çok iiiiii
Printable View
çok iiiiii
Suc Cupra vs TH Typer - YouTube
bu video belgesel niteliğinde..
ilk deneme 2 kişi araba tutunuyor diğer denemede cupra 2 kişi typeR tutunmuyor ve geride kalıyor.
Eyvallah Harun, deneme yapılalı 1 ay kadar oldu sanırım. Biraz daha geliştirdik sürüşü.
E30 a talep çok bc eg & e30 2. deneme
bc eg k20 turbo & e30 turbo - YouTube
Tüm araçlara maşallah güzel deneme olmuş, yol biraz kalabalıkmış boş olsa çok daha güzel olurmuş :)
Tebrikler 3 ude cok hizli.
Ama SUC fena gidiyor o kilosuna ve dusuk basinca gore.
Basinc acinca 5.1 lere düsuyor galiba cupra.
Masallah araclara keyifli olmus :)
O eg atmosferikken 1080 kilo gelmisti kantarda.turbolu hali 20 kilo eklermi bilmemde 1100 de :)
Bütün araçlara maşallah fatih abinin arabasına bayılıyorum zaten.:D Suc ben bildim bileli hızlı.
Ozan abi sti bırakmışsın.Sen çok hızlandın artık camcar bile olamam sana maşallah
Bu nedirr beaa :):)
Kocaman maşallah gazlayan tüm araçlara ama honda beni bitirdi esass
deneyen araçlara Maşallah. k20 harika gidiyor e30 da güzel.
Tum araclara masallah ama cupranin her basista ayni stabil olusu cok daha muazzam..
REŞİT şu kg muhabbetinden bıktık abi. eg 1150-1200 kg gelir kaldıkı yanına 100kg da ASKAN oturmus deneme esnasında en kotu 1250-1300kg arasdır o araba 2 kısı varken. nıe 1050 yaptın sen sımdı ?
araba gucsuz kg den yuruyo gıbı ızlenımı bırakın artık. honda güçlü kardeşim kabullenin.
araçlara maşallah. E30 iyimiş :)
5 denemede tek tek denedim 2denemede askan bindi ben oturtmadım, eg ye askan sürmek için bindi! eg kendi kg yazdım 950kg-1000kg arası degılmı k20 agırlıgı turbo kıtı ekledım 1050degılse 1100 1150dir eee 300kg agırım, sende haklısın miniks ben 110kg+1430kg araç la 5.3yaptım:) cupralar aynı stupta hondadan güçlü kardeşim agırlıgı fazla olsada kubullen sende:)