Cok iyi gitmis masallah.. Gucte iyi cikmis baya..
İstanbuldaki mustang'de 345hp çıkan DS3 ki sanırım 1250kg civarında araç pek bilmem ama
dyno konusu: http://www.techturkey.com/forum/dyno_sheets/190265-powerbull_ds3_dynosheet.html
Aynı arabanın DBN de 100-200 ü 7.5 saniye, hadi 345hp nin üstüne 20-30hp si daha olsun DS3 ün
345hp mustang DSG bir arabanın bana 10.5 - 11.0 yürümesi kafadaki soru işareti
iyi adamın arabası iyi yürür, işin özü o aslında
RED in yürüdüğü arabalar belli zaten, onu sorgulamadığımızı tekrar belirtiyorum özellike
1.1 barda K04 ile 345hp mustang dyno ve dbn süresi matematiği zorluyor o kadar.
hoş bir çin atasözü de der ki, en iyi dyno *** dyno su
Neyse,
Maşallah kanca, daha fazla kurcalamayalım bence RED'e 41 kere maşallah diyip çok fazla göz önünde tutmayalım![]()
Loading...
Ilk once net bir cevap rica ediyorum. Sizin araba peak 1.1 mi, continues 1.1 mi yoksa kesiciye girerken 1.1 mi atiyor? Burada arabadan biraz anlayan biri varsa cont veya peak 1.1 atarak e92 m3 gecilemiyecegini bilir. Ama bu kadar kisimin bilmedigi birsey varsada ogrenmek isteriz.
Ali Can Calis
Vallaha Alican bey sizi nasıl ikna ederim bilemiyorum kesiciye kadar 1.1 bar, peak istemiyoruz ama yinede 1.5 atıyor hemen ardından dv devreye giriyor bir fısırtı eşliğinde basıncı 0.9 a kadar bazen 1.0 a kadar düşürüyor sonra kesiciye kadar 1.1 devamlı.
Ve ben eski yazılımım ile 1.0 ile çok rahatlıkla e92 m3'ü ( egzozlu idi sanırım ) geçebiliyorum.
Basınç saati takmak isterseniz bana bir boost tap lazım yanımada biri otursun, az basınç ile nasıl gidiyor bence gözünüzle görün, sanırım yoksa inanmayacaklar.
Abi log var mı kufatec yanlış ölçüyor olabilir.
basınç da gariplik olabilir.
1.4 TSI GTX28 Loading...
az önce yazdımda wi-fi gitti ipad yuttu mesajımı
şimdi ben arabayı ilk aldığımda denemiştim 2 kişi 11.4 çıkarmıştık a dan z ye takılı ama 4.vites 80 de basmıştık 5 e atıp 200 yapmıştık
daha sonra tek kişi ve sadece stepne sökük denedim 10.4 çıkardı ama 3.vites 80 gibi bastım 4 te basınca 120 gibi boost geliyordu yanlış hatırlamıyorsam
bu arada araba sunroof vs dahil full bir s3 fakat 320 hp olayına şöyle açıklık getireyim ben aracı hazır aldım ve aracı yapan firma 320 hp olduğunu söyledi eski sahibi takmış bütün parçaları ve yazılım revo
Team PAŞAOĞLU
hakan abinin son boost logu..
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Mustang dyno da çıkan araçların krank gücünü net olarak bilmiyoruz. Biz teker gücünü hesaplayarak gidiyoruz. Zaten her aracın kaybının aynı olmadığı bir gerçek bu yüzden krank gücünü hesaplayabilen dynolar her araçta farklı aktarım kaybı olmasına rağmen nasıl hesaplıyorlar gücü inanın aklım almıyor. Beniö aracımda Golf GTI ve methanol pompa ile 1.5 bar peak 1.1-1.0 bar cont ile 215 whp çıkıyorum ki bu da sonucun gayet tatminkar derece doğruluğunu kanıtlıyor. Dynodaki denemelerimizde stock araçları da çıkardık ve km-yıpranma paylarını göz önünde alarak denemeler yaptık. Araçlar mantıklı güçler çıkardı. Diyeceğim o ki Halan abinin krank gücüne kefil değilim (sonuç olarak kendi düşüncemize göre bir çarpanla hesaplıyoruz) fakat WHP si kesinlikle sheet de yazdığı gibi.
US Performance
Hah bir de unutmadan söyleyeyim siz leon cupralarınızda s3 lerinizle karşılaştırıyorsunuz fakat bu tfsi başka tfsipiston sıkıştırma oranlarımız aynı değil BWA motorların sıkıştırması Cupra S3 motorlardan daha yüksek. Yanlış hatırlamıyorsam BWA 10.3:1 s3 cupra 9.8:1. Daha düşük basınçta daha yüksek güç illaki olacaktır anlayacağınız gibi
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)