Maşallah m3 e çok sağlıklı..
Maşallah m3 e çok sağlıklı..
Tuned by ARP Garage
Masallah arackara murat o aft ile yaz gala canli be kardoegzost vsde degisti see guzel zzyede masallah eksiklerden sonra daha iyi deneme olacaktir
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
MAşallah araçlara m3 söyleyecek söz yok gerçekten güzel giden bir araçç.
D16 Turbo bence şuan çok D series için TR standartlarında bunada şükür![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
maşallah guzel deneme olmuş![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Her iki aracı tebrik ediyorum, murat maşallah kardeşim her türlü gazlıyosun, Ertuğrul kanka klimayı sökgaz m3 harbi hızlı
PowerTune
maşallah iki aracada çok güzel deneme oldu Murat kırmadı bizi geldi denedi Ertuğrulda eksiklerini görmüş oldu bu sayede debriyajlar halledilince çok daha zevkli denemeler olacaktır![]()
Ertugrul arkadaki bebek koltuğunu falan çıkar bir dahaki sefere![]()
keşke her deneme sonrası geçilen taraf şu yorumu yapabilse..tebrikler kardeşim..Murat sana ve aracınada ayrıca maşaallah..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
[QUOTE=by_hayali;7778408]maşallah iki aracada çok güzel deneme oldu Murat kırmadı bizi geldi denedi Ertuğrulda eksiklerini görmüş oldu bu sayede debriyajlar halledilince çok daha zevkli denemeler olacaktır![]()
Ertugrul arkadaki bebek koltuğunu falan çıkar bir dahaki sefere :
Bizim paşa keyfine düşkün agaa ne yapalımm rahatı yerinde olmaz huzursuz oluyorr![]()
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)