http://www.techturkey.com/forum/gene...ml#post7716183
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post7708836
:icon_wack:icon_wack:icon_wack:beuj::beuj:
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/gene...ml#post7716183
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post7708836
:icon_wack:icon_wack:icon_wack:beuj::beuj:
yusuf bey bizlerde soruyoruz arabanız limp moddayken neden denediniz? Orada kerem e arene neden araba limp modda dedikten sonra donuş yolunda kerem direksiyona geçtiğinde neden bi daha basalım dediniz? Adam 300 km yol yapmış benzin bitmiş arabası kesiklik yapıyor benzin çekemediği için neden denesin o halde. Brake boost yapmak ne zamandan beri hile oldu. Vtecler nasıl vtec açılmadan önce yoksa turbo arabalarda aynı şekilde turboyu doldurana kadar yok. TSI ların avantajı altlarda supercharger var zaten brake boost yapmasına gerek yok ve ikincisi gaz kelebek tepkileri çok daha hızlı. Şu hızlı olduğunuzu sandığınız hayal dünyanızdan bir kurtulun.
iki aracada maşallah diyelim öncelikle.
kerem'i bir kaç kez mini buluşmasında görmüştüm muhabettimiz oldu belki çıkartamaya bilir.
kerem olan denemelerde çok çekişmeli geçmiş yusuf abi ile kornalar nizami olmuş.Yanlız aren arkadaşımız direksiyon başına geçince hızlı bir şekilde seri 3 korna yapıp hemen gaza basıyor. DEV20 R56 vs RSA Ibica Cupra's rolling - YouTube
mini manuel cupra dsg vites oranları farklı ama 240km üstü mini daha iyi gidiyor.Buda motor cc yüksek olmasından kaynaklı.
yusuf abi bir dahaki buluşmaya sende arka koltukları ve yolcu koltuğunu sökebilirsin 2 saatini almaz evde bırak öyle gel.Tekrar denenir kalp kırmaya gerek yok bence.
Bu arada iki markayıda severim ikisininde yeri ayrıdır gönlümde...
Tekrar yazıyorum Siz hızlı mızlı değilsiniz kendinizi kandırmayın yok onu bunu esitleyelim onu bunu yapalım siz sikilicek tavuk arıyorsunuz kusura bakmayın sizin hergece böyle denemeleriniz felan bize hafif gelir siz giderken biz tekrar söylüyorum dönüyorduk bize göre katagori bile değilsiniz nedenini sorarsanız anlatayım size :
- öncelikle yarışın bahanesi olmaz
- geçiliceksen tebrik etmeyi biliceksin
- karşındaki araca göre kesinlikle araba hazırlanmaz
- yapabiliceğin edebiliceğin kadar yapip karşındakinide grup N de 32mm limitleyici varmı gibi limit koyamassın (kimsenin Beygiri kimseyi ilgilendirmez yarışta Sokakta araba denerken katagorimi bekliyorsunuz ozaman buyrun drag a girinde görelim ...
- sanakimse 30R 45 r vs takma demiyor istediğini takabilirsin
- 70 Kg kaç fark ederse ettin kimse senin için araba hazırlamaz adam yapmış arabasını denemiş geçmiş polimik bile olmaz
- biri demişki kornaya uymadı vsvs OKADAR inananmışssınızki geçeceğinize demişssinizki bassın ben zaten geçerim :) olmamış be begenmiyorsan basmasaydın keyfine kimse basma demiyor
SON olarak
TSI varmı hızlı hangisi en hızlı ise buyrun Ds3 hazır ne zaman deniyoruz ? millete kendinizi kanıtlamaya gereğiniz yok millet kimin neolduğunu biliyor burda kimse kimsenin yalakası değil senin kankanda konuşur benim kankamda onun bunu kankasıda EVET DENEME TALEP EDiyoruz nezaman ?
hahahhhahsdamk:D
Abi bunu yapmayın hakkaten ya. Ne demek iki cupra parası harcamışsın?
10bin TL değerinde arabası olan bir adamın kaldırıp "gel lan sana şöyle yaparım böyle yaparım" deyip sonra geçilince
"Sen şimdi 100k TL'lik arabayla beni geçtin mi? geçmiş mi sayılırsın? bu bir başarı sayılır mı?" demesi gibi saçma sapan fakir edebiyatı
Akabinde ben 100 lira harcasam.., sen oranı sökmesen.., bende şu parça da olsa.. .. ..vsvs
Valla bizde ortam böyle denemeden önce düşünülecekti bunlar ..
peki bir aracı 70 Kg söktünüz dersen olay farklı yere gider şimdi sen kaputunu söküp carbon kaput taksan arabayı sökmüş mü olursun hafifletmiş mi olursun ? biz arabadan söktüğümüz taktığımız her şeyi yazdık set up dyno vs karşı tarafın biz araçlarına bakmadık bile sökük mü takılı mı setup ı nedir yarış bu sadece denk araçlar dendi çıktık denedik bu kadar
Tarafsız yazmayacağım deyip taraflı yazacak değilim Kerem arkadaşımdır ayrıca dev coopers emeğim olan bir araba diğer cooperlarla nasıl uğraştıysak bunlada uğraştım o yüzden yazıyorum yazdıklarınız canımı sıktığı için açıkcası yusuf bey.
Siz bu arabayı gecseydiniz yine bahanelerinizi sayacakmıydınız??Biraz tebrik etmesini bilin lütfen insanlar size saygı duyacaktır veya en azından bir daha deneme şansınız olur bu cocuklar sizle bir daha denerlermi sanıyosunuz kimi gececeksiniz evet gecilmek kimse istemez hırslanmanızda gayet normal ama hırsınız yazılarına değil arabanıza yapacaklarınıza saklayın böylelikle kendinizide geliştirirsiniz yazık herkez emek harcıyo yıpratmaya gerek yok
Alper bende senin annenin ellerinde öperim orayı hallettik ok
6 saat beklemişim gece 04 olmuş ben o gece denemeyecektim zaten video çekileceğini hatta koyulacağını bilsem deneme yapmazdım ben dostane bir deneme yaptım arabam bu gece arıza ışık yanıyor yarın gece yapalım diyerek ayrıldık ordan
hızlı yavaş konusuna gelince ben tsi lerde stock turbo da hızlıyız diyorum evet derecelerimiz de bunu gösteriyor zaten
seninde şimdi tsi ın var ve yazılım yaptın sanırım gel deneme yapalım istersen
istersen 100-200 dbn alalım
ben stg 1 im dersen ona göre de kıyas yaparız
problem yok
Anabolizanı azaltmak gerek...
kusura bakmaın da biz avrupada basıcaz dedik gelmediniz biz de tanıdığımız sevdiğimiz doslarımızı kırmadık önce avrupa da bastık geliceğimiz saatten 15 bilemedin 20 dakika geç kaldık , gebzede oturuyosunuz eviniz istikametinde bastık ( siz ya da Alp bilmiyorum ) ayrıca saat 22:00 den beri beklemen gerçekten bizi çok bağlamıyo zaten gece 2 den önce yollar boşalmıyo
video çekileceğinibilseydik diyosunuz 2 eküri çapraz kamera koyu birbirnizi çekiyosunuz araç içleri kamera dolu kayıt yapıyosunuz sonra da mazlumu oynuyosunuz burada yok çekileceğini bilseydik e arabadan kerem indi hemen başladınız videolar var yukleriz izlersinize e biz yükledik bakın tatlı prodiskyon da yaptık bence daha fazla mazlumu oynamasanız ?
Hala 6 saat bekledim diyorsun.. Sanki habersiz caresizce sogukta bekledin..
Nasil bir yalancisin ? Kaldirip kicinizi avrupaya gelseydiniz.. ben istanbulu fethederken yerimde saymadim 300 km gezdim insanlarla deneyecegim diye... 10 tl benzin yakmamak icin gelmediniz..
kac kisi aradim. Kimseyide kirmadim, sende zaten polis var korkunc buralar artik. Saat 3den sonra diye mesaj attin bende super dedim. Kendini magdur gosterme yakismiyor yasina da kalibinida
Hala edebiyat, birakin artik. Yasiniza saygisizlik etmeye daha fazla zorlamayin.. baydiniz
Tebrikler kerem ve aren. Amma dert ettiniz yusuf bey farkında mısınız ama dışardan bakılınca komik duruma dusuyorsunuz bahane ve yazdiklarinizla bence 2. Denemeye saklayın enerjinizi. Gecilmek dünyanın sonu değil. ..
objektif olarak yorum yapayım bende okudum hepsini
öncelikle o gece gerçekten 270 e kadar geçceydiniz dediğiniz gibi araba hem söküktü hem şu beygirdi ama geçtik vs diyip itin götüne sokulcaktı mini,zaten arabanın durumunu görmenize rağmen yinede denemeniz az önce anlattığım durumun vereceği haz dan dolayı ama geçilmişsiniz malesef.Ben sadece 270 e kadar basarız olayına takılmıştım mininin top speed de en büyük sorunu egt yakıt koyunca komple ortadan kalkıyor bu sorun o yüzden o turbo ve o hacim ile imkansız uzunda yakıtlı miniyi geçemezsiniz.O yüzden hedefleri düşük tutmanız sizin açınızdan daha keyifli ve sorunsuz günleride beraberinde getirir
Yav adamlar saat 3 te buluşuruz diye sözleştik diyorlar, Yusuf bey sizin 10 da, 8 de veya gece 2.59 da gitmeniz onların sorunu değil sizin sorununuz. Gece 3 ten önce deneme olmayacağını bildiğiniz halde 10 da gitmişsiniz, 12-1 e kadar kahve içip sonra çekirdek kola yapsaydınız beklerken madem.
Onu da geçelim hadi, kaputsuz, bagajsız, döşemesiz gelmedi adamlar.. Sökmek ayrı hafif parçalarla değiştirmek ayrı, arka koltukları sökük sayılır bana kalırsa birtek ki 15kg yazmış Aren o kısım için. Sizi bağlamadılar ya, sökseydiniz kendi deyişinizle, diğer türlü siz o vakte kadar madem beklediniz, otm olarak o halini kabul etmiş sayılırsınız ki gözle görülen bişey yani arka koltuk olmadığı. Ha gözlerde sıkıntı varsa gidin en kısa zamanda doktora görünün bence.
dbn diyorsunuz şimdi de, dbn ile roll farklı şeyler hala anlayamadınız mı bunu? deneme 80-260 olmuş ortalama olarak, dbn 100-200 de hızlı olsan nolur, roll de 80-140 sen hızlısındır, 140-260 bandında karşı taraf hızlıdır veya senin 200-260 ın 20 sn iken adamın arabası 15 sn gider, yine sonuçta geçebilir.
dbn süreleri aynı olsa bile daha kısa mesafede o hız aralığını kateden araç diğerinden hızlıdır ayrıca. bu da dipnot olsun, matematik hocanız varmış hali hazırda, takıldığınız noktaları sorun anlatsın size. değişken ivmeli yol hesabını. benim babam da matematikçi, ben de mühendisim, soracak olursanız yeterli matematiksel hesaplama kabiliyetine sahibim.
dipnot .. ne aren ve kerem'i, ne de sizleri tanırım.. objektif bakıyorum elden geldiğince..
siz roll öncesi - sonrası yazdıklarınız arasındaki farkla antipati kazanmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz şuanda, böyle devam ederseniz kendi kendinize deneme yaparsınız ancak bundan sonra. bunları gören kimse sizinle denemek istemez diye düşünüyorum (ben o güçlerde aracım olsa denemem şahsen).
sağlıcakla kalın.. tebrik etmeyi 40 yaşından sonra öğretmeye çalışacak değiliz. nacizane öneri benimki sadece.
kardeşim bizi beklettiniz demedim ben zaten dedim 3 ten sonra başlayalım siz lafı nereden anlıyorsunuz
ben o gece roll için 6 saat beklemişim bekleten siz değilsiniz bekleyen benim başka araçlarda gelcekti sade siz biz değil
uv cupra da gebzeden geldi
video çekilmesinde sorun yok koyulmasında sorun var bizde çektik ama karşı tarafa sormadan rızasını almadan koymak ayıp birşey ki ben senden koyma diye israrla rica etmiştim
sen bana yalancı diyorsun
peki sen bana söz vermedinmi dönüşte basacam diye basmadın araban arızalı idi vs bunu senin arkadaşlarında kabul etmiyor ya neyse orda basamam kusura bakma dedin cmt akşamı tekrar deneyelim diye söz aldım
sen beni geceye çağırıyorsun diğer araçlar gelmiyor kendi arabanı kendin kullanmıyorsun bana söz verdğin halde benimle bir defa dahi denemiyorsun
deneyelim diyorum defalarca.. ben o gece bin lira harcadım benzin yakamam diyorsun
kim yalancı şimdi