Eyvallah..
Printable View
Eyvallah..
ıbo maşallah ama bılıyorsun sen senı gecıcek arabayı :D
Yarışın sonrası bellimiydi. noluyomuş sonrasında biz köprüdeydik bişi göremedik.:)
iki aracada maşallah. senkron basılmış kafa burun gidilmiş sonuç ortaya çıkacağı için 5 e atılmamış gibi geldi bana. o yolda o trafiksizlikte basmamak ilginç çünkü cidden. iki tarafıda tanımam bu arada, videoyu keyifle izlerken bi anda bitti diye sinir oldum:)
TIC rs maşallah beğendiğim sayılı rs lerden :)
Saxo başarılı bu rs ph5 li itbli beyinli saxo geçiyordu deli gibi arsiz saxo da beyin yok enjektor yok headers dahi yok yok ve 5 vites uzun dişli kullanmis lar bu iyilesmeler olursa daha zevkli top denenebilir.masallah iki aracada
maşallah deneyen araçlara.... kafa burun bu olsa gerek..
araç sahibi speclere yazılım yazmış ? :)
http://i.hizliresim.com/l7z1Rr.png
araç US performans da yazılım yapılmak üzere sıraya alındı, Arkadaşın izin Dönüşü yazılımı yapılacak , araç sahibi yusuf arkadaşımız İstanbul'da oranın atmosferine göre yapılan yazılımı yazmaktan çekinmemiş , ama Tic RS in sahibi koyduğu yakıtı yazmamış? senin patates beynin ona yetmez gerçi
masallah atmo bı baska oluyor
Benim saxo ile 4 aralikta denedim ozamanda yazilim vardi hatta videodaki specleride yaziyor konuyu bulur atarim simdi yazikim yok vs demeyin saxoya (;
hay ben senin patates kafana ya. Yazdıklarımı anlamıyomusun 0 rakım düşük avans yazılım var. O yüzden ayarsız. Ama senin olmayan beynin anlamamakta ısrar ediyo. Biz ne varsa yazarız olan bişeye yok demeyiz merak etme. Sen dombili.
Ya yazilimsiz pistonlu ,egzantrikli arbami olur her yazilana takilmayin :)
Yahu niye arabanızdaki specleri saklama amacı var sürekli? Yazılım olduğunu herkes biliyor piston ve egzantrikli arabaya yazılım yapmayacak ve öyle gazlayacak :) güldürmeyin insanları :)
Yazılım ziki çıkardınız bide :)yazılım var la var yok demiyoz. Bi okuyun yazdıklarımı. Ama yakıt yok orası kesin
Clio Rs videolarını bizlere izleten IYN kardeşime çok çok teşekkür ediyorum
Ya amma uzattınız ha,
Yazılımda var beyinde var ayarın kralı var. Mal bu götü yiyen başkası varsa çıkar dener .
Iyice boka sardırıyosunuz konuları.Deneme olmuş bitmiş hala konudan bişeyler çıkarıp yüzyüze bakan insanları düşman yapmak icin uğraşıyorsunuz
Maşallah deneyen araçlara , keşke bırakılmasaydı bu kadar erken , güzel gidiyor bu atmolar , tekrar maşallah ibo.
ibo bunlar seni geçen Megane ı nasıl geçmişler anlamadım.
5 e atmama nedenleri belli. 5 e atsalardı plaka okuyacaklardı. Gücü yetmediği için 5 i çıkarmışlar aradan.
Lan dombili.Bu foto senin ne mal biri oldugunu gösterir. Remaps uğraştı ama olmadı. Git sor..gitmiş foto çıkarmış ya :D ayrıca sana ne diye açıklama yapıyosak. son kez diyorum hala istanbul yazılımı var. görüntüyü veren sana söylemedimi yapılmadı diye :)
Ne yani şimdi fotoyu koyarak bişeymi ispat ettiniz ?
Yazılım olmadı yapılamadı, yapılsa gönül rahatlığı ile şu kişi bunu yazdı denilir.
Yoksada yoktur. Araç sahibi Yusuf'un karşısında bir delikanlı varsa böyle bel altı vurmaya çalışan , yarın getiririm Ankara'ya
Saxonun TIC RS ile kafa burun gitmesi zaten ne kadar emek harcandığını ve hızlı olduğunu gösteriyor. Bu işlerden biraz anlayan hiç kimse aksini iddia edemez.
Buna sevinmeniz gerekirken tam tersine böyle saldırgan tavır sergileyip insanlara dombili ıvır zıvır seviyesiz hakaretlerde bulunmak yakışmıyor ayıptır.
Yapılacak daha işleri var diyorsunuz madem yapın getirin , böyle forum ortamlarında kavga dövüş yapılacağına araba kendini yolda kanıtlasın.
Maşallah iki aracada.. Özlemişiz RS' in sesini. Ok gibi istikrarlı.. Tekrardan maşallah. :D
maşallah güzel video tam ısındık iş bitti.bence 5 leseydiniz ne kaybederdinizki...başarılarınızın devamını dilerim.
Tic rs e istikrarindan dolayi masallah.
maşallak iki aracada güzel deneme olmuş.
180 kadar basılmıs sanırım masallah burda konusalan aracda yazılım yok vs konusu sacma olmus yazılım var dıyordu yusuf kendısı.4 vitese takılıyorsa konu bır daha denesınler hatta bende bır deneyım gelıstırdıler nede olsa saxoyu.masaallah ıkı aracada ıyı gelıstırdıler saxo yu hakkını yememek lazım ama tavırlarından vs den bu konular boyle uzuyor eger oyle roll olacaksa ben rc araba getıreyım 0*100 2 sn ::) 120 de bitsin :)
hüseyin sen ne saçmalıyon.yazılım konusu yeterince açıklanmadımı. Ne kuyruk acın varmış arkadaş.sen bence at getir jokey gibisin atla geçersin Saxo yu.
Maşallah ibocum RS'in sesi mest etti.
Saxo'nun 5. vitesini liftte unutmuşlar sanırım :)
amma uzatmışsınız konuyu .yusufun arabayı yarış günü uğraşıp hazırladık ama tic karşısında böyle yürüyceni bile tahmin etmiyorduk,bakıyorumda nasıl gittine şaşırdıkları halde tavırlı davranmış birçok insan..
ayrıca , yusuf şefe, abi benim 5 çok uzun dört bitirir bırakırım demişti taa gündüzden.o şekilde basılacaktı.
çip konusunda saçma konular olmuş,araba utkuda yazılacak neyin derdindesiniz onuda anlamadım valla.
evet 4 kere gectım sxoyu benım mı kuyruk acım var :) facade atarlanıp aksama gelmeyende sızsınız :) guldurmeyın benı faceye forumdayım foto kouyuyorum kalırılıyor sınavları varmıs :) vıdeolar var bende be sızın tayfa cekıyor vıdeoyu volvo gectı deyınce nasıl gectı dıyonuz vıdeoda :) yapmayın boyle seyler benıde guldurmeyın ıstersenız cıkaklım bır daha deneyelım belkı sız gecersınız :)
kuyruk acısı konuşmalara dikkat :)
https://www.youtube.com/watch?v=2LBJjCszIlY