Efekan Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar söylüyorum denemeye aracı olduğum için binbir pişmanım ,ikiside yakın bizim arabalar dostça deneme olur die niyetlendik fakat şaşırttılar bizi, ömür davet ettiği için birsürü hazırlık yaptı bu adamların derdi sadece otoban kenarında kalkalım oldu bitti eyvallah değil! bana özelden yazdıkları halen daha duruyor .ft vti 'in ayarsız olduğunu biliyorum ama çıkıp bu tarz şeyler konuşulcağını bilse denemezdi eminim ,ben karşıda ömürlerle çorludan gelcek misafirleri beklerken kavacık muhabbeti döndü araya başka araçlar girdi ömür onlarada olur gene basarız dedi vs.vs sorun çıkmış araçta deneyemdler, bana sorarsanız 2 araçta birbirine denkler kop bi tık önde net bi şekilde geçen göremedm ,bazı arkadaşlar vti 5 e atmamış brakmış yazmışlar ,afr 17-18 leri gösterirse herkes bırakır,5. vitese atsa zaten 106 açısndan dezavantaj olucak hacim konuşucak birileri bu rüyadan böyle düşünen arkadaşları uyandırmalı , kop sınıfında çok hızlı bir 106 , ömür de iyi niyetinin misafirperverliğinin kurbanı oldu .