|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
Bekleyen derviş muradına ermiş misali sonunda projemizi bitirdik ve arabama kavuştum arkadaşlar. Burdan öncelikle ustam Savaş Paşaoğlu'na, tunerım Özgün'e, kankalarım Tolga ve Özdin'e ve parça ihtiyaçlarımı hızır gibi gönderen Günay'a teşekkürlerimi sunuyorum.
İzmir'in yolları malum, şimdilik 0.7 bar basıyoruz. İlk video; Şöle bi 12345 yapalım bakalım ;http://videos.streetfire.net/video/T...ive_190261.htm __________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem Son Düzenleyen coolvtec; 09-10-2008 23:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
maşaLah abi kazasız belasız vteslere yetişemıosun yaw
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
masallah, turbo nedir?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
maşşalh abıcım bende turbo vti from ank diye video koyacagım gunlerı beklıyorum
![]() kazasız belasız abıcım... __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
maşallah vidyoda kaliteli güzel olmş
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Teşekkür ederim arkadaşlar, turbom GT30R. İnşallah mertcancım o günler de gelecek, gazlarız beraber...
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
maşallah, hayırlı olsun abi.. çatapata kesicinin tadını çıkarmışsın
__________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
kazasız belasız, hayırlı olsun Vtec T
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact ,C3
|
maşallah mutluay abi çatapata sesler çk güzel
hayırlısı olsun.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
İkinci video;
Hemen ilk rollingimi yapmalıydım, gözüme şu kara şeye kestirdim ama sanırım sert kayaya çarptım. (tolga maşallah bu arada)http://videos.streetfire.net/video/c...c-1_190283.htm __________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
Maşallah maşallah
![]() Şu streetfire yorumcularıda amma biliyorlar herşeyi be.. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Video 3;
Alt devirde kıstarayım dedim yine olmadı, ALTDEVİR MALT DEVİR DİNLEMIYOR ![]() http://videos.streetfire.net/video/c...c-3_190298.htm __________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Maşallah kazasız belasız video da kaliteli güzel
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Bizimki makara tukara, biraz eğlenelim, alışalım, onlarla da deneriz.
Video 4; Daha sonra bu araç bir de 80 felan yapıyo dediler, ben de birinci viteste kıstırayım dedim bari, ondada vites atamadım ![]() http://videos.streetfire.net/video/c...c-2_190281.htm __________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem Son Düzenleyen coolvtec; 09-10-2008 23:24. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Maşallah koltukları almaya gittiğimde paşa oğluna işlemdeydi. Gayet güzel olmuş boyatmayı düşünüyormusun abim.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Arkadaşlar teşekkür ederim.
da para biriktirmem lazım ona. Biraz sleeper gezeceğim.
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
mutluay abi hayırlı olsun valla resımlerıde beklıyoruz maşallah
![]() ![]() aynı dıreksıyon tutuş tarzımızabbıcım![]()
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|