Nürbugring e gitmek isterim ama bi ferrari yle o piste çıkmak çok daha zevklidir :)
Printable View
Öncedende izlemiştim bunu maşallahı var aracında şoföründe.İstanbul parkı 2.16 dönen M3 olsa gerek bu araç
Gurur duydum vallaha bir gün bize de nasip olur inşallah.
m3 megane lara takılı kalmış uzun süre. Çok daha hızlı olduğu kurtulunca belli oluyor zaten.wehrsiefen den sonra ışınlanmış gitmiş
Hilmiyi tebrik ederim pilotajı oldukca basarılı. TR plaka E92 M3 u Nurnburgrıngde gormekte ayrıca keyif verici:)
hahaha çok keyifli bir yarış olmuş hilmi cam car videosu da öyle :Bravoo: :allaalla: megane Rs cetesinin sL black edition vs li kafa tutan videolarından sonra RS' lere cok guzel cevap olmus. :hihih:
Bazı yerlerde stoplar çift kademe yanıyor. Sert frenlemeden dolayı olan bişey mi
Ringmeister.....
keşke istanbul parkta da nordschleife gibi çok sık halk günleri tertip edilse.. yada istanbul parkın dışına nordschleife gibi 20 kusur km lik bir parkur inşa edilse.. :(
helal olsun çok duygulandım .bi tane de böle bi crx izlemiştim bu pistte oda motorculara takılı kalmıştı ama crx de fena saydırmıştı motorculara bmw ci efendi :D
Hasretimsin Nürburgring
Çılgın Türkler Her Yerde.
Maşallah..
Helal olsun türk plakalar boy gösteriyor alamanyada.Ben gururlandım valla :bravo:
Arkadaşın saplama modu açık kalmış :D keyifle izledim.
m3 un sahibi forum uyesımı?
Çok keyifli eline sağlık
Tüm yorum yazan, iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu sene nasipse yeni videoları Alman plakalı bir E92 M3 ile paylaşmaya devam edeceğim.