User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
190 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Golf 5 GTI DSG K04

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Westi555 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi adam 1.7 bastı takır takır Hatta neredeyse benim basınçla aynı bu vıdeodakı, ben 1.7 - 1.8 basıyorum dıyorum. bızmı fazla soyluyoruz o zaman anlamadımkı

Neyse bu sekılde bıle 410 hp ınanılmaz rakam.

Olay yüksek oktanlı pompa benzını olabılırmı bılemıyorum ama yurtdışından yüksek oktanlı pompa benzını getıren kısıler var hatta onun ustune tolüen yada ethanol koyarak dahada yukseltıyorlar oktanı. Ve k04 den 400 ustu guc alabilmek ıcın en az 2.3 / 2.4 bar peak 2.0 cıvarı cont gıdıyorlar.

Gerçi kimdir nedir bilmediğimiz araba için kafa yormaya gerek yok. Bu gavurlara güven olmaz Hybrid k04 bıle cıkabılır o arabadan

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi adam 1.7 bastı takır takır Hatta neredeyse benim basınçla aynı bu vıdeodakı, ben 1.7 - 1.8 basıyorum dıyorum. bızmı fazla soyluyoruz o zaman anlamadımkı

Olay yüksek oktanlı pompa benzını olabılırmı bılemıyorum ama yurtdışından yüksek oktanlı pompa benzını getıren kısıler var hatta onun ustune tolüen yada ethanol koyarak dahada yukseltıyorlar oktanı. Ve k04 den 400 ustu guc alabilmek ıcın en az 2.3 / 2.4 bar peak 2.0 cıvarı cont gıdıyorlar.

Gerçi kimdir nedir bilmediğimiz araba için kafa yormaya gerek yok. Bu gavurlara güven olmaz Hybrid k04 bıle cıkabılır o arabadan
    ibo k04 hybrit kimse neden yapmıyor yada yapan oldumu hiç türkiyeden
    Team PAŞAOĞLU

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibo k04 hybrit kimse neden yapmıyor yada yapan oldumu hiç türkiyeden
    Bi kac firma yapiyor ama takan gormedim.Sadece turbo 10 bin civari fiyat goruncede hic arastirmadim

k04 e k16 nin emme palini takiyolar galiba. yapılmayacak is degil ama daha ucuza gt30 takmak varken kimse ugrasmaz bence.

Westi555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracınız 1.1 basınçta kaç bg sonuç olarak?
    1.15 bar cont basınç ile 320 üstüdür ancak dyno için gittiğim yer çıkan sonucun %100 doğru olduğunu söylüyor.

Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şef maşallah günden güne hızlanıyorsun.
    Sağol şef, senin yanında bizimki işte öyle hatiii

Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kancam,
    1.1 bar için Mustang Dyno 340hp çok mantıklı bir sonuç gibi gelmiyor bana, burada aldığımız sonuçlara bakarak tabiki.

Stage 1 egzozlu 2.0Tfsi soft yazılım 250hp çıkıyor mustang de burda. o da yine 0.8 0.9 basıyordur herhalde.

ya da özgünün dyno bizi fena ....

maşallah ama gideri belli RED'in
    Kancam Ben özellikle bu son yazılımımdan sonra aracımın 300 hp olduğuna kimseyi inandıramadım, alay konusu oldu artık inan k03 ike k04 arasında aynı basınçta bile olsa fazlasıyla cfm ( hava miktarında ) var. Yani kıyas için k03 stage1 yerine başka bir araç daha doğru olabilir. Birde belki fikir verebilir burada metanollü, hpfp li, stage2 golf gti manuel 275 hp çıktı aynı dynoda, 1.5 peak atıyor torku bende fazla çıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Hakan günden güne hızlanıyosun,
    Arkadaşlar whp ye bakın, estimate power olarak bakmayın katsayı biraz fazla girilmiş olabilir
    Teşekkürler Abi sağolasın, dediğin gibi whp bencede daha iyi fikir verebilir, 283 tekerde güç alındı, önden çeker yağlı kavrama olduğu için 1.21 yerine 1.22 ile çarptılar sonuç 345hp çıktı, gerçi dediğim gibi çok problem değil benim için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İbocum benim için attığı peak'ten ziyade kesiciye kadar olan basıncı önemli, o yüzden 1.4 diyorlar, aracın diğer videosunu ekliyorum burada basınç cont 1.4

http://youtu.be/HyHuXPi4tGg

Ayrıca dediğin gibi 106 oktan pompa benzini inanılmaz.
    Son olarak kendi turbosu yani hybrid vs değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi ben de 1p1 Leon Cupra ile 1.4 peak 1.1 cont yürüyorum, mustang dynoda 300+ hp çıksam yüzüm güler

Beni yanlış anlamayın ama 400+ hp gerçekçi gelmiyor, 1.4 barda 410 hp güç 30R turbonun yapabileceği bir iş gibi. En azından gördüğümüz tüm örnek araçları referans alınca.
    Aynı dynoya çıkma şansın var sanırım, bence bi bakıp görmelisin aracını, umarım istediğin gibi çıkar. Zaten kayıp daha az benim aracıma göre, eğer herşey basınç ile oluyor dersek benden fazla çıkmalı aracının teker gücü.

Almanyda ki bir çok şeye bende evvelden şüphe ile bakıyordum ama inan orada işler biraz farklı buralara göre.
    İlaveten ben aracımı 300 dedim herzaman ama son yazılım yakıt açısından çok iyi oldu arabam rahatladı ( pompa takınca ray basıncını yükselltik ) dyno üzerinde yakıtımda karışımımda çok iyiydi. Yine de 345 banada fazla geliyor, yine belirteyim dynonun sahibi %100 e yakın doğruluk payı olduğunu kalibrasyonun çok iyi olduğunu ve her durumda buna kefil olduğunu söyledi. Bende bunun üzerine yayınladım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada tekerlek gücünü devir bandı ile eş zamanlı görebilirsiniz, aracım hemen hemen hızlanma esnasında sürekli aynı gücü üretiyor. Bunları paylaşma amacım artık aracın üzerinde ki töhmet kalksın diye. Yine belirteyim her zaman basınç eşittir güç demek değildir. ( vmax'ın sloganı olmuş bir söz )

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Westi555 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.15 bar cont basınç ile 320 üstüdür ancak dyno için gittiğim yer çıkan sonucun %100 doğru olduğunu söylüyor.

Sağol şef, senin yanında bizimki işte öyle hatiii

Kancam Ben özellikle bu son yazılımımdan sonra aracımın 300 hp olduğuna kimseyi inandıramadım, alay konusu oldu artık inan k03 ike k04 arasında aynı basınçta bile olsa fazlasıyla cfm ( hava miktarında ) var. Yani kıyas için k03 stage1 yerine başka bir araç daha doğru olabilir. Birde belki fikir verebilir burada metanollü, hpfp li, stage2 golf gti manuel 275 hp çıktı aynı dynoda, 1.5 peak atıyor torku bende fazla çıkıyor.
    Kancam 2011 cupra bahsettiğim benim de yahu, onlar da k04 diye biliyorum ben.
    ama k04 lü leon cupra standart DynoDynamics ve Mustang de 210hp civarı çıkıyor.

bence o dyno da canlı gözle anadan doğma stock bir araba ölçmekte fayda var (200-250hp lik)
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stage1 250 hp diyince aklıma cupra gelmemişti hiç 2 ayrı firmanın polo gti aracları çıktı ( cooler hariç
    Herşey var ) biri 210 diğeri 217 hp çıkan değerler. Bu parastick diye bir
    Şey varmış o ekli değilken benim araba 310 eklenince 345 oluyor, polo gti 215 civarından 195 lere düşüyor. Yaptığım gözlemlerden aklıma gelenler bunlar kancam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kancam 2011 cupra bahsettiğim benim de yahu, onlar da k04 diye biliyorum ben.
    ama k04 lü leon cupra standart DynoDynamics ve Mustang de 210hp civarı çıkıyor.

bence o dyno da canlı gözle anadan doğma stock bir araba ölçmekte fayda var (200-250hp lik)

Kancam birde astra h opc çıktı downpipe var yazılımsız prastikk ekli değilken 162 teker çıktı ekleyince 180 oluyor yani ne yaparsan yap 220hp den öteye geçemiyor.
    Çok üzüntü verici bir dyno aslında.

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dbn var, dyno ciktisi var, video var. Turbo hybrid degil. Tek bir ihtimal var yalanciyiz gavuruz
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Z20LET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dbn var, dyno ciktisi var, video var. Turbo hybrid degil. Tek bir ihtimal var yalanciyiz gavuruz
    hehehe
    Ümitim Hakanıma yakışır her türlü, hakanın karakterini bilmeyen yok zaten. Bilinçli ya da başka bir sebeple böyle bir töhmet altında bırakan insanlar kendilerine baksınlar bence

Ama ben RED e değil, dyno'ya yorum yapıyorum, RED i uzaktan takip edebildiğimiz kadarı ile zaten az çok biliyoruz,

ama 1.1 basınçla k04 turbo ile 345 mustang dyno demek MAHA gibi standart gücü ölçen dyno'larda 385-390hp demek
    Millet GT28 ile 1,5 bar ile o güçleri ancak görüyor.

orda bir fail var ama bunu kimse açıklayamıyor,
    ben görünen fail e yorum yapıyorum sadece dediğim gibi RED e laf yok
    Loading...

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben zaten almanyadaki arac icin diyorum. hakan abinin arabasida cikan dyno sonucu ile dbn ve denedigi araclarlada gayet tutarli. Baska bir olcum stili varsa tavsiye edilecek onuda yapabiliriz. Suan icin ankara'daki en iyi dyno bu. Cikan sonucta belli. Almanyadaki aracinda mekanik saat ile bile videosu. Dbnsi mevcut. Superflow dyno sonucuda mevcut. Dedigim gibi bu durumda bir tek turbosu hybrid olabilir sorusu akla geliyor o durumdada malesefki yalanciyiz ve gavuruz
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın dbn neydi acaba ona görede yorum yapılabilir aslında
    Team PAŞAOĞLU

turbogsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakan abi sen gt30 takmamışmıydın

şaka bir yana maşşallah tekrardan ivmelenme ve günlük binme açısından çok güzel bir araca sahipsin abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hizmette sınır yoktur gittim kantara çıktım

2 kişi 175 kg araca bindik

4-5 denemenin ortalaması teker gücü KW olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehehe
    Ümitim Hakanıma yakışır her türlü, hakanın karakterini bilmeyen yok zaten. Bilinçli ya da başka bir sebeple böyle bir töhmet altında bırakan insanlar kendilerine baksınlar bence

Ama ben RED e değil, dyno'ya yorum yapıyorum, RED i uzaktan takip edebildiğimiz kadarı ile zaten az çok biliyoruz,

ama 1.1 basınçla k04 turbo ile 345 mustang dyno demek MAHA gibi standart gücü ölçen dyno'larda 385-390hp demek
    Millet GT28 ile 1,5 bar ile o güçleri ancak görüyor.

orda bir fail var ama bunu kimse açıklayamıyor,
    ben görünen fail e yorum yapıyorum sadece dediğim gibi RED e laf yok
    Kancam şimdi sen yine şey edicen ama bizim senden aldığımoz gt2871 vardı ya, onu taktıgımız gti parastick ekli değilken 343 teker 1.22 çarpan 418 hp, parastick ekliyken 380 teker 460 civarı veriyor. Basınç 1.8 peak 1.5 cont.
    100-200 yaklaşık 8sn.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Z20LET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ben zaten almanyadaki arac icin diyorum. hakan abinin arabasida cikan dyno sonucu ile dbn ve denedigi araclarlada gayet tutarli. Baska bir olcum stili varsa tavsiye edilecek onuda yapabiliriz. Suan icin ankara'daki en iyi dyno bu. Cikan sonucta belli. Almanyadaki aracinda mekanik saat ile bile videosu. Dbnsi mevcut. Superflow dyno sonucuda mevcut. Dedigim gibi bu durumda bir tek turbosu hybrid olabilir sorusu akla geliyor o durumdada malesefki yalanciyiz ve gavuruz
    Sıkıntı olacak bir durum yok, Almanyada ki iyi bir örnek bence hem isteyen aynı setup'ı isteyebilir, olup olmadığı ozaman görülür. Yani bence bir problem yok.

Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın dbn neydi acaba ona görede yorum yapılabilir aslında
    Son yapılan yakıt ayarından önce -1 - 2 eğimde defalarca yaptığım denemelere göre 10.5 ile 11 saniye arasında
    Alıntı turbogsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan abi sen gt30 takmamışmıydın

şaka bir yana maşşallah tekrardan ivmelenme ve günlük binme açısından çok güzel bir araca sahipsin abi.
    Teşekkürler Emrecim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler