Her gece antrenman yaparak evime döndüğüm yollarda çekilmiş videoyu izlemek keyifli oldu teşekkürlerdüzgün bir tutacak ayarlarsam bende bir video çekeyim bari dışardan izlemesi güzelmiş
![]()
Her gece antrenman yaparak evime döndüğüm yollarda çekilmiş videoyu izlemek keyifli oldu teşekkürlerdüzgün bir tutacak ayarlarsam bende bir video çekeyim bari dışardan izlemesi güzelmiş
![]()
eyvallah. ideali S55 egzoz çekimindeki gibi harici mikrofon kullanmak. amaç arabayı test etmekti, bir dahakine daha iyi bir video çekimi için plan yaparız
sonuçlar krank gücü, tekerde 188ps 177nm tork var. 2.vites ağırlıklı bu yolda beygir değil de tork daha önemli diye düşünüyorum. egzantrik profili nedeniyle güç 4500-8200 arasında geliyor. sonuçta turbo veya SC ekstra besleme yok, 219nm için güzel gittiğini söyleyebilirim.
benim de çözmek istediğim de bu. quaife ile gazlayınca daha fazla viraj içine çekmesini sağlayabilirsek daha güzel olacak.
güzel olursonuçta arabadan keyif almak için pist sonrası en güzel rotalar virajlı yollar
![]()
Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C
Bir daha ki video'yu DashWare veya TrackAddict ile bekliyoruz.
Hatta 2-3 araç daha olursa güzel bi Touge olur.
aracın yapılış konusunuda inceledim o zamanlar sesi merak ediyordum,elinize emeğinize sağlık maşallah diyelim
Linea 1.6Mjet
Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C
Gecen aklima geldi bu araba noldu acaba hic videosunuda görmedik dedim video gelmis.Cok begeniyorum cok güzel araciniz massallah.Ayni rotayi motorsikletle turlarken kullaniyorum daha bi kac gün önce kullandim.Video cok güzel tesekkür ederiz.
Zeki @zeronun bahsettiği yol ama aracın limitlerini görmek için yavaş ve tehlikeli geldi bana,
Şile yolunda da hızlı virajlarda denemek lazım g değerlerini gösteren o programla
Maşallah özenerek yapılan arabaları çok seviyorum.Merakla takip ediyorum![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
çok güzel eglenceli video olmuş...eksikleri görmek açısındanda yol gösterici olmuş.
araçta kule gergisi varmı???
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
teşekkürler. araçta ön üst kule gergisi var.
frenlerin bağırması problemi çözüldü, havalar da güzelleşiyor. inşallah çok daha güzel videolar gelecek. teşekkürler
eyvallah. sizin gf8'i de test döneminde istanbul park'da gördüğümde çok beğenmiştim. pist günlerinde görüşmek dileğiyle
yol 2. ve 3. vites kullanımı açısından çok keyifli, arabayla oynamak ve keyif yapmak için ideal. kemerburgaz bağlantısı sonrası asflat bölümü de yüksek süratli virajlar açısından şile otobanına benzer, video da olmasa da 210-220km ufak bir test yaptımpazar öğleden sonrası doğru zaman değil, sabah erken veya gece çok keyif alınacak bir rota. ben de genelde şile üzerinden ağva'ya gazlıyorum ama geçtiğimiz pazar ralli olduğu için bu rotayı seçmiştim
selamlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)