0-200 8 sn galiba, hey MASALLAH!
Printable View
0-200 8 sn galiba, hey MASALLAH!
masalah süper
videonun başında hapşurdum gözümü açtım 220 diyodu kadran vay arkadaş allah kaza bela vermesin :D
Maşallah gerçekten inanılmaz gidiyor, enjektör sorunuda yok artık ama daha ne kadar hızlanacak merak ediyorum.
söylenecek pek bir şey yok maşallah :)
çok başarılı, izlerken gözlerim büyüdü :)
Selam,
Oncelikle baslangıcta cok patinaj oldugundan araba iyi hızlanamıyor, yol lastikleri ile kalkıs yaptıgımızdan dolayı ılk kalkısta cok sarıyor. Link ını koymus oldugunuz subaru ile benim aracımın 4 cekeri arasında cok fark var. İstege baglı olarak daha agresifte kaldırabiliyosun ama o zamanda bu lastiklerle patinaj daha fazla olur. İki aracın arasındaki esas fark biri turboyu doldurup kalkıyor digeri once kalkıp daha sonra turbo dolduruyor...
Maşallah ne güzel süre öyle ya :)
Tebrik ederim.
Maşşallah kardeşim mermi gibi
ng yle denediği zaman ilk görmüştüm aracı. geçen sürede maaşallah çağ atlamış..
allah kaza bela vermesin..
masallah levent tabanca oldu mubarek :D
Dyno var mı Levent ?
http://i1162.photobucket.com/albums/...psjrvjvuvy.png
1.8 bar 580 hp 580 tork olcmustuk uzerine kic buyuttuk avans arttirdik ve 2.0 bar basiyoruz yani bence maha da 650 hp kesin vardir suanki hali ama olcmedik henuz
Levent seninle bir kaç yıl önceden hatırlarsın bazı konular aracılığıyla tanışmıştık :)
Ta o zamandan beri senin konunu görünce böyle sürelere geleceğin günleri görmek için bekliyordum..
Sen efendiliğini bozmadan gereken cevabı arabanla veriyorsun , kazasız belasız dualarım seninle. Gurur duyulası araç çıkardın ortaya helal olsun.
Tek kelime ile mükemmel nazar değmesin masallah..
Maşallah hakkaten izleyip kapatılcak video değil çok güzel hızlanma.Ben kaçırmışım bu enjektör çözüm işini nası çözüldü kim üretti?
maşallah tekerine taş deymesin kesenize bereket.
muhteşem Tr nin en hızlı 4 çeker 2.0tsi ne maşallah
Levent şu andakini merak ediyorum neden çıkmıyorsun anlamadım.
Ses motorsıklet gibi çok beğendim
Levent 2 Mayıs Konya draglarinda görür muyuz ?
konyada çok ciddi süre yapar bence bu araç. tekrardan maşallah :)
Tekrardan guzel sozlerin icin tesekkur ediyorum. O olaylar cok geride kaldi benim icin bi sorun yok. Mumkun oldugunca gelistirmeye calisiyoruz...
hgp-turbo.de test etme imkanimiz oldu rs4 den ciddi sekilde daha buyukler. Sizede tesekkur ediyorum...
Tesekkurler; suan icin iki cekerlerden de daha hizli:)
Cunku dyno nun yeri degisti iki aydir onu bekliyoruz. Onda sonrada cok yogunluk oldu henuz firsat bulamadik olcmeye...
Sure cok yakin o yuzden bi sonraki ne katilmayi dusunuyorum...
9.9 suan icin hedefimiz bu setup ile. Tesekkur ederim sizede
video biraz yavaşlatırmısın yetişemiyoruz takipde :) Maşallah harika.
masallah dsg limit nedir ? max ne kadar kaldırıyor ?
maşallah çok güzel süreler konya da golf ü bekliyor desenize harika olcak
41 kere maşallah arabanıza çok net olmuş :)
videoları izler izlemez aklıma direkt şu sahne geldi:
https://www.youtube.com/watch?v=tmufWhdIn8Y
maşallah ya ne lastik var uzerınde merak ettım?
hangisinden memlunsun yola yapışan iyi tutan lastık alma arefesındeyım ne alcam bılemıyorum yahu.
02E kodlu dq250 sanzuman, ıslak tip yağlı..
https://www.youtube.com/watch?v=Dmvh3uk_hwc