benım konu actıgımda bana bunlarla gel olurmu ozgun aynı ozverıyı beklıyorum senden :) :) :)
100 280 basarız :heyoo:
Printable View
mami ben izah etim 1. sayfada vedat harıçı kim olsa o kadar sarmaya gazi keserdim ve denemezdim dostumuz diye denedim diger video sarıyorum az sardıgım için fark az yukarı yazdım zaten beyaz şeritleri sayarsan anlarsın zaten kaç boy oldugunu, videolar kameralar yanıltır, uzak yaparsın kemerayı uzak çeker:)
bizden izin almadan video koyulması sorun, ben ona bakarım yoksa vedat geciyo onlada aramada sorun olmaz sardıgım zaman 5boy oldu sarmadıgımda 2-3boy vedat yazar kendisi, koyulsaydı biz koyardık video yada birileri koyduruyo reklama gerek yok zaten adam araba maşallahı var.
vedat senden çıktı bu video kim koydurdu bilmiyorum ozaman ıkıncı denemeyide koyarsın dostluk arkadaşlık böyle olur, video koyulkcaksa sen ben koşuşuruz koyulur, araçta neler var yazılır nasıl deneme oldugu iki taraf onayıyla yazılır kimsenin kafasında soru işareti kalmaz, bu işi bilen adam 5 sn yapan cupra bu koyulan videoda sardıgını anlamıştır herhalde, daha önce senle ben denedigimde hakan abi video çekıyım mı dediginde hakan abiye dedıgım kelime vedat abi o, video vedata çekmem dedim, neyse yalamalık reklam peşinde olan isteyen koysun sıkıntı yok. ben 100-200 yaptım 5.3 hazmedemeyenler düşünsün benim için sorun değil,
2.0 makine kol piston yay şapka, rs4 enjektör gtx30r 2.4bar 104oktan
2.3 6466 turbo 2.6bar e85
onuda çeker yüklerim ama ben sana uyuyorum mfarkındaysan
vedat sen nasıl ikinci denemede 280de sana yetişdigimde vites kaçırdım dedin inandım halbuki 280de 4 bitmiyo sende 5 ilerisin sorun değil bişeyler reklam yapılırkende cupra hakkı yenmesin bizim araçtada emek var, ikinci denemenin videosunu bekliyoırum vedo, nasılsa videoları koydurdunuz bu geciş videosu bu video aynı video kemeraların yanılması, ikinci deneme daha az sardım, daha net ve daha sağlıklı olan deneme,
bunlar bize yapılıyosada yazıklar olsun,
gerek yok polimige bide 2 de bastıgım video var onu hiç koymuyorum
yaa reşit tmm bunlar yalan gel akşam cıkalım bidaha deniyelim
bilseydim böyle tezgahlar dönücek vedat gelmezdim o havada sardıgım yerde gazı keserdim, kameramı baglar gelirdim, birilerine yalamalık yapılmasın, ben düşüncem bu kardeşim. tebrik ediyorum 3komple sararak 3 vites 105de denememizde gectiniz dr ekibi olarak:) biz o araya Reşit SARAL olarak geldik bunu unutma vedo, gerek yok böyle şeylere araban zaten hızlı. hazmedilseydi zaten benim dbn koyulurdu,
hadi aksam deneyin ozaman beyler
Vedatla ben denerim herzaman, siz yokkende deniyoduk. selametle.
üyeligimide silmeni istiyorum özgün, objektif ortam değil artık,
girmesssin resit olur biter hırsın manası yok kardeşim ...
Hazımla alakalı bişiy oyk işim var gücüm var resit istedi die dBn inini koyucam savbredersen koyucam d edim neyin peşindesin kendini kandırma geçilmeyi hazmadfemedin kusura bakma
ayrıyetten serverıma yüklüyorum hepsini dbnlerin suan yükleyemediğimden dolayı yayınlamadım ben hızlı resime yüklerim ancak ne işine yarıcaksa
selamlar..
arkadaşlar 4 ceker hızlı bi makına karsıdında tek ceker 600 hp bi arabada olsa şansı yoktur..
uzun lafın kısası vedonun karsısında cupranın şansı fikrimce 0.
Vedat hazmedemesem sardıgıım havada çıkıp denemezdim sardım gazı keserdim, geçme niyetim olsa kamera baglardım, gecen senede denedim srp yan yana kaldım video cekmedım yanımda hakan abi vardı? ikiye tek denedim, kusura bakma özgün hırs hazmedememe sende var heryerde gel akşam deneyelım bırak arabanın sahıbı denesın sen zaten arabayı ayarladıgın için tebrık alırsın saldırma heryere her arabayı sahiplenme o arabayı yapan motor ustası lastikcisi osu busuda var, sağlıklı deneme ıkıncı deneme adam ordada gecıyo zaten fark az 3boy, ordada sarıyorum hee vedat beni kırmadı 3de bastı kardeşim oda, ortalıgı germenin anlamı yok video koydurmak çok istiyodunuz ikinci denemeyide koysaydınız, adamlık budur, araçdakıleride yazsaydınız bilgilenseydı herkez, şakır denemesınde video vardı sende polemık oldu koysaydınya geçtıgım yerde şakire acarken 2 boydan sonra frene basmış herkez görseydı ya, çok video meraklısıydınız koysaydınız, videolar savaş abıden ızledık:) hazım yokya sende:)
dbn gelınce kac ay oldu mami tafa dbn konuldu benden sonra bende art niyet ararım özgün kusura bakma, objektif değilsin dedim kendi yaptıgın araç benden 2 ay sonra dbn alınca koyuluyosa koymadın mı objektif olmuyosun demektir.
iyiki ben dururkende video çekip koymadınız adamsınız:)
Deneyin bitsin ozaman yeniden :) deneyin izleyelim bizde