Ekmeğimize kan doğradı bu type-r :D
Tebrik ederim abi :)
Printable View
Ekmeğimize kan doğradı bu type-r :D
Tebrik ederim abi :)
Maşallah maşallah... Sesler efsane olmuş, kamera açısı da güzel olsaymış ilk 10 videolarıma eklerdim :)
kanka doğrudur set olarak alınmıştı exedy hyper series debriyaj seti var volanıda hafiftir muhtemel:) 5 arasıra girmiyor hassas biraz umarım bozulmaz yakın zamanda. fren çok kullanmadım pistte genelde kompresyona abandım sonrasında hafif fren uyguladım, hepsi tecrübe işte geliştiririm diye düşünüyorum süreyi. 2.20 altı gelmez ama benden, kaza bela olmasında ufak ufak düşürelim işte.
aynen Can egzos sisteminden o ses, k24 ten öncede buna çok yakındı ses. dogru tespit kardeşim :)
masallah ses tüyleri diken diken ediyor
Cok iyi serhat banada zorla fn2 sevdirdin maşallah aracına
Tebrik ederim, çok başarılı sürmüşsünüz...
2'den 3'e geçerkenki vıtıvıtıvıtıvıtı lar çok iyi :D
maşallah maşallah
Masalhh masalhhhhh:icon_tup:
Video'yu sesi açık şimdi izledim, rekor zaten kırılır da bence hedefin gerçekten 2.20 falan olması lazım.
Arabada gergi falan ne var abi yürüyende?
Yok yok bu ses gerçek değil. Serhat kesin niyetlerden kaydetti sesi Arabanın speakerlarından bize dinletiyor :D
Maşallah emeğine sağlık Serhat. Çok eğlenceli olmuş.
Niyetlerden değil biryerlerden yazacaktım ayfonun azizliğine uğradım :)
eksoz nedir serhat abi ? :)
Bu arada maşallah! 2.20 altına gerçekten çok çok çok çok net inersin viraj çıkışında 3 ten 2ye alıp fırlamadığın altta kaldığın frene erken bastığın vitesi yavaş attığın apexten çıktığın milyon tane yer var :)
Serhat kismet olursa pes pese cikalim bi piste eglenceli olur masallah cok guzel suree