1000 cc yamaha var bende. Havalar ısınsın deneme videolarını görürsünüz.
abi yaş vs önemli değil.ben 1000cc ilede 600 cc ilede hızlı arabalarla denedim.özellikle 600 cc motorum daha çok oldu ve denedim iyi arabalarla.video izlememe gerek yok ama yinede çok video izledim izlemeyede devam edeceğim.video ortada,s1000rr lı arkadaşta güzel kullanmış bence.bu araba hızlı yaaa anla artıkkk(ben sıfır zx-10r aldım ki daha önceki motorlarımda hızlı ve güzeldiler ama inan ışınlanma makınası değiller olamazlarda.motorcu olarak geçilebiliriz ne var bunda?sende motor kullanıyorsun,senin motor ile bu bmw e30 denese ne olur hiç düşündün mü?90km hızdan 260km+ hızlara kadar aradaki fark 50 metre aldında s1rr ile ki 6.vites olsa son hıza kadar yutacak motoru yada +100-120 hp si daha olsa s1rr kafa çıkartamaz daha ne olsun ne olmalı abi.
(yedin bitirdin tükettin beni
(tarafsız konuşmuyorsun bence,motosiklet yanlısı konuşuyorsun.bak benide kendin gibi gör bende araba istiyordum uzun süredir ama gittim yine motor aldım fakat bu gerçekleri değiştirmez.hızlı arabalar var ülkemizde.modifiye sektörü çok ilerledi artık.arkadaşlar yapıyorlar keselerine bereket,sinir sistemleri ve bilgilerine sağlık.ben gurur duyuyorum valla.güzel hazırlanmış bir araç olup beni roll-on da motosiklet ile geçerse üzülmem sevinirim,arkadaştan bilgi edinmeye bakarım.maşallah derim.motosiklet zaten doğası gereği çok hızlı yani genlerinde bu var ekstra bir özellik değilki motosiklet için hızlı olmak,burdaki mühim olay 4 teker bir aracın motosikletle yürüyecek hale getirilmesi...
zx10-rr youtube ye girerseniz videolar öyle demiyor.
paylaştigim videoya baktinmi acaba![]()
1100 hp lik lambo ve 940 hp lik nissan gtr s1000rr i gecemiyorsa 700 hp civarı bmw e30 nasıl geçicek bari bunu cevapla , nette birsürü video var en iyi ordan sorgulayın. Herkezin kendi aracı roket ya![]()
Turbo Rider
Yamaha 1000r
dayı sadece beygirler üzerinden yola çıkarak evinde sıcak yatağından video izleyip yorum yapıyo. video izlerkende bi 3 lü sarıyor olabilir. dayı emeğedemi saygın yok ?
araç kaç kilo kaç tork bilmessin 800 whp demişin kime göre neye göre ? 1.65 de yürüyomuş. 2 bara çıktığında s1rr diye bişey kalmaz ortada. ki aradaki fark 2 3 boy komik farklar bence.emeğe saygı birazcık
Hey Allahım sen aklıma mukayyet ol
İnsan didinir cırmalar uğraşır araba yapar biriside gelir bir lafla böyle ödeştirir
Yahu adam hiçbirşey göremiyorsan 4 tekerin dünyada kabul edilmiş bir motorla boy ölçüştüğünü gör
Bunuda göremiyorsan aynanın karşısında varlığını farketmeye çalış inmisin cinmisin nesin sen arkadas yaa
He bide senin opel projen vardı noldu o?
Hani ucacaktı kacacaktı ? Bak daha onu cross motorla deneyecek kapasiteye getiremedin
El insaf saygı biraz saygı yahu
yazmayım dedim dedim, ağar saçmalıyosun. hem bilmiyosun hem ahkam kesiyosun. ne oldu senin şu manta işlerin? bitti galibe hızla araban varmış bak. getir bi standart 106 geç hadi, hodri meydan.
emeğe saygı. adam uğraşmış yapmış.gayette başarılı olmuş.sanane motoru motorcuları savunuyosun aklın sıra.
RACE WERKS
Ahahahahahha adama şuan 3 konuda birden çöküyoruz daha yılmadı yıldıramadık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)