bigün birinden yer dayağı amacına ulaşmış olur
Printable View
bigün birinden yer dayağı amacına ulaşmış olur
Ünlü olmaya çalışıyor ... kafalı
Marmara park soldayken sağımızda dedi arabadakiler , aptal makasa oo dediler. Videoyu kapattım dayanamadım.
Şu herif sivaslı ya sırf o yüzden memleketi değiştiricem. 10-15 yaşındaki özenti veletleri facebooktan tavlayarak prim yapan bomboş bir insan ü.t
macun manyağı olan arabaları kaplayıp prof. foto çekince millet sıraya giriyor "abi ne olur bana sat ne olur bana.."
typerda 1-2-3-4 yaparken kesicide giderken 2 vites altına soktuğu anda ki bembeyaz oluşu hala gözümün önünde ama :D
"bu adamın amacı ne" sorusuna ben cevap veriyim;
Amaçsız. Bu kadar net.
Ben ünal turanı haklı görmeye başladım. Bu şekilde davranıp kendine kitle yaratabiliyorsan, türkiyedeki modifiye kavramını at çöpe gitsin. X insanı için, aracına proje yapan da, ünal gibi araba yapan da aynı. Yazık ki gerçekten uğraşanlara yazık.
Sonra;
-Biz terörist miyiz ?
-Uyuşturucu mu kullanalım ?
-Pist istiyoruz !
Geçiniz efenim geçiniz.. 12-13 yasında veletlerin ooo abi süpersin abii, 10 numarasın abii, aslansın kaplansın abiii şakşaklarıyla iyi bisey yaptıklarını sanıyorlar..
bildiğim bütün küfürleri ettim.
bu tür adamlar annelerini yada bacılarını hiç sevmıyor sanırım cünkü emınım o yolda bunu yaparken yanından gecen adamlar saydırmıştır şimdi yazık. o anne baba kardeşe yazık yoksa bu adam sijimde bile degil geberır umarım bi köşede ama kimseye bela olmadan. neden bu kadar küfür ettınız dıyen arkadaşım daha bunun gibi bi şerefsız yüzünden mahallemızın en tatlı cocugu connect ıle drift yapmaya kalkan bı o.ç dibinde kaldı umarım anlıyoruz bırbırımızi..
http://www.haberturk.com/gundem/habe...vari-yakalandi
yakalanmış
Alıntı:
Polis Ünal T.olduğu belirlenen sürücüyü Sakarya'da gözaltına aldı.
harun taştan denen vatandaşıda ünal turan pertçisinide atsınlar içeride bizim camia kurtulsun bu gibi apaçilerden , bursada mudanyada tuning fest yapıldı geçen aylarda , bu pertçi ünalda gelmiş 15-18 yaş arası ne kadar zayko varsa peşinde resimler falan çektiriliyo, bana dedıler abı unal turan gelmiş resim çektir sende , bende dedim tamam gelsin elimi öperken çektirebilir,
2 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacakmış.İnşallah diyelim.
şu bile çok aşşağılayıcı bir durum...
Alıntı:
AKIL HASTANESİNE GÖNDERİLECEK
Ünal T., ilk olarak akıl sağlının yerinde olup olmadığının tespiti içinBakırköy Sinir ve Ruh Hastalıklar Hastanesi'ne gönderilecek. Ardından karakolateslim edilecek. Sürücü hakkında trafiği tehlikeye sokmak, Karayolları TrafikKanuna Uymamak gibi suçlardan işlemler yapılacak. Ehliyetine el konulan Ünal T.,soruşturma sonunda ise 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.
ahuahauhaa iyi olmuş
Amacı kaş çizim derken göz çıkarmak olmuş sanırım. İçeri girmeye meğilliydi sanırım bende kendimi bir de böyle tanıtim dedi ama olmadı.. Eğer hak hukuk var ise ehliyetine geri verilmemek üzere el konulması gerek diye düşünüyorum.
+ Düşünsene Ehliyetsiz deli damgalı 2 sene yiyorsun..?
-DÜŞÜNEMEDİ...? :D