Maşallah ağır abi mercedes'i böyle görmek güzel :) Aman dikkat beyler allah kaza bela vermesin.
Printable View
Maşallah ağır abi mercedes'i böyle görmek güzel :) Aman dikkat beyler allah kaza bela vermesin.
marmara park otoparkı olması lazım, iki arkanızdaki araç bendim çekimlere başlandığı sırada ama izleyemedim malesef videoya kısmetmiş maşallah çok güzeldi ellerinize sağlık ;)
süper ya 2 kere izledim bileğinize ayağınıza sağlık
çok güzel olmuş,en sonu da kamera çekseymiş keşke..kamera arkası goruntulerı var mı hiç sürtme spin vs :)
Aracınıza da size de maşallah güzel bir video olmuş...
elinize ayagınıza saglık güzel olmuş
Masallah:) specler nedir? 2.7 yaziyor video basinda?
çok başarılı süper olmuş:icon_tup:
final bomba olmuş :D
Ayağına sağlık ;)
keyifli olmuş
Devasa bi otoparkta, şahinlerin ışıklarda U dönüşü yaparken el freni çekmelerinden daha az beceri isteyen şekilde fır fır dönülmeyince ister istemez insan bi yadırgıyor:)
Şu marmara park katlının dili olsada konuşsa :D çok güzel olmuş maşallah
Surtme spin yokta bolca polisle ve guvenliklerle tartisma var bu videoyu cekmeden once izin almistik ama cok ses cikartiyoruz diye vazgectiler bende laf agizdan 1 kere cikar dedim. Videomuzda yarida kalmaz diyip devam ettik :)
Paylasilmasi soruna yol acabilecek kisimlar var yani
Takur biliyorsun bu işi. Ellerine sağlık :)
arka plana bi müzik koy çalsın
herkes yurtdışı bi video sanarken videonun sonunda made in turkey yada türk bayrağı gibi herhangi bişeyle noktayı koy
Cok basarilii:)
trafık ıcınde olmadıktan sonra ve bu sekılde onu arkasında onlem alındıktan sonra cok keyıf alıyorum bu tur vıdeolardan.
emegıne saglık.