DEV e maşallah , bu kadar net geçilip de bir tebrik etmek saygı duymak bu kadar zor olmamalı.
Ayrıca cupra gti cılar zaten vites atmıyorsunuz bişey yapmıyorsunuz bari brakeboost öğrenin de sonra çamurla oynamalar olmasın..
DEV e maşallah , bu kadar net geçilip de bir tebrik etmek saygı duymak bu kadar zor olmamalı.
Ayrıca cupra gti cılar zaten vites atmıyorsunuz bişey yapmıyorsunuz bari brakeboost öğrenin de sonra çamurla oynamalar olmasın..
-Fırat
videoları izlemedim bile, mesajlardan sonuç belli oluyor zaten
amerikada yapılan illegal gece yarışlarında adamlar kaput dahi açmıyolar, kimse senin arabanda ne var diye sormuyor, çünkü yarışmaya geliyolar, ister sök, ister nos bas, vites kaçıran motorunda sorun olan bunu asla bahane etmiyor, birde ortaya para koyuyolar, diğerini geçen alıp parayı gidiyor, neden niçinine bakmıyolar bile, tek kıstas aynı anda yarışa başlamaları
bizdeki muhabbetlere bak, insan yazmaya utanır ya, şu vardı bu vardı, onda bu yoktu.
keremcim maşallah arabana, severek izliyorum
şimdide videoları izleyebilirim![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Miniye masallah son sayfadan basladim okumaya sanki 1 boy gecmis gibi bi ortam var. video ile yorumlar cok orantisiz![]()
Sonunda
Maşallah miniye beklediğimden çok çok iyi yürümüş.
Yalnız Kerem çok ciddi kullanmış, Aren'inde her viteste ışık fena vurmuş![]()
Abi tesekkurler
Ya ciddi olmak zorundayim. DSG ile malesef baska sansim yok keza ona ragmen cok iyi deildi.. GP ile denememde daha iyi kullandim diye dusunuyorum.
Ben senede 2 3 kere cikan biriyim. Aramizdaki denemeleri saymassak tabi. Cok fazla da idman yapamiyorum yogunluktan, pas var hala
Kacirirsak sonuclari kotu olabilir![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Alalım 2 tane sıfır km otomatik megane dizel deneyelim kg leride eşitleyelim falan filan . Çok garip sende methanol var bende yok sen söküksün ben değilim , evlilik sözleşmesi gibi sözleşmemi yapılcak. Arabalar deneme öncesi sonuna kadar açılır geçildinmi mazeretin varsada susarsın kendini geliştirir birdaha denemek istersin.Bunu bende yapmışsam yanlıştır.
Dr.ECU
Bende bahane üretmişsem veya üretirsem yanlıştır çok saçma şeyler.
Dr.ECU
Musadenizle bende 2 sey yazicam.
Ben sadece aren abiyi tanirim sagolsun rx8 almayi dusunurken yorulmadan konustu her soruma sikilmadan cevap verirdi.Yusuf abiyide meshur yag markasindan tanirim.Bazen gulerimde kedisine ama burda forumda seveni fazla olmadigindan biraz mahzun kalmis biraz yanlislik var gibi.
Dogrudur yarisin bahanesi olmaz kaputun altina bile bakilmaz Amerikada, fast and furious falan yani.. fakat Turkiyede denemeler dostane.Ortada para pul yok yapilan modifiyeler ile kimin araci daha hangi sartlar altinda daha hizli olduguna bakilir.Nasil siz konunun basinda "yusuf abinin sozune guvenerek oem turbo ile geldigini kabul ediyorum" diyorsaniz sizde onu yarisa davet etmeden once bak abi aracim sokuk haberin olsun demeniz gerekirdi ki oda soksun veya yok kardes sokukse ben gelmiyorum desin.
Yani o size buyuk turbo takip gelseydi 3 direk fark atsaydi bu sefer siz ona, e abi senin turbo ne boyle ya boyle ismi olur diyecektiniz, dimi ?
Ufak tefek modifiyeler soylenmek zorunda degil benim kafamda.Fakat sokerek hafifletme modifiye degildir.Oem kaput yerine carbon kaput takmak modifiyedir.Siz carbon kaputla denemeye gelince yusuf abite koltuk sokme hakki dogmaz onunda karbon kaput almasi gerekir.
Cunku aracinizda her parca vardir takilidir.Var olan parcayi hafifletmis olmaniz yusuf abiyi ilgiledirmez.Karbon kaput almiyorsa oda onun sorunudur.Kaput sadece bir ornekti buarada meseleyi anlamaniz icin.
Bana gore bu durumda 2 cuprada mini yi gecmistir.Cunku videoda 70 kg lik fark ile daha fazla bir sonuc cikar.
3 aracada masallah diyerek bitiriyorum
MaşAllah Cupralara
Olm mini kari arabasi degil mi?Benim takildiklarimin hepsinde mini vardi hayret bisey
Masallah yavrular araba mis olmus. Arenimin de ayagina saglik farkini konusturmus.
Kekuti bi tur ver de binelim keyfimiz yerine gelsin![]()
Modifiyeden sorumlu devlet bakani aciklamayi yapti beyler dagilin.
bizlere modifiyeyi anlattiginiz icin cok tesekkur ederiz...
Ayrica o araclarin denemesini canli izledim. Sizin kadar olmasada modifiyeden anlarim, o jz plakali aracin turbosu oem degil hee egerki oem ise ayni specteki araclar biri digerine nasil 6 boy atiyormus yusuf bey aciklar.
Biz YARişmaya geldik ve YARiştik.
DEV king o gece herkesi YARdin tebrikler kardesimmm...
(Bir IK A.Ş Ltd. Şti orgysiydi)
Aracımın orj hali busekildedir.
Benim gunluk kullanımım bu sekilde..
Meth tankının kaplaması, sag koltugumu ve yerdeki 1.5 kgluk tahta mı battı size de hafifletme var diyorsunuz.
Ben günlukte bu sekilde kullanıyorum. Yani denemeye geldiğim hafifllik hadi olsun 15 daha...
Bu konunun sonunun nereye geleceğini çok iyi biliyorum.
O yuzden tartısmayacağım daha fazla sizinle...
Hızlı aile araçlarınızla rolling gecelerinde başarılar...
Spec soylemeden birşey demeden, merak uyandıran Yusuf Abidir. Tüm TR'de kime sorsam hybrid dedikleri iki arabaya sokup gittim.
100 kişiden 98i hybridli dediği için. Babamın oglu değil, kimseye de kendime saplattıracak değilim.
Ama açık konuşayım 15 kg daha hafifletmesekte olurmuş....
Tum deneme konularına, MINI sorgulama konularına ''270'e kadar denerim'' diye yazıp duran 'atar' yapan Yusuf abi, nedense şimdi aile aracı diye bahaneler üretiyor.....
Yapmayın beyler, kendinizi kandırmayın...
Milletide alet etmeyin sizi savunmaları için, çok komik gözüküyorsunuz
BEN ARABAMI DENEMEYE GELDİM. EN IYI SOFORE VERDIM.
DEV MINI BIR CUPRAYA 1, ÖTEKİNE 2 DIREK GECMISTIR !
KENDI ARANIZDA 5 BOY FARK BENI ILGILENDIRMEZ.
BURASI BUNUN YERIDE DEGIL KONUSUDA ! NOKTA !
Kalın sağlıcakla
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)