Tohan emeklerinin karşılığını alıyorsun lastik yaramış görünen biraz daha gıdıklamak Lazım
Printable View
Tohan emeklerinin karşılığını alıyorsun lastik yaramış görünen biraz daha gıdıklamak Lazım
hay masallah hay masallah mükemmel
bilmeyenler için söylüyorum; Tohan abi görüp görebileceğiniz en düzgün bmw kullanıcılarından birisi ve yanında onur gibi işini zevkle yapan ayarcısı olduğundan daha bu videolar başlangıç diyebiliriz :)
Maşallah daha iyi olur inşallah
Masallah çok çok temiz gidiyo E30
Maşallah çok stabil gidiyor. ..
Surge sesi duydum sanki? Kazasız belasız
Maşallah çok iyi tutunuyor.
gerçekten çok başarılı ,,emeği geçen herkesin eline sağlık ,,,videonun çekildiği gün bende ordaydım,,,dış görünüşü olsun sesi olsun kesinlikle en ufak offsaytı yok ,,bu konularda da özellikle tebrik ederim ;)
Emeğinize sağlık çok güzel bi araç olmuş videolarda bı o kadar güzel kazasız belasız tebrık ederım
E30'a da böylesi layıktır. Maşallah
maşallah gidişi stabil olusu cıkardıgınız süre gercekten cok guzel kazasız belasız kullanırsınız inş
Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Her şey dilediğiniz gibi olur umaırm. :okey:
maşallah çok dengeli hızlanıyor
Maşallah hocam, kazasız belasız. Emeğinize sağlık. Çok güzel bir araç olmuş.
Allah kaza bela vermesin abi, Lambo kovalıyoruz lambo... Efsane
maşallah emeğinize sağlık tek kelime ile harika...
maşallah tebrikler 4.8 i bu deneme demi çıkardınız
Lambo videosu çok zevkli olmuş maşallah :)
tek kelime ile mükemmel emeğinize sağlık maşallah
Araç sahibi Motordan önce basmıs, şimdi motoru geçmişmi oluyor :)
Önden giden motora bile yetişemiyor gazı bırakıp yavaşlıyor. adam gibi basan motorcuya denk gelmemişsiniz anlaşılan :D
Araç yinede fena degil iyi gidiyor.
önde kalmış olacaktı ve motor önde basmış olacaktı o zamanda motor mu gececekti :)
Allah aşkına işkembeden konusmayı bırak artık, hep karadüzen konusuyorsun!!!
bmw gaz kestikten ne kadar sonra motor yanından geciyor farkındamısın ???
Sol aynadan makinanın kafa gözüküyor.. Motorun sürücüsü baya pasifmiş :)
Maşallah çok güzel bmw çok stabil yürüyor.arkadaşlar motosiklet kullanan biri olarak yazıyorum. Bu denemede roll yapılan motor 06 model 1000rr Yanlış gormediysem.1000rr 4.8 koşan araba ile YURUYEMEZ...ben motor kullanıcısı olarak böyle yürüyen yürütülen arabayı bu arabaya emek veren kişileri önümüzdeki ilikleyerek tebrik ediyorum ve saygı duyuyorum.
bu deneme değildi yanlız sırf 100-200 e bir günümü ayıracağım:)
Kesinlikle katılıyorum, zaten sürücü neye uğradını şaşırıyor.. Önde ki ile de sabit aralık kalıyor.. z1000 belki de torkundan dolayı , aracın farkı oluyor buda :) Sürpriz ile karşılaşmak güzel olur .. En sevdiğim videolardan biridir bu ;
https://www.youtube.com/watch?v=c-OUzPlpQHs tam geeeeeçç derken :)) çok tatlı bir video ya..
ayrıca cumartesi dyno da test ettik 1.5 bar 620 hp çıktı biraz basınç açtık şuan 23psi 690hp 923 tork çıkıyo havanın ilk ısındığında yeni denemeler yapıcam.
Abi yanlış anlama da ben senin olduğunu videoyu izleyince hatta ( dikkatli ) izleyince Türkiye olduğunu fark ettim.. Çok güzel bir deneme olmuş tebrikler vallahhiii
Tohan abi s1000rr denedigin motordan çok ama çok hızlı. Önünde yürüyen zx10r 2011 ve üstü yeni kasayı yanlış gormediysem.onun gibi gider yada birkaç boy önde olur.yani gerçekten hizlidir Ama senin görüş alanindan çıkamaz.zevkli bir deneme olur.
S1000rr ile hiç denemeyin hele hp4 e hiç bulaşmayın fark atar gider.