Makas Atarken Patlama E5

Thread: Makas Atarken Patlama E5

1. Makas Atarken Patlama E5

S.Saka said:

Makas Atarken Patlama E5

Buyrun arkadaşlar geri zekali izleyin

https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater

2. Makas Atarken Patlama E5

Gökhan Bilgin said:
    Yorumlara baktımda herkes sever hız yapmayı falan yazmışlar sanırım yaşına göre hareket etmeyen ben varım 90'ı geçtiğim yok bende birgün delikanlı olurmuyum acaba

3. iynn-RS's Avatar

iynn-RS said:
    vay mal vay. taksi nin yanindayken gozukuyo vurdugu araba 4 luleri yakmis bekliyo.

4. schizophrenic's Avatar

schizophrenic said:
    Çok güzeldi son çıkardığı ses 1 musibet 1000 nasihattan iyi olur tarzında olmuş bidaha yapmazlar herhalde yaşıyolarsa

5. Onur Fatih's Avatar

Onur Fatih said:
    Adamlar keyifli keyifli gidiyorlar aslinda cok tehlikeli hareketlerini goremedim ben genclere yasiyorlarsa gecmis olsun ders oldu

6. Grimlord's Avatar

Grimlord said:
    duran adama yazık olmuş,keşke gidip bi duvara patlasalarmış.

7. Makas Atarken Patlama E5

oğuz said:
    hızıda 100 gibi ama frene çok geç bastı.taaa nerden görünüyor.videoyu çeeken salak dese bari araba var diye.co pilotta da suç var

8. Boldenon's Avatar

Boldenon said:
    Quote Originally Posted by iynn-RS View Post
    vay mal vay. taksi nin yanindayken gozukuyo vurdugu araba 4 luleri yakmis bekliyo.
    Aynen görünüyor . Geçmiş olsun. Anaaam diye bağırdı. Canı yanmış sanırım.
    Byte-R
    instagram: dogancglr

9. weST.27's Avatar

weST.27 said:
    Quote Originally Posted by Grimlord View Post
    duran adama yazık olmuş,keşke gidip bi duvara patlasalarmış.
    aynen ona acıdım bende

10. ouzs's Avatar

ouzs said:
    ben direk anasına üzüldüm. anam dediğini hissettiyse yazık kadına..
    *On3r*

11. Makas Atarken Patlama E5

ahmet3425 said:
    Duran adama uzuldum
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

12. Makas Atarken Patlama E5

berkay_aydin said:
    en son çıkan aenneeaam sesi malesef güldürdü
    ...

13. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    üzülmedim. üzülmem de. bi *** yaptığını zannedip facebooklarda paylaşmayı biliyorlar.
    Bende makas atıyorum darlandığım zaman. ama makas atmak için makas atmak çok başka şey. Yazık değilmi o duran aracın sahibine. *** herif bi *** yiyorsun bari iki üç adım sonrasını hesapla. en soldayken orayı kesmesi lazım ne var ne yok diye.

14. RedCan's Avatar

RedCan said:
    Aneam sesiyle eş zamanlı kemik seslerini duydum sanırım.

15. Schumi's Avatar

Schumi said:
    Internet'te görüp özeniyorlar. Bende video çekip king olucam diye yola çıkıyorlar. Kamerada açık heyecan tavan zaten %3ünü kullandıkları beyinlerinin %1i ile gazlıyor. Sonra 5 mt ilerisini göremiyor sezemiyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

16. Kadyr's Avatar

Kadyr said:
    iyi olmuş lavuğada opeldeki adama yazık. inş arabanın arkasında boya vardırda onceden aynı yeri tekrar yaptırmış olur. arabası boyasızsa onada uzulurum cunku

17. Seven7's Avatar

Seven7 said:
    Quote Originally Posted by Gökhan Bilgin View Post
    Yorumlara baktımda herkes sever hız yapmayı falan yazmışlar sanırım yaşına göre hareket etmeyen ben varım 90'ı geçtiğim yok bende birgün delikanlı olurmuyum acaba
    Seninki biraz camiiye gidip 'Tek ateist benim herhalde.' demek gibi bir şey, adam Makas Show Takımı diye grup kurmuş daha ne bekliyorsun ki.

18. rebel's Avatar

rebel said:
    Makas atan ayı nekadar sucluysa diğer adamda okadar suçlu akan trafikte eğer aracta ariza yoksa cok yanlış.Ben cep olmayan yolda durmuyorum çok tehlikeli. Arkadan carpan kamyon olsaydı öndeki aracin sansi yoktu

19. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    Quote Originally Posted by rebel View Post
    Makas atan ayı nekadar sucluysa diğer adamda okadar suçlu akan trafikte eğer aracta ariza yoksa cok yanlış.Ben cep olmayan yolda durmuyorum çok tehlikeli. Arkadan carpan kamyon olsaydı öndeki aracin sansi yoktu
    Kimse keyfi olarak emniyet şeridinde duramaz zaten. Belli ki bi aksilik olduğu için durmuş.