Süleyman bir sakin ol kardes..
bu konuyu pisletme rica edicem.
Süleyman bir sakin ol kardes..
bu konuyu pisletme rica edicem.
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
11.2 mazide kaldı , o senin bildiğin bilmediğin çok şey var.kimseyle deneme yapmadım sen şanlısın sen görecen ilk...
diyorum hala laf cambazlığına gerek yok. Ben trip atmam , direk araba geçerim.
1.4 TSI GTX28 Loading...
ya hadi abicim.. terbiyemi bozdurmayın bana rica ediyorum.
Araba bitti sökülüyor size de, başkasına da çıkarmıyorum araba..
Çok isterseniz az daha bekleyin başka araba gelcek benden yavaş, onu yollarım.
Bu talebinizi, 3 haftadır görmek isterdik.. Aklınız nerdeydi ?
***** konu hala açık, girip bakaydın.
Deneme Talebi - Mini Cooper S
Hakan bey siz de okumuyorsunuz sanırım, ptsi setup değişikliği için aracı bırakıcam yazdılar sayfalar önce.. Bunu bile bile hala trip atmam geçerim diyorsunuz. Bu da bir trip çeşididir benim gözümde.
Aren, Süleymanİyisiniz tabi
ahahushaudhsaua
aaaaa o konuyu görmemişim , ben sizi mi takip edecem.
beni ilgilendiren bir konu geçti hybrid mi stoxk mu diye.
merak gidermek benim amacım.
neyse hadi yeni setup bekleyelim.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Sonunda bazi konularda anlastik aren abi
Sunu anlatamiyorum sadece, cupralarin size sokuk diye sormasi gerekirmiydi ? Evet
Sormasa bile sizin ona deneme yerine soylemeniz gerekirmiydi ? Oda Evet
Asil sorun burasi.Ben olsam, o saatte sokuk oldugunu ogrensem yine denerdim.Ne kaybedicemki? gecenin 3 u 4 u neyse ordaysam denemeden donmek istemezdim.velhasil kelam akrabaliklar kardesliker basladigina, konu tatliya baglandigina gore bende daha fazla uzatmiyayim.Herkesin kesesine bereket herkesin aracina masallah
Yahu deneme yerimde aracimin basinda konustuk.
herkes gordu inceledi. Anladim tatli dille
Daha ne diim arabayi uzerlerine mi yapiim..
Ben kimseyi bekletmedim. Kimse yoktu 3de yanliz kaldilar orda, canlari skldi heralde smdide bana gec kaldin diyorlar. Gec kaldim evet ama sadece 15 20 dakka
4e kadar beklettin diyince sanirsin 12de gorusuruz dedim.
ben once avrupada gazladim, ki videosu var. Istanbulun diger ucundaki denemeye gittim. Biraz burda serzenis degil tebrik lazim. Bunu yapicak kisi sayisi az.
Kerem kesene bereket yapanlarin ellerine saglik.
Aren seninde bilegine saglik.hhakkini vermissin.
videoda süper olmus.![]()
STİ
05376855070 buda benim numaram turbo buyuk veya hybrid diyenler ustasiyla gelsin kontrole mekanim bostanci acik adresi isteyene veririm kimse iskembeden sallamasin klavye sovalyeligi yapmasin
bizdeki videolarıda yükleyeceğiz herkes görecek o akşam yavaş olan cuprayı dahi geçemediniz 220 ye kadar.. sonrasında 1 boy geçtiniz bunu sizde kabul etmiştiniz zaten
benim hızlı olduğumu bildiğinizden sürücü değişimi yaptınız ve sorunum olduğunu söylediğim halde burda reklam yapıyorsunuz
sizler hepiniz biliyorsunuz korktunuz söktünüz sürücü değiştiniz arabayı bantladınız garip garip hareketler içine girdiniz
270 diyorsunuz kardeşim kerem ...sen benle rol mi yaptın da 270 hani nerde diyorsun
hadi gel tek başına bu gece çıkalım
geç beni tebrik edeyim seni
benzin harcamam diyorsun
parada benden
varmısın?
Deneyenlere tebrikler pislik camur yapmayin dnenmis bitmis olay boşverin ki kerem yakin arkadadimdir o direksiyonda napio anlayamadim ama ahahahhaha surezmeki o videodanda bellli keaiciler havalarda.ucuyor yarisin bahanesi olmaz denemek isterseniz kerem hayir demicektir cok hizli oldugunu dusunen tsi varsa thp makinalarimiz hazir. Tekrar soyluyorum yarisin bahanesi olmaz tebrikler keremcim maslllah tekerlegine zeval vermesin))) deneyelim dediginiz an telim herkesde var alo yapin yeter
Dedigim gvi atarin manasi yok arabanda ariza varsa viseyin varsa denemicekain denemiceksen gelmiceksin. Duz mantik afedersin biia is cek donunu diince ayip oluyor diyorsunuz![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ya Özgün sen deme bari bunları
sen değilmisin 180 de önde olan sonrasında farkı açarak gider diyen
o gece sorunlu olduğum halde denedim ne varmış bunda geçildim problem yok bana o gece söz verildi bi sonraki akşam deneyelim ben bu videoyu şimdi koymayın sorun düzelsin tkr deneyelim geçin istediğiniz videoyu koyun dedim
bana o gece de söz verildi gebze dönüş yolunda kerem aracımda patırdama var yapamam kusura bakma dedi ben o gece patırdama varken yapıp geçsem ve kerem in rizası olmadan da videoları koysam ooo bakın ben en hızlıyım en iyiyim desem hoş olurmu
bizde milleti geçiyoruz ama kimseye sormadan video koymuyoruz benim kızdığım nokta o
abi bak sorun varsa denemiceksin duz mantik![]()
Yarisin bahanesi olmaz senelerdir boyledir. Bu lutfen be abi patirdadi dicen cekilicen eeee ust usts denersen bana yapilsa banane patirdamasaymis derim ki ben debriyaj vicir vicir kacirarak levent kardesimle denemis biri olarak soluyorum bahane olur gecilirsin duzeltir fened enersin ozaman yazarsin ama deniosan o isin bahanesi olmaz abim denemek iatedigimi anladinmi ben kimaeye biaiy demiorum kerem o arabayi suremez 3 seene once ilk minisinde dsc kapamadan patirdio diien adam. O saftiriktir yani
Ondan dolayi keremdd kesinlikle suc aaaramam ben
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Yusuf bey kusura bakmayin ama kotu niyetlisiniz neden ,
Deneme konusu acikdiginda gelmek isteriz dediniz hay hay buyrun dedik , aracin tum specleri vidasina kadar yazili ve dyno verileri ile belirtildi keremin araba o geceye ozel degil hep 2 koltukluydu sadece o geceye mahsus sag koltuk uzerinden alindi ,
Siz sadece arabam cok sariyo 100 de basmak istediginizi soylediniz bizim icin de 100 olumsuz 60 ve 80 size hangisi uyarsa basariz dedik siz aracinizin setupini gizli tutuyosunuz soylemiyosunuz da soylemek zorunda da degilsiniz ama fakir edebiyati a gerek yok arabamda su yok bu yok bu parcalar kereme ozgu parcalar degil neticede siz de takabilirsiniz ,
Kerem ile denediniz zaten keremi kendi kullanisi ile bile gecemedi iz one de ciktiniz ama hep sonunda kerem geldi gecti , konuya afis afis 270E KADAR BASICAZ diye vurgulayan sizdiniz ben sizi hic o suratlerde goremedim ne zaman kerem acmaya basliyo birakiyosunuz benim ile denediginizde zaten alakamiz olmadi ,
Siz bizim araci incelediniz baktiniz icinize sinmediyse denemiycektiniz ? Aracta ne varsa soyledik gucunu soyledik eksigimiz yok
Simdi asil soru su kerem ile denerken hic birsey yoktu size sordum bakin gectik dimi dedim gecme sayilmaz ufak ayna cikariyo kafa cikariyo 1 boy mu vs muhabbeti dondu kerem tahmin etti bir polemik olucagini size sordu ben kullanamiyorum Aren kullanabilirvmi diye ? Var mi yanlis birsey yok siz de fark etmez dediniz
Simdi siz aracinizda bosa ariza aramayin kerem 80 de 2. Vites basmaya calisiyo yanlis 3 de basmasi lazim ama BB mutlaka yapmasi lazim beceremiyor su an icin ayip degil bir cok insanin yapamiyacagi seyi yapiyo acik yureklilikle soyluyor kullanamadim yapamadim diye ,
Ben gayet yan yana bastim onde basma bile yok hatta Alp ile videoda gozukuyor kapisinda basiyorum rahat gecicegimi zaten biliyordum
Simdi dev cooper hakkiyla kullanilinca siz araba arizalandi sandiniz sanirim yok yok merak etmeyin arabaniz iyi
Peki 1 kere denediniz ariza cikti 2 3 4 neden bastiniz ? Onu da gectim deneme bitti soforler degisti kerem gel yine basalim neden punduna getirip 1 2 video alsaniz kar one gecince bas frene alin gectik , yusuf bey bunlarla cocuk kandirirsiniz anca siz arizali araba ile bile bile ladese gerek yok !!!
Alp ile de basmiycaktim araba yoruldu belki sisti bile video da da arabayi dinlendirmem gerekli diyorum ama evim gebzede basalim dedi kirmadim bastim ki baskasi olsa bu riski almaz denemez bile hesaplariniz dogru siz alpten 5 boy hizlisinizdir ama Dev de sizden emin olun bir o kadar hizli
Sizin amaciniz cok acik net belli kusura bakmayin ama Keremin sizinle denemek istememesi aracinda benzininin olmayisi degil sizin kisiliginizle alkalidir , yoksa sag olun biz o ggub 300 km yol yaptik ve bu araclarinicinde C6 vette sc s2000 gibi araclariniz da vardi cok sukur ihtiyacimiz yok fakat sizin bizden bir talebiniz varsa seve seve yardimci oluruz ayrica ,
Ben ailemle bu arabaya biniyorum rolla da geliyorum muhabbeti talihsiz oldu Kerem bu arabayi roll icin aldi yapti ve biniyor amaclar farklidir butceler farklidir bu konulara girmenin manasi yok her neyse
Video konulmasindan rahatsizsiniz sanirim ama siz de video cektiniz ve kerem ile denedikten sonra biz gectik deyince Videolar var atariz seyredersiniz hatta bunu Alp soylemisti simdi noldu NET bi sekilde gecilince mi video konusunu tu kaka oldu. Geciniz efendim, Kerem e butun gun boy boy yazdiniz Arenle denediklerimizi foruma atmayin diye nedenmis efendim sizinkiler atiliyo da bizim belgesel tadinda olan videolarimiz atilmiyo?
NOT: Bu arada da ben de rolling yapmayi bilmiyomusum Kerem'e oyle yazdiniz gozum le gordum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)