Megane: EDC 116 hp Dynodynamics
A3: Full stock 122 hp 2 kişi
Kardeşimin arabasıdır,arabasını görmek istedi ve denedik
Yorumlar için teşekkürler.
Megane & A3 - YouTube
Megane & A3 - YouTube
Megane: EDC 116 hp Dynodynamics
A3: Full stock 122 hp 2 kişi
Kardeşimin arabasıdır,arabasını görmek istedi ve denedik
Yorumlar için teşekkürler.
Megane & A3 - YouTube
Megane & A3 - YouTube
edc ve dizelse 110ps yazılımla 140ps leri görebiliyor ama yine de direk bu şekilde açılması şaşırttı beni deMaşallah.
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
Denemeler güzel megan bu kasa baya iyi gidiyor burda bende denedim 1 tanesi ile baya yakın gelmişti bana![]()
1.6tdi.
Ecutech.
megane 116 olduğuna eminmisiniz yazılımlı diyosunuz stock u 110 hp zaten maşalah araçlara megane iyi ayırmış
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
Kadam yazilim oncesi ne cikti dynodynamics te ?
Bide sanirim soft bi yazilim war duman falan yok
İnstagram:
guven_arabacioglu
116 yere aktarılan güç çıkmış sanırım,30 hp kayıp falan olsa 140 145 hp civarında güç vermiştir.
Yanlız bir anda bu kadar fark atabileceğini düşünmüyorum,Heleki araba EDC, çokta sportif bir yapısı olmayan şanzuman
Kanka a3 ü getir yükleyelim hemenHayırlı olsun kardeşim bu arada
![]()
Hızlı GT line görmek güzel bide ecutuned oluncaEyüp'ün ellerine sağlık bizim dynoda 116hp iyi bir değer isteğe göre çok daha yüklenebilir o araç. Zaten 1.5dci uzmanlık alanımız oldu
Olması gerektiği gibi gitmiş edc şanzımanda çok iyi aslında. Ön yargı oluşturmayın dsg, power shift gibi çift kavramalı geçişler falan sorunsuz
dci yi insanlar fazla küçümsüyor fakat bana göre gayet verimli ama bu denemede tahminimden de iyi gitmiş kocaman bi Maşallah![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
TeşekkürlerEDC şanzıman iyi ama açık konuşmak gerekirse Dsg kadar iyi değil.
Vites geçişlerini biraz hissettiriyor ve manuel modda kullanırken Dsg den baya yavaş vites atıyor.
Ama Dsg şanzımandaki şıngırtı Edc de yok çok sessiz bi şanzıman. Kıyası Dsg ile yapmazsak eğer hakkaten harika bi şanzıman![]()
Arkadaşlar A3 zır stock 122 hp sunroof vs. en dolu paket ve 2 kişi 80+90 kg,megane ın devrinde basılıyor daha ne kadar gitmesi gerekiyor merak ediyorum?
Dynamics 116 hp demek 135 hp civarı demek,megane lar gerçekten güzel yürüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)