bu video gozumden kaçmış keyifle izledim pilotaj tecrube konuşturmuş imrendim maşallah![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Uzun zamandır keyifle izledigim videolardan bir tanesi diyebilirim. Fwd araçla böylesine bir pilotajlık kesinlikle takdiri hakkediyor.
Elinize sağlık.
☻/
/▌
/ \
Alınan risk dışında dünya klasında iş olmuş
Maşallah sağlam bilek varmış.video da çok başarılı imrenerek izledim.
çok çok çok iyi başka açıklaması yok lütfen awd kullanın siz artıkki daha güzel videolar izleyelim elinize emeğinize sağlık rabbim kaza bela vermesin
Bu tarz video'ları yabancı forumlarda görürdük, Gurur duydum resmen ! yapılan işle pilotajla herşeyiyle harika. Allah kaza bela vermesin.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
risk var , tecrübe ve kontrollü bi pilotaj var en önemlisi emek var güzel video elinize emeğinize sağlık![]()
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Belli ki cidi bir emek var ama sonuç mükemmel olmuş. Kurgu , müzik , çekim kalitesi ciddi başarılı ama pilotaj a hayran olmamak mümkün değil.
son zamanlardaki kaliteli ve güzel videolardan ...
keşke dış görüntü yanında alt köşelerden birine aynı andaki iç görüntü konulabilseydi diye sesli düşündüm bir an ..![]()
Direksiyon tutmak dedikleri böyle bir şey işte1cm kar olunca trafiği bir birine katanlara selam olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)