o nasıl bi stok anlayışı bende halen cözmüş degilim sen gibi 206 çok rüzgarına giriyor ama senide geriletir
Printable View
güzel net denemeler olmuş ,,çekimiylede zevk verdi ,,maaşallah Merto,,,
biz senin arabayı yıllardır bildiğimizden neyin ne kadar stock olduğunu daha rahat yorumlayabildik tabi :)
Masallah kankam , arayı ufak ufak actıktan sonra yuzde bi tebessüm beliriyor :D
güzel eğlenceli bir haftasonu oldu bizim için maasalah al vtec formunda diger araclarında maasallahı var
206 stocksa cok ıyı gidiyo gercekten :D
Mertcan,senelerdir aynı arabayı kullanıyorsun,ama yüz ifaden,sanki ilk defa çok sevdiği,hayalindeki otomobile kavuşmuş da,aldığı gün ilk defa rollinge çıkarmış gibi.
Otomobiline olan sevgin,ilgin yüzünden belli.Hırs yok,heyecan var.Keşke herkeste bu heyecan,bu ilgi olsa.Hiçbir Rolling videosu konusunda saygısızlık olmazdı.
Neşeniz bol olsun.Tüm otomobillere Maaşallah.
206 cok guzel tutunmus vtec e ayrica masallah :)
masallah combo her ıkı tarafta guzel bı çekişme olmuş ulan vıtes atttıgnda kalbım kğt küt attı:D masallah
lan cok guzel 2 vıtes ıle 3 atana kadarkı seklın semalın hahahaah
Maşallah Mertcan, keyifli videolar.
206 nın içi takılı mı?
Bu arada yüz ifadesi muazzam, 2 boy da oturuştan gelmiş :D Allah ayırmasın VTI dan
Rica ederim.
Aynı hisleri ben de 106 ile yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.
İnsanlar geçme-geçilme savaşından kurtulup,sadece kendi mutlu olduğu için otomobiliyle uğraşırsa,yani arabasını kendine yaparsa (başkasını geçmek için değil) bu camia daha seviyeli ve saygılı bir ortam haline gelecek bence.İnanıyorum ki,polisin ve halkın bakış açısı da böyle değişecek.
206 ilk gördüğümde rc diye düşündüm ama gti olduğunu görünce şaşırdım walla
Al vtec e masallah :) vitesler cok ıyı ama yuzundekı tebessum heycan daha iyi abi nice güle güle gazmalar :)
Masallah cok kaliteli bir deneme olmus tebrik ederim
Masallah bu arada deneyen araclara
bu 206 stocksa civic 1.4.
Stock Gti ,stock Rc ayarinda gidiyo hatta rc den hizli bence :)
Maasallah ikisinede Ankara arabalari deplansmanlarda hep yuz gulduruyor maasallah :)
Tebrikler mertcan abi , roll yaparkenki ahatlığına ayrı bi hayranım
bi elimlede traş olabilirim havasında yüz ifadelerin :D