User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: TRK Şile Rallisi Incar Videomuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplamda 3 gecis izledim. Gayet temiz gidiyordunuz. Hem normal asfalt lassa taksaniz sizin icin daha fazla sure kaybi olacakti

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürüşünüz hakkında öyle aman aman bi yorum yapamasam da beğendim diyeyim esas mevzuya geleyim

Blog'unuzu okudum, Hello Sainz! yazınızda tosfed'in saçmalıklarına, şahsınıza ve emeklerinize yapılan haksızlık ve alaycılığa sinirden ne diyeceğimi şaşırdım. Türk ralli camiamız sanırım hâlâ soyadı şaaşalı, yakışıklı zengin abilerin elinde belli ki

Sizler gibi amatör ruhlu ve bu işe gönül vermiş insanların şevkinin kırılması, kırılmasa bile oradan mutsuz ayrılması çok acı bir durum. Blog'u takibe aldım, lütfen bol bol yazın bizlere de yol gösterin.

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hepkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amatör olarak bu işleri kovalamak ciddi gönül ve sabır işi. İlk yarışınızdaki başarınızdan dolayı tebrik ederim. Co-pilot'u da ayrıca tebrik ederim. Motivasyon, gaz, öz eleştiri maşallah hepsi mevcut
    Co-pilot konuşuyor Eyvallah sağolasın. Gaz verecez derken nefes almayı unutmuşuz, soluk soluğa bitiriyordum etapları Bizde öğreneceğiz zamanla

Alıntı egemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kupa toreninin bosta duran 2 tane kupa vardi. Demek onlar sizindi bu arada bircok palioda (galiba siz de) cadde lastigi takiliydi yagmurdan dolayi mi yoksa olanaksizliktan mi acaba?
    Lastik olayını Tuğral özetlemiş. Keşke para olsa Pirelli P zero yağmur tipi hamurlu bir lastik alaydık. Ama baktık ki onu alamayacağız düşük bütçeli insan stratejileri geliştirdik kendimizce. Son 3 yıldır şile hep yağmurlu olmuş yine olacağı aşikardı dedik bizi şöyle suyu tahliye edebilecek hafiften yumuşak bir lastik paklar, ölçtük biçtik, yanağı, yuvarlanma ölçüsü, arabamıza performans götürüsü getirisi derken bir ebat belirleyip yapıştırdık yol lastiğini. İyi de etmişiz

Alıntı ilbeyyagci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürüşünüz hakkında öyle aman aman bi yorum yapamasam da beğendim diyeyim esas mevzuya geleyim

Blog'unuzu okudum, Hello Sainz! yazınızda tosfed'in saçmalıklarına, şahsınıza ve emeklerinize yapılan haksızlık ve alaycılığa sinirden ne diyeceğimi şaşırdım. Türk ralli camiamız sanırım hâlâ soyadı şaaşalı, yakışıklı zengin abilerin elinde belli ki

Sizler gibi amatör ruhlu ve bu işe gönül vermiş insanların şevkinin kırılması, kırılmasa bile oradan mutsuz ayrılması çok acı bir durum. Blog'u takibe aldım, lütfen bol bol yazın bizlere de yol gösterin.
    Gerçek manada, olumsuz anlamda, tam bir kırılma noktası olabilirdi bu yaşanan. Ama ben kendimi de Tuğral'ı da biliyorum. Bu durum tam aksine bize kırbaç olur
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir turunda fotoğraflarınız benden
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)