Helal olsun yine güzel işler çıkmış ortaya. Başarılarınızın devamını dilerim..
Printable View
Helal olsun yine güzel işler çıkmış ortaya. Başarılarınızın devamını dilerim..
maşallah Hilmi abi nazar değmesin beğenerek takip ediyorum
Tebrikler.
tebrikler gurur verici :)
Tebrikler hilmi :icon_tup:
Teşekkürler, inşallah :) Bayrak yarış aracında mevcut ama kendi aracımızada koyucaz.
Çok teşekkürler, sağolun.
Sağol Murat abi. Hatıralara önem veren biri olarak güzel biryerde saklarım artık :)
Teşekkür ederim, inşallah.
Sağolasın :icon_tup:
Teşekkürler
Teşekkürler
Vay sağol kardeşim
Bir soru...
Almanya' ya sık sık gidip geliyorsunuz sanırım, yalnızca bu iş için mi? Yarışlara katılmayı hobi amaçlı olarak mı yapıyorsunuz yoksa profosyonel olarak hedefleriniz falan mı var? Yanlış algılamayın nasıl ve neden yaptığınızı biraz kaleme alırsanız yol gösterici ve yararlı olacağı kanısındayım. Beğeniyle takip ettiğim tek konu.
Öyle kolay peşini bırakacak değildim herhalde :D
https://www.youtube.com/watch?v=mJzpEcpDOo4
2005 yılında nasıl olduğunu hatırlamadığım bir şekilde tesadüfen tanıştım Nürburgring ile. 18 yaşımdaydım. Ozamanlar internette, dergilerde, oyunlarda vs görmek duymak pek mümkün değildi çünkü bukadar turistik ve yaygın değildi.
İlk başlarda havalimanından kiraladığım aslında yasak ve tehlikeli olan kiralık araçlar ile çıktım. Sonra tanıştığım ring için kiralama yapan firmalardan araç kiralıyarak devam ettim. 2 sene önce Türk plakalı kendi aracımla gittikten sonra bu sene oradan bir araç alarak farklı bir sayfa açtım Ring için.
Tüm yaptıklarım hobi amaçlı. Mesleğimle hiçbir alakası olmadığı gibi tamamen kendi maddi imkanlarım ile yaptığım ve bir kazanç beklemediğim bir durum. İmkan olsa maliyetleri düşürecek şekilde gelir sağlayabilsem ama pek mümkün değil. Turist günleri ve trackday'lerin yanına imkanım yettiği kadar profesyonel yarışlarada katılmaya devam etmek istiyorum ama tabi bu tamamen maddiyata bağlı olduğu için zaman göstericek devamı gelirmi gelmezmi :)
tebrikler :Bravoo: :goz:
helal olsun direksiyonuda saglammış
eski videolar gizlidir yazıyor. izleyemiyoruz buna bir çare yok mu
Bu vıdeo kımın?
Kanal onun degıl?
Vay arkadas,sen ne on yargılı bır adamsın.
Adam gıbı kanal onun degıl dıye soru sormusum. Ne bır ıtham ne baska bırsey var. Adam kac gundur orada.
Hılmı benım 2008'den berı cokkk yakın tanıdıgım,hangı gozle okuyupda boyle dedıkodu kıvamında yazıyorsun? Ayıp artık...