Maşallah güzel denemeler olmuş . Rabbit le ds3 ün denemeleride zevkli olur diye düşünyorum .
Printable View
Maşallah güzel denemeler olmuş . Rabbit le ds3 ün denemeleride zevkli olur diye düşünyorum .
Karsilikli zevk aldik abi :)
Mami abi hem Adam'ı geçiyorsun hem dertleniyosunnn şarkı iyimişş:)
Geçilesim geldi mami abi, ama 260 da basmamız lazım afr orada düzeliyor :p :D
Maşallah abi Rabbim emeklerinin karşılığını almayı daim etsin, ds3 çok güzel yürüyor.
Müslüm baba eşliğinde rollde iyiymiş maşallah deneyen araçlara..
Maşallah Mami. ..
Deneyen araçlara Maşallah sonuç belliydi daha öncesi, Ds3 Maşallah, darısı başımıza, Okan rabbit fena gidiyor dahada iyi gidecek inşallah methanol ve basınç acdıkdan sonra :)
iki tarafada Maşallah çekiyorum ben konuya fransızım ama sanki başka konuda cupra geçilmez denen cupramı bu ?
Baba gerekeni söylemiş ''Düşünmeden Karar Verme Boşuna'' ;)
Masallah mami abii burdan kendi kendine kıstas yapanlara söylüyorm ds3 kıstas yapılck araba deil gerckten 2 hafta önce bizzat bana kanıtladı
kasatura mami. Neye binse koşuyo maşallah. Cupra da fena değil ama sonuç daha önceden belliydi o yüzden soyunup gelmiş denemeye.
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Mami abi unuttun bizi görüşemiyoruz ds nin haberleri geliyor ellerine sağlık
iki aracada maşallah nazar değmesin..ama ds3 ayrı maşallah guzel ve hızlı
ds3 ü yapanada sürenede maşallah, gkl yi bildiğim için, ds3 ün ciddiyetini tahmin edebiliyorum. İlişkiler düzelmesi de çok güzel, nice denemelere inşallah
Maşllah ds3 yine çok güzel yürümüş. allah kaza bela vermesin
mami abi sonra diyorsun ki olum sen manyakmisin taaa bodrum dan istanbula roll yapmaya geliyosun diyosun.veriyon atardamardan narkozu sonra dur durabilirsen buralarda....ds3 le siz nelere imza attiniz boyle.özgun ve mami abinin emeklerine saglik.supersiniz.deneyen araclara da kocaman massallah