Toplamda 3 gecis izledim. Gayet temiz gidiyordunuz. Hem normal asfalt lassa taksaniz sizin icin daha fazla sure kaybi olacakti
Printable View
Toplamda 3 gecis izledim. Gayet temiz gidiyordunuz. Hem normal asfalt lassa taksaniz sizin icin daha fazla sure kaybi olacakti
Sürüşünüz hakkında öyle aman aman bi yorum yapamasam da beğendim diyeyim esas mevzuya geleyim :)
Blog'unuzu okudum, Hello Sainz! yazınızda tosfed'in saçmalıklarına, şahsınıza ve emeklerinize yapılan haksızlık ve alaycılığa sinirden ne diyeceğimi şaşırdım. Türk ralli camiamız sanırım hâlâ soyadı şaaşalı, yakışıklı zengin abilerin elinde belli ki :)
Sizler gibi amatör ruhlu ve bu işe gönül vermiş insanların şevkinin kırılması, kırılmasa bile oradan mutsuz ayrılması çok acı bir durum. Blog'u takibe aldım, lütfen bol bol yazın :) bizlere de yol gösterin.
Co-pilot konuşuyor :D Eyvallah sağolasın. Gaz verecez derken nefes almayı unutmuşuz, soluk soluğa bitiriyordum etapları :D Bizde öğreneceğiz zamanla ;)
Lastik olayını Tuğral özetlemiş. Keşke para olsa Pirelli P zero yağmur tipi hamurlu bir lastik alaydık. Ama baktık ki onu alamayacağız düşük bütçeli insan stratejileri geliştirdik kendimizce. Son 3 yıldır şile hep yağmurlu olmuş yine olacağı aşikardı dedik bizi şöyle suyu tahliye edebilecek hafiften yumuşak bir lastik paklar, ölçtük biçtik, yanağı, yuvarlanma ölçüsü, arabamıza performans götürüsü getirisi derken bir ebat belirleyip yapıştırdık yol lastiğini. İyi de etmişiz ;)
Gerçek manada, olumsuz anlamda, tam bir kırılma noktası olabilirdi bu yaşanan. Ama ben kendimi de Tuğral'ı da biliyorum. Bu durum tam aksine bize kırbaç olur ;)
İzmir turunda fotoğraflarınız benden :D