Bu arada 5.3 dbn koyulmnadi 2aydir. Benden sonra bu hafta alınan dbnler koyuldu koyulmiyicaksa benim 100-200 konumuda silsinler. O listeye -3.73 eğimli dbnler , dosyasiz dbnler listeye koyulurken ilginç gerçekten:)
Printable View
Bu arada 5.3 dbn koyulmnadi 2aydir. Benden sonra bu hafta alınan dbnler koyuldu koyulmiyicaksa benim 100-200 konumuda silsinler. O listeye -3.73 eğimli dbnler , dosyasiz dbnler listeye koyulurken ilginç gerçekten:)
Resit ben videolara yorum yapmadim farkindamisin
KG muhabbetine takiliyorum her seferinde konu honda oldumu KG muhabbeti yapiliyor
Hafiflik biyere kadar eger cok kesik iyi olsaydi hala hulka binerdim bosu bosuna coupeyle ugrasip bir ton para tekrar harcamazdim
Simdide turbo muhabbetimi yapicaz :)
GT30 u hondada 2005 de kullaniyorduk sende biliyorsun hondaya 30 kucuk kaliyo yani 2 bar basinca 30 la guc dusuyor keyfimizden buyuk takmiyoruz
Size basit geliyo ama buyuk turbo takinca ekstra bir ton parca almak zorundayiz emme kelebek enjektor egzantrik daha yuksek cr piston
Hani diyorsunuz saygi duymuyorsunuz diyede saygi duyulmayan esas hondalar niye duymuyorsunuz cunku hafif ondan yuruyo :)
Benim aracim agir kantara cikip deneyelim ben varim resit ama bu seferde 30R tak diyorsun :)
Napacaz anlamadim ki :)
Ben deneyelim dedin sana mazeret yapmadim , 30lular deliğinden cikmiyo yazdim üstüne alinma denediğim araclarda senin aracinda emek bizimkinden çok ona lafim yok , istediğin gibi olur insallah
Reşit videolari koymadan senle konuştuk, neden koyduğumu biliyorsun. Denemeler Aralık ayi başında oldu. Arabayla ikinci cikisim ve alidmadigim için dönerken Askan kullandı. Fatihle denedikten sonra yanimiza gelip deneyelim diyen sendin. Sarma konusunda haklısın lastik ve ivir zivirdan sonra o bahanede kalmayacak. Akşam akşam gaza gelmişsin gerek yok. Yazdıklarımı tekrar oku senin arabanın kisik odugunu ilk mesajda ve youtube dada yazdık, arabana borazan diyen yok. Ana benim arabada boru değil. Ben kullanırken hep soğuk lastiğe dip gaz yaptığım için sardı. Askan sardirmadan kullandi. Hilmi de bosuna yazmiyor benim arabada hilminin kullanimiyla benim kullanimim arasinda 1 sn ye yakin fark oldu.Kizdirma beni :) döndüysen Ankaradan akşam çay içeriz geçer:)
Abi, seninle alakası yok senle alakalı olan kısım video 1.5ay sonra koyulması dedıgım gibi daha çok tartışma olur dedim, koymadan önce ben o yazıyı hilmi anlasın diye hilmiye yazdım kg bahane etme dedıya bende yarışsa bu sarmanın bahanesı olmaz demek istedim hilmi düz mantık bakıyo her deneme yarış, eksikler dostane denemelerdeki durumu bilmedigi için acıklama yaptım kı hilmide sürse o gece o basıncta benım arabayı gecme şansı yoktu abi:) sonuçta senle denedıgımızde de tek tek sarmadıgı zaman askanlada sarmadıgı zaman sonuç aynıydı, hilmi daha iyi sürer diyosan vericeksen arabayı ona sorun olmaz ben denerim yine havalar düzelsin deneriz yeni basınclarla bende merak ediyorum hem senin arabayı hem cuprayı, bu yazı üstüne alma abi senin yazma amacın biliyorum ben sadece ufak detay verdim, e30 alakalı:) e30 ılk denediginde senın araba daha çok sarıyodu onun için e30 cuprayı kıstas kımse almasın, boruzan kelimeside samımıyetten hilmiye yazdım:) ankaradayım pazar döncem çay içerız abim.
207 geçer..............
Masallah araclara.
2 de 60 da basacak cupra varsa 3076 s2k var ??
veya 3.vites 70de basacak cupra varsa oda olur ben 3.vites 70 dede basarım
oem emme kelebek egzantrik 9 cr piston
Bende karar aldım, adam olanlarla 2de 60 70denerim
Adamlık emretmek yerine rica ederek işleri halletmektir. Videoyu sil dedin silmedim ne oldu adamlıktan menni yedik. Ayıp ediosun abi dünkü adam muamelesi yapma bana. Bide arıyorum açmıyorsun. Başkası yapsa önemli değil. Birde aramızdaki muhabbeti buraya neden taşıdınki. Sen benim büyüğümsün saygı duyuyorum ama adamlık falan ağır oluyo.
Neyse ya lanet olsun arabalara , araba yüzünden insanlarla kötü olmaya gerek yok. Yazmadım say abi eywallah. Daha bişe yazmam bu konuya .
Muharrem seni aradım neden sil dedigi mi anlattım, ya silmessem dedin? ama sen büyügünle nasıl konuşulması gerektıgını bilmıyosun bu arada o video koymak için rica edende sendin zamanında ama ben kardeşim sandıgım insana nasıl davrandıgımıda biliyorum! karşılıgında aynı saygıyı beklerım, senın tavrını begenmedım kapat dedım telefonu yoksa daha kötü süzler söylıyıcektim, konuşmaya gerek kalmadı, büyügüne abine yabancı gibi muamele yaparsan tel kapanır yüzüne telde açılmaz. saygı duymasan kaç yazar muharrem? bana anlatsana bak senini gibi konuşuyorum.
Aynı gün aynı yolda aynı şartlarda videolu qdbn alın dostluğunuz bozulmasın..
Vaay Maşallah dedim izlerken çok içten şekilde :)
araçlara maşşalah,önemli olan hangisinin bi gıdım önde olduğu değilde tek gerçek var hepsine büyük emek ve zaman harcanmış...
Egk20 turboda emeğin kralı var . ah ah :)
Maşallah araçlara hepsi birbirinden başarılı. Eg nin daha yürüyecek çok yeri var. Ancak tutunmanın geliştirilmesi lazım bunun için :)
Tüm araçlara maşallah , e30 beni benden aldı ya :) 3.20 ,328 ?
maşşalah araçlara :icon_tup::
tebrikler araçlara, Cupra ayrı bir güzel
egde lastikler tras artı araba zır sarıyordu zaten tutununca sağlam gidiyor son denemelerdekı gibi artı pılotaj farkıda kendını gösteriyor ozan abi ciddi değişiklikler yapacaktır yakın zamana cupra zaten cehennem gibi fatih ustanın aracı efsan zatende konu amacını aşmıs
Guzel deneme,güzel vıdeo,dostane roll emeklerınıze sağlık maşallah araçlara...
Çok eğlenceli denemeler olmuş, maşallah deneyen bütün araçlara ....