Bende Yarışın tarafı UV Cupranın (UD Değil

) sahibi Alp olarak ;
Bu saate kadar birşey yazmak istemedim. Sebebi de önce herkes bir elindeki eteğindeki taşları döksün içini boşaltsın diye. Sağolsun herkes taraflı ve tarafsız düşüncesini paylaşmış. Buraya kadar bir sorun yok. Lakin bazı yorumlar oldukça amacını aşmış onlara zaten kötü söz sahibine aittir diyerek yapacak birşeyde yok. Sonrasında Kerem Kardeşim bu söyleyeceklerim sana;
Öncelikle seni Tebrik ederim. Beni geçtin, aracın hızlı... Sen ve grup arkadaşların her ne kadar inanmasanda aracımın stock Turbo ve stage2 setupla gideri budur. Ben açıkcası senin beni çok daha fazla geçmeni beklerdim. sebebide üst kapak + emme +egzos manıfoltu işli, sökülmüş (Bana göre full sökük ) keyif almak için değil tamamen geçmek için hazırlanmış bir araca göre yavaştın. Ancak yariş bitipte söför değişikliği yaparken sonuca ilşkin 240 da 1 boy fark oldu dediğin sonuç bakıyorumda burda 1 direk olmuş. Buna da sadece PESSS diyebiliyorum. Göz var nizam var... El insaf
Ancak şu konuda hakkını yemem son derece nizami bastın, kornalara uydun bu konuda da ayrıca teşekkür ederim. Benim kendimce tek hatam enazından 1 kezde olsa kendi devrimde ve kornanın bende olarak basmamamdı. (Yanlış anlaşılma olmasın geçerim diye bir iddam yok sadece fark ne olurdu onu görmek için) neyse yapacak birşey yok sağlık olsun... Sana söyleyeceğim son söz;
Keşke benle denediğin gibi Yusuf abinle de deniyebilecek cesareti gösterebilseydin, inan bu senin açından çok centilmence bir davranış olurdu. Yok aracım patırdadı sorun oldu v.s gibi bahaneler üretmeseydin bence gece çok daha keyifli ve güzel bir yarış gecesi olurdu.
Evet şimdi sıra geldi Arenimo nikli arkadaşa ;
Sana Arkadaş diyorum çünkü kardeşlik vasfını inan haketmiyorsun, Ben kusura bakma fakat hayatımda senin kadar provakatör birini daha tanımadım. Keremle yarişmısız araçları sağa çekip daha arabadan inmeden yanımızda bittin "Ben gördüm kerem 4-5 boy öndeydin dimi kardeşim" diyerek hemen mikser etkini gösterdin. Valla orda enaz 10 kişi vardı 1 kişi bile ağzını açıp tek kelime etmezken sen nasıl gördün, nasıl karar verdin anlıyamadım

Yazık ki Kerem bile birşey söyliyemedi o da biran kilitlendi garibim

sonrasında şöförlüğünü gerçekten tebrik ederim maşallah Roll' ün bütün inciğini, çıncığını yalayıp yutmuşsun biz zaten seninle baş edemeyiz. Ne Kornaya uyduğun var, nede nizamı bastığın, Yusufla denerken arkanızdan sürekli takip ettim adamı pundu na getirebilmek için km' lerce yanında sürükledin, Yusuf sana hadi bas diyor senin umrunda bile değil, Aracı BB yapıcam diye uğraştın durdun. Sonuçta da amacına ulaştın Tebrik ederim. Son olarak sana benden bir Abi nasihatı ; Bu kadar hırs iyi değildir, adamı rahatsız eder, huzursuz eder, uyutmaz... Geçicem diye bu kadar kendini yıpratma...
Final olarakta Forum ahalisine sunları söylemek istiyorum ; Ben Roll yapmaktan son derece keyif alıyorum, Baştada yazdığım gibi Benim ve Yusufun aracı Stock Turbo ve Stage2 setup ' lı kim denemek isterse buyursun gelsin. Kimseden ne bir korkumuz ne bir çekincemiz var. Geçerizde geçilirizde hiç önemli değilll....
Hepinize zaman ayırıp bu konuya katkı koyduğunuz içinde teşekkür ederim.
Sağlıcakla...