Trdeki en sevdiğim type-r. Piste tekrar gelmeyi düşünüyor musunuz?
Printable View
Trdeki en sevdiğim type-r. Piste tekrar gelmeyi düşünüyor musunuz?
Maşallah bs sıkı oldu daha keyifli denemeler bekliyorum bide kamera açısını değiştirsen :)
Abi hakkatten çok iyi olmuş güle güle bin paşaoğlu tadilatta daha bitmedi dyno ölçümü için, tahmini gücün nedir?
değişik araçlar güzel denemeler ,,hepsine kocaman maaşallah,,typer gerçekten keyifli ;)
Maşallah serhat son hali çok iyi olmuş. Bol eğlenceli günlere .
off diyorum BS çok iyi olmuş, seside harika gidişi de. Kazasız belasız işallah...
kulaklarımızın pası silindi resmen maşallah.
Maşallah Serhat, az buz emek harcamadın ama nihayet yüzünü güldürdü.
Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin. Nazardan korusun.
@serhat
O pistonların ve devirin hakkı 7.9-8.5.
Ama şu an tahmini 9.3-9.8
maşşallah fn2 çok başarılı olmuş
Dbn var sende söyle yaklaştıkmı nedir:)
olm serhat gene şanzıman doğrama bu setuptada insan gibi at vitesleri. Gazdan ayaanı çekicen debriyaja basıcan vitesi bi yerden çıkarıp boşa alıp diğer yere sokucan ondan sonra debriyajdan ayağını çekip gaza basıcan. :D
1200 den fazlasindir suan jant sen üstüne k24 nekadar farketmistir bilmiyorum
emeginize saglık maşallah.çok can yakar
sağol Cumhur inşallah diyelim:)
çok yaklaştın hemde bravo dbn için çıkamadım ama dün roll sırasında almış iki süre. 9.4 ve 9.7
7 lere ineceğini sanmam ama kanat ağır bayağı sökülünce, jantlarıda 17leri takıp headersı iyileştirirsem 1 sn.daha iyileşse yeter bana:)
200 sonrası çok güzel zaten şuan 6.vitesi 5 gibi indiriyor eskiye kıyasla.
tamam kelalperim taktiklerini tavsiyelerini dinlicem kardeşim. sakin relax atıcam :))
aynn Alpoo benim kilo eski setupta kalmış olabilir, k24 blok farkını bilmiyoruz ki mantık olarak daha ağırdır eskiye göre.
eğlenceli bir gece olmuş typerın sesi soluğu maşallah çok güzel
K all motor öyle k20 de 140-180 indirdiği gibi 180-220 indiriyo orantı aynı bağlamda her hızda devam ediyor.
Masallah moruk daha yepyeni setup zamanla alt 8 leri gorursun insallah
Rahat 1 saniyeden fazla farkeder 215 taban 17 jant kanat vs
Ses harika
ses tek kelimeyle mükemmel. maşaallah
Serhat maşallah çok zevkli olmuş. Tebrik ederim, bence süre biraz daha düşer, hersey kalbince daha iyisi olsun inşallah
bu aracın ılk hallerını bılırım :)
saka bır yana cıdden sesi,gıdısı cok hos olmus. maasallah gercekten. cıddı emegın var aracta.
MasaAllah bs cok guzel olmus emegine saglik kesene bereket , cem kankacim senin önun acik :) masallah , guzel gece olmus
İzleyene de sahibinede zevk verir kivamda masallah cok iyi
Serhat abi çok iyisin FN2 yi sen yürütüyorsun abi.Sesi soluğu mükemmel aracın.
Maşallah. Her açıdan başarılı. Ses olsun performans olsun. Güle güle gazla.
cok tehlikeli gidiyor fn2 insan izlerken geriliyor masallah araclara birde denemenin yapıldıgı mevki nedir ?
Çok emek harcadınız uzun süredir takip ediyorum aracınız maşallahı var Allah kaza bela göstermesin sesi gidişi bende yeri Bambaşka. Sadece düzde de değil pistte de başarılı işler yapacaksınızdır tebrik ederim tekrardan kesenize bereket
yıne ızledım :) fena kullanasım geldı yaw fena olmus :)
typerın ses fena audi yi tam göremesekte cok şık gorünüyor. maaşallah araçlara.
Uzman agiz tadiyla bin insallah :)
bu sefer daha agresif daha acimasiz haha
fn2 yürümüyor diyenlere inat, bu fn2 uçuyor gardaş :) maaşallah
maşallah güle güle kullan abi eksantrik ve sıkıştırma nedir acaba sır değilse setup
mşllh. gayet tatminkar olmuş. güzel günlerde gazlayın
kocaman maşallah ...
Masallah Serhat sesi cok guzel. Eminim o koltuga oturunca kullanmasi cok daha zevklidir. Tadini cikar keyifle bin insallah.