997TT Nickli Üyeden Alıntı
Ozgun,guleyim mu aglayayim mu bilemedim? La birak su onyarginida oyle oku yazdiklarimi!
Elma-armut domates karman corman olmussun... Neyse sabirla yazayim ama sadece beni dusunerek oku,sixktir et ozani falan.
Tebrik et diyorsun yani caliyorsun ama laf sokuyorsun yani soyluyorsun. Ulan pistte yada turbo/gtr vs de yaptiklarimi yaziyorum(ki biliyorsun) ustune pist derecelerimi soyluyorum sen hala drag'a gel yok turbo gallardo yap yok 9 sec bidi bidi.... Yahu beni tebrik et once. Huzlanmani derdin,al daniskasini yaptim 2004-6-7-10 ve -2 de!
Pist mi derdin,korfexde,ist parkda derecelerim uzun sure 1.2.kaldi hatra bazi klasmanda -mesela 1.6 yada 4 ceker-hala 1.! E ben ne yapayim? Taktin drag mrag,ulan ilgimi cekmiyor,al gittim iste kodumun yunanina,12 kezde ben kalkmisimdir,eee? Sifir zevk! Ama ne o?9 sec yapda goreyim,yahu sen yap unlim de,gelmeyen cekemeyen tayfa gibi goot olsun!
Ha birde,dalga malga yok ozgun,sen bana traction-gallardo yada ileti gidenedin gibi laf sokarsan bende gerekli cevabi veririm. Oglm ne dalga gecicem senle,en fazla dedigin gibi makara vs olur.
Haydin gencler piste ;) (sosyal mesaj)