maşallah güle güle kullan abi eksantrik ve sıkıştırma nedir acaba sır değilse setup
Printable View
maşallah güle güle kullan abi eksantrik ve sıkıştırma nedir acaba sır değilse setup
mşllh. gayet tatminkar olmuş. güzel günlerde gazlayın
kocaman maşallah ...
Masallah Serhat sesi cok guzel. Eminim o koltuga oturunca kullanmasi cok daha zevklidir. Tadini cikar keyifle bin insallah.
Maşallah kardeşim, emeklerin karşılığını alman çok güzel, emeği geçenlerin eline sağlık, dahada hızlancaktır.
Masallah, kesene bereket guzel olmus
Maşallah tüm araçlara :)
Serhatcım emeğine sağlık kesene bereket ağız tadıyla bin inşallah, harika olmuş :)
Zehir zembelek maşallahhh:)
masallah serhat cok zevkli bir makina olmus allah zeval vermesin...
Maşallah ı var, özellikle 4. Vites çok etkili
Serhatim masallah bs yee guzel olmuss emegine kesene saglik yuregir abininde eyubunde eline saglik masllah kazasiz belasiz dahada iyi olcaktir eminim ses efsane ✌️
Sese gel gidişe gel :) maşallah.
sağolasın kardeşim. çok uzuyor mevzu o öyle olsaydı bu böyle olsaydı vs. şimdilik yazmayı düşünmüyorum. biraz keyfini alayım tadımız kaçmasın erkenden :)
Bora kullanması inanılmaz keyifli yada uzun zamandır kullanamıyordum aracı bana öyle geliyor. yani 30-35 hp bukadarmı fark yaratır. tam kararında olmuş çok hafif olmadığı için araç kafa gezmiyor, ön lastikler ööle boşa çıkıp anlamsız sarmıyor, tam benim istediğim gibi. atmosferik 350hp. EG kasa rollde içimden geçer ama bundaki keyif daha farklı :) sağolasın tekrar.
Eyvallah Harun. Yüreğirim pampişim yarım saatte bitirdi ayarını sağolsun, Eyüp de çok ilgilendi dyno günü onada çok teşekkür, Doğancanıda unutmayalım :)
maşallah typer çok iştahlı gidiyor. şanzımanmı kısa yoksa makina güçlü olduğundan çabuk vites bitiriyor.
maşallah çok gaddar olmuş k24..
Maşallah, sesi gidişi muazzam olmuş.
serhat abi maşallah allah kaza bela vermesin canım sıkıldıkça izliyorum o kdr güzel ses var :D (guray ben abi bu arada)
masallah serhat cok guzel olmus allah agiz tadiyla gazlamayi nasip etsin ses muazzam
bs fn2 k24 all motor nedir diye internetten araştırayım dedim,bs fn2 yazdım uzun bir süre aradım ve bs nin sizin plaka olduğuna kanaat getirdim:) fn2 nin son kasa type r olduğunu anladım,k24 motoru wikipediadan dahil olmak üzere araştırdım honda accord ve crv lerde kullanılan 2400 cc 160 hp den 205 hp ye kadar bir dünya versiyonu olan bir motor buldum,kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum orjinal motoru tamamen sökülüp bu motor mu swaplanmış oldu,bu arada tebrik ederim