Maşallah gayet iyi gidiyor.Bence lpg bu kadar geç takıldığı için motor bu kadar iyi:)
Printable View
Maşallah gayet iyi gidiyor.Bence lpg bu kadar geç takıldığı için motor bu kadar iyi:)
emre35 ulaşamadıgın için mi *** atıyorsun habire araçlara yoksa ulaştın da gerçekten dünyadaki tek kusursuz araçlar senin elinden mi geçiyor ben anlamadım. ama az efendi gibi yorum yaz. bana da *** attın zamanında kimsenin emeğine işine gücüne malına mülküne *** atmaya hakkın yok senin.
Benim aracında kontagı cevırdıklerınde 440 k km gorenler motor bıtık dedıgınde kendımden 1 ton hafıf aracları ayırdıgımda agızları acık kalmıstı :) bendekı aracta s60 t5 440 k da suanda daha anahtar deymemıs halen rollerde gazlıyorum :) maşşallahı var aracın sadece turkıyede var vıdeo ızleyıp motor bıtmıs dıyebılen sevıyesız ve arabadan anlamayan ınsanlar allah kaza bela vermesın arkadas bende ankaradayım klasmanımda bır araba görmek beni mutlu etti :))
Maşallah çocukluğumdan beri her gördüğümde baktığım bir kasadır. Sizinkinin de gidişi sesi soluğu etkileyici. Orijinal hali plakalar da değiştiğinde çok daha iyi emin olun :)
Hızlanması olsun, sesi olsun maşallahı var. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, böyle temiz araç bulmak herzaman nasip olmuyo malesef, şanslısınız :)