maşşallah çok iyi
Printable View
maşşallah çok iyi
e10 yada e20 nin kullanımının bizim motorlarda verimi kaç hp dir test eden varmı
bide ethanolmu kullanıosunuz ben genelde toulien koyuluyor die biliyordum ama
Bence retard bu kadar kalitesiz pompa benzinine gore normal(pompa benzini+katki ile)
kanca e10 dişinin kavuğuna gitmez onun, koy biraz daha elini korkak alıştırma :)
İbocum iat'ım bu havalarda dip gazda 25 derece civarında.
Maşallah hakan abi. aracın duruşu gibi gidişide cok iyi..
1.1 barda enjektor limitte olamaz. s3 enjekyor 380-390 kadar destekliyor. 2.2-2.3 basip 22 avansa kadar %30 etho koyabilirsiniz. hpfp destegi ve rs valve ile
tabi sizin motor 22 avansı kaldırmaz. Ancak K04 motorlar bunu kaldırıyor.
maşallah çok iyi hızlanıyor, şu anda tahmini gücü nedir ?
hey maşallah abi cordoyu satmasaydım yine basardık :o
https://www.youtube.com/watch?v=TVb9nTfVqhY
yurt dışında k04 le 350+ gezenler çok var. Açılabilir bence basıncı dahada :)
Maşallah hakan abi :icon_tup:
Masallah on numara oldu abi.
1.1 barda enjektor limitte olamaz. s3 enjekyor 380-390 kadar destekliyor. 2.2-2.3 basip 22 avansa kadar %30 etho koyabilirsiniz. hpfp destegi ve rs valve ile.
Basınç 1.15, rs valf var, autotech pompada var, avans konusunda tek bildiğim benzin kalitemiz düşük olduğu için yazılımı yapan firma avansı 2 defa kıstı. Etanole göre yazılım yapılmadı.
Aracımın ed30 modeli 1.4 barda 410hp üretiyor ancak 106 oktan pompa benzini ile limite gelmiş durumda.
Bende sizinle aynı soruyu sordum Almanya'ya s3 enjektörü ile 400 hp nasıl olurda yetmez dedim. Aldığım cevap şöyle
Basınç eşittir güç demek değil.
Yani enjektörüm etanol koymadan 400 hp çıkarıyor ancak,
340 - 350 hp den sonra lamda regülasyonu %25 sınırına dayanmadan güç almak istiyorsak enjektör takmalıyız.