )
Ve video da gördüğüm kadariylada iyi geçiyorsunuz
Iki şık var; ya bu m5 100 200 7.5 civarı koşanlardan degıl
Yada sizin aracınız sizin sandığınız dan hızlı 6.5 falan koşuyor o zaman
full stok m5 in resmi sayılabilecek 100-200 süresi hep 8.8 civarı veriliyor Ahmet nette, tabi filtre egzoz vs ile işler bayağı değişiyor o apayrı konu ama eğer denenen araç stock ise, 8sn civarında 100-200 süresi ile videodaki kadar geçmesi normal gibi geldi bana.
Maşallah DEV RC ye bu arada :)
hatta şöyle diyim 100-200 olayını çıkaran ekibin verdiği bilgilerde de aynı sonuç mevcut, merak edenler bakabilir bazı süreler verilmiş burada
http://www.6speedonline.com/forums/9...torcycles.html
6 7sn işin makarası hala ona takılmayın ds3 7.5 çıkartınca maşallah deniliyor rc yapınca tukaka yapmayın :) neden mami abimiz istanbullu biz antalyalıyız burası köy burdan hızlı araba cıkmaz..
Serdarım ayağına sağlık kesenize bereket :)
Denediğim başka araçlarda var stage 2 ilerleyen evo X evo 9 evo 8 amg 55 vf43 lüsü Yani video çok ileryen günlerde hepsini atacagım rc binmeyen anlayamaz nasıl gittiğini.bir iki malzeme getirttim nasipse takacagım ilerleyen günlerde çok daha hızlı olacagına inanıyorum ve güveniyorum arabama..teori yaşamıyorum ben hepsi gercek deneme
Rc 5 te kaç görüyor ki taş çatlasa 240-245.. Serdar'ın arabası da tahminimce 400bg civarında vardır güç olarak, M5 daha üstlerde yakalayabilir ama RC nin oranlar yetmiyor işte o hızlara çıkmaya. aradaki 500kg den fazla farkı unutmamak lazım bir de deneme yapılan hız aralığında açılan farkın başta gelen sebebi bu bence :)
Mami abi çıkarır bizde inanırız evet nasilki siz suan inanıyorsanız
Mami abi sure çıkarmasa ne olur burda her hafta göz önünde gazlıyor süresini tahmın etmek zor degıl
Ama sizin aracınızı görmediğim ıcın inanmak güç
Ayrıca ;
Bakın sürenize bsey demiyorum ama siz kendinizle çelişiyorsunuz
8 sec düzde Kosar diyorsunuz 207 ıcın
Aynı 207 ıcın m5 in yanında Defolup gittiği videoyu koyuyorsunuz
30r li cuprayi geciyor diyorsunuz bende burda 30r li cok cuprq gördüğüm ıcın garip geliyor
M5 le de kendım denediğim ıcın oda yine garip geliyor
ds3 istanbulda yarıstıgı arabalar var
bangır bangır bagırıyor evo subaru bmw hepsini geçiyorum diyor geçmeyede devam ediyor ds3 m5i böyle geçemez mi?
500hp subaru evo ile deniyor nası olcak m5i oda böyle geçer thp ler hızar gibi kardesim para harcayınca iyi gidiyo
mami abi istanbulda bitane cupra ile denesin motor içi yapılı olmayan gtx3071li geçsin sen inan sonra konusalım hatta istersen senin stage2 plus cupranla denesin sen ordan pay biç
m5 ile rc arasındaki kilo farkını ve uzunda m5 in geçeceğini bilgilendirdiğiniz için sağolun.aslana maşallah mermi
burdaki olay mami abiyi işin içine sokmak degil birbirine yakın giden 2 araçtan bahsediyoruz ds3 ve rc yani inanmak istiyorsan ds3 ile deneyin izleyelim boşa cupralara dünya para vermeyin
Levent bak 260 da bittiği yazılmış rc nin kacta bitiyor bilmiyorum
Mami abinin arabası suan tahmın ediyorum 350 360 hp cıkar 100 200 süresini biliyoruz
Bu araba 400hp çıkmıs olsa sence 8sec mi Kosar
Ben 1460 kg 4 ceker s3 le 475maha Halim ile 6.7 100 200 çıkardım (kıstas Alman ıcın soluyorum )