User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Xsara VTS ile Kilyos Rotası

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her gece antrenman yaparak evime döndüğüm yollarda çekilmiş videoyu izlemek keyifli oldu teşekkürler düzgün bir tutacak ayarlarsam bende bir video çekeyim bari dışardan izlemesi güzelmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her gece antrenman yaparak evime döndüğüm yollarda çekilmiş videoyu izlemek keyifli oldu teşekkürler düzgün bir tutacak ayarlarsam bende bir video çekeyim bari dışardan izlemesi güzelmiş
    Aliexpress.com : Buy Google Cardboard Style Color Cross 3D Virtual Reality 3D Glasses VR Tool Kit for 4 7" Smartphone from Reliable glasses party suppliers on Puhui Digital | Alibaba Group

Gerçekten sağlam ürün kameralar için.

hepkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en azından benim mesajımı eleştiri olarak değilde merak olarak algılayın.. gopro dan o yollarda ben de çok sıkıntı yaşadım zaten araç klip çekimlerinde vs.. tekrardan maşallah aracınıza çok keyifli olduğu belli zaten. bir gün oralarda rastlaşırsak selam veririrm
    eyvallah. ideali S55 egzoz çekimindeki gibi harici mikrofon kullanmak. amaç arabayı test etmekti, bir dahakine daha iyi bir video çekimi için plan yaparız

Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustangde 229 cok ciddi deger 250+yani. Gaz tepkisi hizlanmasi felan isteksiz ve o hp ile alakasiz geldi bana
    sonuçlar krank gücü, tekerde 188ps 177nm tork var. 2.vites ağırlıklı bu yolda beygir değil de tork daha önemli diye düşünüyorum. egzantrik profili nedeniyle güç 4500-8200 arasında geliyor. sonuçta turbo veya SC ekstra besleme yok, 219nm için güzel gittiğini söyleyebilirim.

Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben viraja girip de kafadan kaydığını göremedim...
    Sanki bu kafanın sertliği kilide rağmen gazlayınca kafayı dışarı çıkarıyor gibi.
    benim de çözmek istediğim de bu. quaife ile gazlayınca daha fazla viraj içine çekmesini sağlayabilirsek daha güzel olacak.

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel olur sonuçta arabadan keyif almak için pist sonrası en güzel rotalar virajlı yollar
    Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
    Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bir daha ki video'yu DashWare veya TrackAddict ile bekliyoruz.

Hatta 2-3 araç daha olursa güzel bi Touge olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın yapılış konusunuda inceledim o zamanlar sesi merak ediyordum,elinize emeğinize sağlık maşallah diyelim
    Linea 1.6Mjet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir daha ki video'yu DashWare veya TrackAddict ile bekliyoruz.

Hatta 2-3 araç daha olursa güzel bi Touge olur.
    trackaddict mantıklı, tavsiye için teşekkürker

Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın yapılış konusunuda inceledim o zamanlar sesi merak ediyordum,elinize emeğinize sağlık maşallah diyelim
    daha iyi ses videoları gelecek, takipte olun selamlar
    Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
    Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen aklima geldi bu araba noldu acaba hic videosunuda görmedik dedim video gelmis.Cok begeniyorum cok güzel araciniz massallah.Ayni rotayi motorsikletle turlarken kullaniyorum daha bi kac gün önce kullandim.Video cok güzel tesekkür ederiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki @zeronun bahsettiği yol ama aracın limitlerini görmek için yavaş ve tehlikeli geldi bana,
    Şile yolunda da hızlı virajlarda denemek lazım g değerlerini gösteren o programla

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah özenerek yapılan arabaları çok seviyorum.Merakla takip ediyorum
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel eglenceli video olmuş...eksikleri görmek açısındanda yol gösterici olmuş.

araçta kule gergisi varmı???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel eglenceli video olmuş...eksikleri görmek açısındanda yol gösterici olmuş.

araçta kule gergisi varmı???
    teşekkürler. araçta ön üst kule gergisi var.

Alıntı CupraR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen aklima geldi bu araba noldu acaba hic videosunuda görmedik dedim video gelmis.Cok begeniyorum cok güzel araciniz massallah.Ayni rotayi motorsikletle turlarken kullaniyorum daha bi kac gün önce kullandim.Video cok güzel tesekkür ederiz.
    frenlerin bağırması problemi çözüldü, havalar da güzelleşiyor. inşallah çok daha güzel videolar gelecek. teşekkürler

Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah özenerek yapılan arabaları çok seviyorum.Merakla takip ediyorum
    eyvallah. sizin gf8'i de test döneminde istanbul park'da gördüğümde çok beğenmiştim. pist günlerinde görüşmek dileğiyle

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeki @zeronun bahsettiği yol ama aracın limitlerini görmek için yavaş ve tehlikeli geldi bana,
    Şile yolunda da hızlı virajlarda denemek lazım g değerlerini gösteren o programla
    yol 2. ve 3. vites kullanımı açısından çok keyifli, arabayla oynamak ve keyif yapmak için ideal. kemerburgaz bağlantısı sonrası asflat bölümü de yüksek süratli virajlar açısından şile otobanına benzer, video da olmasa da 210-220km ufak bir test yaptım pazar öğleden sonrası doğru zaman değil, sabah erken veya gece çok keyif alınacak bir rota. ben de genelde şile üzerinden ağva'ya gazlıyorum ama geçtiğimiz pazar ralli olduğu için bu rotayı seçmiştim selamlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)