Kıvanç abin yaşında abicim dilin sürçtü herhalde :) Böyle abuk konulardan savaş çıkmasın zaten.. Senide ayrı severim saygına karşılık ;)
Printable View
Tıc Rs her zamanki halinde çok iyi,
Yarış erken bitmiş ama sonrası belli zaten ,,
Araçlara maşallah
Eyvallah..
ıbo maşallah ama bılıyorsun sen senı gecıcek arabayı :D
Yarışın sonrası bellimiydi. noluyomuş sonrasında biz köprüdeydik bişi göremedik.:)
iki aracada maşallah. senkron basılmış kafa burun gidilmiş sonuç ortaya çıkacağı için 5 e atılmamış gibi geldi bana. o yolda o trafiksizlikte basmamak ilginç çünkü cidden. iki tarafıda tanımam bu arada, videoyu keyifle izlerken bi anda bitti diye sinir oldum:)
TIC rs maşallah beğendiğim sayılı rs lerden :)
Saxo başarılı bu rs ph5 li itbli beyinli saxo geçiyordu deli gibi arsiz saxo da beyin yok enjektor yok headers dahi yok yok ve 5 vites uzun dişli kullanmis lar bu iyilesmeler olursa daha zevkli top denenebilir.masallah iki aracada
maşallah deneyen araçlara.... kafa burun bu olsa gerek..
araç sahibi speclere yazılım yazmış ? :)
http://i.hizliresim.com/l7z1Rr.png
araç US performans da yazılım yapılmak üzere sıraya alındı, Arkadaşın izin Dönüşü yazılımı yapılacak , araç sahibi yusuf arkadaşımız İstanbul'da oranın atmosferine göre yapılan yazılımı yazmaktan çekinmemiş , ama Tic RS in sahibi koyduğu yakıtı yazmamış? senin patates beynin ona yetmez gerçi
masallah atmo bı baska oluyor
Benim saxo ile 4 aralikta denedim ozamanda yazilim vardi hatta videodaki specleride yaziyor konuyu bulur atarim simdi yazikim yok vs demeyin saxoya (;
hay ben senin patates kafana ya. Yazdıklarımı anlamıyomusun 0 rakım düşük avans yazılım var. O yüzden ayarsız. Ama senin olmayan beynin anlamamakta ısrar ediyo. Biz ne varsa yazarız olan bişeye yok demeyiz merak etme. Sen dombili.
Ya yazilimsiz pistonlu ,egzantrikli arbami olur her yazilana takilmayin :)
Yahu niye arabanızdaki specleri saklama amacı var sürekli? Yazılım olduğunu herkes biliyor piston ve egzantrikli arabaya yazılım yapmayacak ve öyle gazlayacak :) güldürmeyin insanları :)
Yazılım ziki çıkardınız bide :)yazılım var la var yok demiyoz. Bi okuyun yazdıklarımı. Ama yakıt yok orası kesin