Çok başarılı... (Y)
Printable View
Çok başarılı... (Y)
araca maşallah güzel hızlanıyor. bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılma olmasın kadran 20 20 gidiyor ise eğer 50 60 civarına kadar devir saati sabit şekilde hızlanırken bir anda 50 60 civarı hızda devir saatide daha agresif oluyor. bunun sebebi aracın dsg olması mı? https://www.youtube.com/watch?v=7l_lE2ePSuU
örnek olması açısından koyduğum videoda araç sıfırdan hızlanırken sizdeki biraz daha sakin kalkıp şahlanmış gibi görünüyor. tekrar söylüyorum eleştiri polemik falan değil amacım sadece bilgilenmek
0-200 8 sn galiba, hey MASALLAH!
masalah süper
videonun başında hapşurdum gözümü açtım 220 diyodu kadran vay arkadaş allah kaza bela vermesin :D
Maşallah gerçekten inanılmaz gidiyor, enjektör sorunuda yok artık ama daha ne kadar hızlanacak merak ediyorum.
söylenecek pek bir şey yok maşallah :)
çok başarılı, izlerken gözlerim büyüdü :)
Selam,
Oncelikle baslangıcta cok patinaj oldugundan araba iyi hızlanamıyor, yol lastikleri ile kalkıs yaptıgımızdan dolayı ılk kalkısta cok sarıyor. Link ını koymus oldugunuz subaru ile benim aracımın 4 cekeri arasında cok fark var. İstege baglı olarak daha agresifte kaldırabiliyosun ama o zamanda bu lastiklerle patinaj daha fazla olur. İki aracın arasındaki esas fark biri turboyu doldurup kalkıyor digeri once kalkıp daha sonra turbo dolduruyor...
Maşallah ne güzel süre öyle ya :)
Tebrik ederim.
Maşşallah kardeşim mermi gibi
ng yle denediği zaman ilk görmüştüm aracı. geçen sürede maaşallah çağ atlamış..
allah kaza bela vermesin..
masallah levent tabanca oldu mubarek :D
Dyno var mı Levent ?
http://i1162.photobucket.com/albums/...psjrvjvuvy.png
1.8 bar 580 hp 580 tork olcmustuk uzerine kic buyuttuk avans arttirdik ve 2.0 bar basiyoruz yani bence maha da 650 hp kesin vardir suanki hali ama olcmedik henuz
Levent seninle bir kaç yıl önceden hatırlarsın bazı konular aracılığıyla tanışmıştık :)
Ta o zamandan beri senin konunu görünce böyle sürelere geleceğin günleri görmek için bekliyordum..
Sen efendiliğini bozmadan gereken cevabı arabanla veriyorsun , kazasız belasız dualarım seninle. Gurur duyulası araç çıkardın ortaya helal olsun.
Tek kelime ile mükemmel nazar değmesin masallah..
Maşallah hakkaten izleyip kapatılcak video değil çok güzel hızlanma.Ben kaçırmışım bu enjektör çözüm işini nası çözüldü kim üretti?