merak ettım ogrencıler basına üşüşüyormu valla benım dandık 1.4e bıle:D ferarı dıyor keratalar:)okulda
Printable View
merak ettım ogrencıler basına üşüşüyormu valla benım dandık 1.4e bıle:D ferarı dıyor keratalar:)okulda
bir daha bir daha bir daha izleniyo ama videolar:D
Maşallah:icon_tup:
bu videolarda Tolga abinin basıncı ne alemdeydi:beuj:
http://videos.streetfire.net/video/c...c-3_190298.htm
Bu videoya bittim ne güzelde üflüyo maşallah kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle süper.....:)
abi şimdi öncelikle masaallah diorum....çok güzel olmuş..ikinci olarak ne zaman deniyoruz...:D
olm bi biz deniyelim mi emre istanbuldaysan :D:D:D
çok güzel bir deneme olmuş maşallah çok fena yürüyor araban . Kazasız belasız
videolar güzel, araba da güzel olmuş ztn. maşallah:)
bi ara yapılıp sökülenler var ama şimdilerde turbolu sedan vti pek yok heralde değil mi?
Maşallh maşallah kazasız cezasız.
Aynen öyle! Bana erken vites atma, biraz kal kesicide dedilerdi. Ben de öyle yaptım, bu idiotlarda "learn how to drive ...." diyip duruyorlar. Çoğu da hayatında kullanmamıştır bu tip araba. Veletlere laf yetiştireceğim diye yorumdum yaw.
İngilizce bilen tüm arkadaşlardan rica ediyorum SALDIRIN :D
http://videos.streetfire.net/video/T...ive_190261.htm
İzmir yakın Denizli'ye. Bi gün çık gelsene. Hem muhabbet hem deneme...
(ortalarda fazla gezinme yanlzı, direk kapatıroylar. Otobandan gel.
Çıksın valla. :icon_tup:
Elimizden geleni yapıyoruz izmir için. Bu arada; Ne o len, kıskandın mı? :D Senin zamanında böle örtmenler yoktu demi? :DÖğrecilerime özel hayatımdan bahsetmem canım. Onlar benim geceleri ne halt yediğimi bilmezler. :icon_tup:
Okul eve çok yakın, hem kapalı park yeri de yok. O yüzden çıkarmıyorum canavarı. Geçen bi gun gittim önüne park ettim, arkadaşlar bile hayırlı olsun, arabamı aldın dediler. O derece yani.
hayırlı olsun turbon. bol bosstlu günler. kazasız belasız . maşallah.
aynen abi gelmeye çalışıcam.bizde bekleriz tabi buraya.pamukkaleye....:)
Hayırlı olsun.walla sesler muhteşem güle güle kullan.
Maaşallah kazasız belasız sorunsuz çok güzel
masallah,kazasız belasız gazlayın,biz ist da deniycek turbo civic bulamıyoruz:(izmire gelebilsem keske:)