User Tag List

Sayfa 12/20 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
364 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: DEV20 Cooper - JZ & UD Ibiza Cupra DENEMELERI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gp74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Yarışın tarafı UV Cupranın (UD Değil ) sahibi Alp olarak ;
    Bu saate kadar birşey yazmak istemedim. Sebebi de önce herkes bir elindeki eteğindeki taşları döksün içini boşaltsın diye. Sağolsun herkes taraflı ve tarafsız düşüncesini paylaşmış. Buraya kadar bir sorun yok. Lakin bazı yorumlar oldukça amacını aşmış onlara zaten kötü söz sahibine aittir diyerek yapacak birşeyde yok. Sonrasında Kerem Kardeşim bu söyleyeceklerim sana;
    Öncelikle seni Tebrik ederim. Beni geçtin, aracın hızlı... Sen ve grup arkadaşların her ne kadar inanmasanda aracımın stock Turbo ve stage2 setupla gideri budur. Ben açıkcası senin beni çok daha fazla geçmeni beklerdim. sebebide üst kapak + emme +egzos manıfoltu işli, sökülmüş (Bana göre full sökük ) keyif almak için değil tamamen geçmek için hazırlanmış bir araca göre yavaştın. Ancak yariş bitipte söför değişikliği yaparken sonuca ilşkin 240 da 1 boy fark oldu dediğin sonuç bakıyorumda burda 1 direk olmuş. Buna da sadece PESSS diyebiliyorum. Göz var nizam var... El insaf
    Ancak şu konuda hakkını yemem son derece nizami bastın, kornalara uydun bu konuda da ayrıca teşekkür ederim. Benim kendimce tek hatam enazından 1 kezde olsa kendi devrimde ve kornanın bende olarak basmamamdı. (Yanlış anlaşılma olmasın geçerim diye bir iddam yok sadece fark ne olurdu onu görmek için) neyse yapacak birşey yok sağlık olsun... Sana söyleyeceğim son söz;
    Keşke benle denediğin gibi Yusuf abinle de deniyebilecek cesareti gösterebilseydin, inan bu senin açından çok centilmence bir davranış olurdu. Yok aracım patırdadı sorun oldu v.s gibi bahaneler üretmeseydin bence gece çok daha keyifli ve güzel bir yarış gecesi olurdu.
    Evet şimdi sıra geldi Arenimo nikli arkadaşa ;
    Sana Arkadaş diyorum çünkü kardeşlik vasfını inan haketmiyorsun, Ben kusura bakma fakat hayatımda senin kadar provakatör birini daha tanımadım. Keremle yarişmısız araçları sağa çekip daha arabadan inmeden yanımızda bittin "Ben gördüm kerem 4-5 boy öndeydin dimi kardeşim" diyerek hemen mikser etkini gösterdin. Valla orda enaz 10 kişi vardı 1 kişi bile ağzını açıp tek kelime etmezken sen nasıl gördün, nasıl karar verdin anlıyamadım
    Yazık ki Kerem bile birşey söyliyemedi o da biran kilitlendi garibim sonrasında şöförlüğünü gerçekten tebrik ederim maşallah Roll' ün bütün inciğini, çıncığını yalayıp yutmuşsun biz zaten seninle baş edemeyiz. Ne Kornaya uyduğun var, nede nizamı bastığın, Yusufla denerken arkanızdan sürekli takip ettim adamı pundu na getirebilmek için km' lerce yanında sürükledin, Yusuf sana hadi bas diyor senin umrunda bile değil, Aracı BB yapıcam diye uğraştın durdun. Sonuçta da amacına ulaştın Tebrik ederim. Son olarak sana benden bir Abi nasihatı ; Bu kadar hırs iyi değildir, adamı rahatsız eder, huzursuz eder, uyutmaz... Geçicem diye bu kadar kendini yıpratma...
    Final olarakta Forum ahalisine sunları söylemek istiyorum ; Ben Roll yapmaktan son derece keyif alıyorum, Baştada yazdığım gibi Benim ve Yusufun aracı Stock Turbo ve Stage2 setup ' lı kim denemek isterse buyursun gelsin. Kimseden ne bir korkumuz ne bir çekincemiz var. Geçerizde geçilirizde hiç önemli değilll....
    Hepinize zaman ayırıp bu konuya katkı koyduğunuz içinde teşekkür ederim.
    Sağlıcakla...
    tebrik ederim güzel yorum olmuş ben arkadan izledim her rollü sen kücük mini ye 1 boy geçildin 230 da
    230 a kadar öndeydin
    2 cupra parasından fazla harcayıp 1 boy geçebilmek marifetse siz tebrik edin ben etmem
    artı birşey daha söyleyeceğim Alp in uv cuprası henüz bitmiş bir st2 setep değil benim bittiği için 200 lerden sonra daha hızlıyım

1000 (bin) tl harcayıp hazırlanıp geldiğiniz gecede biz 50 tl ile mücadele ettik

kusura bakmayın hızlısınız ama bizden hızlı değil...

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he yusuf hee.. bol şanslar size..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 tsi ların en hızlısı kim şimdi geçenlerde Aj cupra vardı 300 bg miş hatta Ds3 ile denemek istedi bende tamam dedim fakat aradan 3 ay geçti halen ses ?????
    Şimdi en hızlı 1.4 tsi kimse belirleyinde Ds3 ile deneme yapalım

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrik ederim güzel yorum olmuş ben arkadan izledim her rollü sen kücük mini ye 1 boy geçildin 230 da
    230 a kadar öndeydin
    2 cupra parasından fazla harcayıp 1 boy geçebilmek marifetse siz tebrik edin ben etmem
    artı birşey daha söyleyeceğim Alp in uv cuprası henüz bitmiş bir st2 setep değil benim bittiği için 200 lerden sonra daha hızlıyım

1000 (bin) tl harcayıp hazırlanıp geldiğiniz gecede biz 50 tl ile mücadele ettik

ben hayretle okuyorum gerçekten ya yani hayatta GEÇİLMEK diye bir şey var

sen evinin önüne çağarıyosun adam istanbul turu attı bir de yüzsüzce benzin paranızı koyarız gelin deniyelim diyosunuz sonra provakatör diyosunuz helal olsun olayı provake eden ve anlamsız yerlere çeken sizsiniz

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    230 a kadar öndeydin

Kampanya sona ermeden faydalanın, belliki oldukça ihtiyacınız var.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aren ve kerem video ekledi sizde ekleyin birde sizin kameranızdan izleyelim rolling i sözde kalmasın önde oldugunuz görüntüleri görelim
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aren ve kerem video ekledi sizde ekleyin birde sizin kameranızdan izleyelim rolling i sözde kalmasın önde oldugunuz görüntüleri görelim
    bizimkiler hep MONTAJ kanka hep başa bir şey değil , dedim bizim rolları koyun bir de arabayı dışardan izlemek istyorum diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=XoR;7737620]Kampanya sona ermeden faydalanın, belliki oldukça ihtiyacınız var.

70 kg 4 boy ediyor

uv cupra 230 a kadar öndeydi
    230 da 1 boy geride

uv cupra da minik dev gibi 70 kg söküp denese kaç boy önde olur

matematik hocan yoksa ben de var göndereyim..

koca koca reklam yapma burda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizimkiler hep MONTAJ kanka hep başa bir şey değil , dedim bizim rolları koyun bir de arabayı dışardan izlemek istyorum diye
    Sanırım heyecandan kamera kapalı kalmış yada ''mesajlara geçmiş'' pampaaaa aşlkjsdfşlkajsdf xD

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

70 kg 4 boy ediyor

230 da 1 boy geride

Halamın bıyığı olsa amcam olurdu muhabbetine gerek yok . Aydı oydu şuydu yazmayı bırakın artık açıp video'yu tekrar izleyin adam sizi don lastiği yapıyor sen hala burda calculator

Silahmı dayadılar kafana arabayı gördün konusunu okudun çıktın denedin geçildin bitti gitti. Dünyada ilk geçilen sen değilsin, geçildin diye kimse sana tüh kaka da demedi. Neyin hazımsızlığı bu ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dersimiz matematik ,

Oem jantlar yerini enkei rpf 01 lere birakti , mininin on 2 koltugu toplam 38 kg sparcolar kizaklari ile 12 kg nin biraz ustu yani 26 kg ordan
    Arka koltuklar 15 kg sokuldu yerine mdf konuldu 3 4 kg arasi meth icin kutu yapildi ahsap 1kg de oyle desek ortalama 5 kg eder 5 litre meth desek 10 kg e bir de arkada rear strut tower bar var 2 3 kg desek etti mi sana 12 13 kg yani ordan da bi tatli 3 kg miz var desek 26 + 3 = 29 kg cok guzel jantlardan da 20 kg atsak 49 KG matematik bu araba yani 70 kg sokuk degil goren de tavan taban sokuk sanar mini nin oem kilosu zaten sizden agar kac kilosun bilmiyorum ama ben 96 Kg 'm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlis anlasilmasin hesap dogru tek koltuk 2 koltuk soktuk yerine tek 12 kg kizaklari ile koltuk koyduk bug olmasin kimse yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dersimiz matematik ,

Oem jantlar yerini enkei rpf 01 lere birakti , mininin on 2 koltugu toplam 38 kg sparcolar kizaklari ile 12 kg nin biraz ustu yani 26 kg ordan
    Arka koltuklar 15 kg sokuldu yerine mdf konuldu 3 4 kg arasi meth icin kutu yapildi ahsap 1kg de oyle desek ortalama 5 kg eder 5 litre meth desek 10 kg e bir de arkada rear strut tower bar var 2 3 kg desek etti mi sana 12 13 kg yani ordan da bi tatli 3 kg miz var desek 26 + 3 = 29 kg cok guzel jantlardan da 20 kg atsak 49 KG matematik bu araba yani 70 kg sokuk degil goren de tavan taban sokuk sanar mini nin oem kilosu zaten sizden agar kac kilosun bilmiyorum ama ben 96 Kg 'm
    Pekiii 2 nin yaaanındağki sıfırı da attıkmı oldumu sana 4 şimdi birde arabanın kendi boyunu topluyoruz 1 direk yaparrrr ve İt köpek A.Ş nin gırkıncı yılı kutlu olsunn ahauhasdkojfhşaksjdfşasdf xD

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk denemeler güzeldi. Sonrakilerde benim korna basış şeklinden Anladığım kadarı ile cupranın 2. Kornayı duyduğu anda basması gerekiyordu. Her kalkışta yarım saniye geriden bastı. Mini az daha hızlı. Ilk denemelerde vites geçişlerinden bariz kayıp Yaşadı. Hızlı vites geçişinde aracında aslında biraz daha hızlı olduğu reel olarak meydana çıktı. Ha ne kadar fark var dersen bence 60 kg ağırlık atsa fazla fazla yeterli olur.

Hiç kimsenin Arkadaşı değilim, iki markanın fanatiği de Değilim, dışarıdan gördüğüm bu.

10 sayfalık mesaj trafiği ise içler acısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk denemeler güzeldi. Sonrakilerde benim korna basış şeklinden Anladığım kadarı ile cupranın 2. Kornayı duyduğu anda basması gerekiyordu. Her kalkışta yarım saniye geriden bastı. Mini az daha hızlı. Ilk denemelerde vites geçişlerinden bariz kayıp Yaşadı. Hızlı vites geçişinde aracında aslında biraz daha hızlı olduğu reel olarak meydana çıktı. Ha ne kadar fark var dersen bence 60 kg ağırlık atsa fazla fazla yeterli olur.

Hiç kimsenin Arkadaşı değilim, iki markanın fanatiği de Değilim, dışarıdan gördüğüm bu.

10 sayfalık mesaj trafiği ise içler acısı.
    teşekkürler daha öncede yazmıştım belki görmediniz evet ben yarım sn geç basıyorum bana kaybı 2 boy artı ben o sırada arıza ışığım yanık limp mode koruma modunda koşuyorum saat sabahın 4 ünü geçiyor 22.00 den beri beri beklemişiz rakip 70 kg sökük zaten 4 boy kafadan önde demek bu.. turbom korumada sizce video konulacağını bilsem ve böylesine afişe edileceğinide ayrıeten.. sizce deneme yaparmıyım ki o gece bana ertesi gece için söz verilmişken sorunu düzeltip tekrar deneyelim denmişken..

HLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya 'VİDEOLAR VAR' diyip gözlüğünün altından bakarak söyleyen siz ALP BEY koy da görelim videolarını. inşallah AREN le olan denemeleri de koyarsınız 17171718 defa tekrar izlerler insanlar. YALVARIRCASINA BÜTÜN GÜN ben şahitim mesaj attınız KEREM e video koymayın diye. YAZIK SİZE ACIYORUM YA HALA SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GİBİ ÇIRPINIYOSUNUZ. DENEMESEYDİN KARDEŞİM MADEM ARABA SÖKÜKTÜ? ZORLA GIRTLAĞINIZA MI OTURDUK DENEYİN DİYE? KONU AÇTIK DENEME KONUSU ADI ALTINDA KİM GEÇİLMEK İSTER ? TABİİ Kİ ELİNDEN GELENİ YAPICAKSIN BİZ DE GELDİK İKİNİZE DE SAPLADIK GEÇTİK GİTTİK. YA SİZ LOOSERSINIZ YA BAŞKA DA BİŞEY DEĞİL

sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel denemeler olmuş
    ama keşke bu kadar kalp kırıcı msjlar olmasaydı.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    [QUOTE=yusuf yılmaz;7737632]
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kampanya sona ermeden faydalanın, belliki oldukça ihtiyacınız var.

70 kg 4 boy ediyor

230 da 1 boy geride

hani 270

https://www.youtube.com/watch?v=3B0KO1QjLXo
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yusuf abi yaklaşimin çok yanliş ilk sayfalarda da yazmiştim . Yok başkasi 1000 tl harcamis da sen 50 tl harcamissin vs . Ayrica yazarken dusunmedin mi miniye 2 cupra parasi harcayip seni gecenler ya cupra alip cupraya 2 cupra parasi harcasaydi nasil gecerdi dusundun mu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler