maşallah levent çok güzel gidiyor gerçektende yaptıklarının bütün emeklerini alıyorsun. Limittemisin yoksa daha yapıcakların varmı? 0-200 u dbnde 8.xx civarındasın sanırım. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
doğuştan araba manyağı
hey maşallah içim açıldı seyredince![]()
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
maşallah levent ciddi hızlı
Koltukta ki yapıştırmayı hissetmek için arabana bir depo benzin doldurabilirim![]()
4x4'ün hakkı budur, draglara katılmayı düşünüyor musun levent ?
levent çok çok iyi maşallah , yapan ustaları da ayrıca tebrik ederim.
Dr.ECU
Tebrikler Levent, emeklerine sağlık. Aşırı başarılı benceah bi de bi noktadan sonra titremese kamera
![]()
maaşallah devir saatine bittim 7000 8000 arası git gel olmuş![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
maşallah çok iyi gerçekten de... o kalkıştaki adranalini ve heyecanı yaşamak için ben de yakıt koyabilirim bu arada![]()
Bahadır Ustaoğlu
Çok çok iyiMaşallah diyelim de nazarımız dokunmasın
Emre tesekkur ederim. 0-200 8.5 sn bu kosuda +egimde . Suan icin limit yok enjektorde cıktıgı icin setup ı degistirip 35 R a gecersek cok daha hızlanabilir...
Bencede oyle, her yarısa olmasada bu yaz 1-2 kez mutlaka katılıp suremı olcmek ıstıyorum...
Tesekkur ederim Muharrem, sagol...
Tesekkurler Levent, maalesef kamera bı yerden sonra gevsemeye baslamıs bır daha kı ne artık...
Tesekkur ederim, 8,5 donuyoruz ama gosterge 8 bin den sonrasını gostermıyor..
Haha sizleri bir arada denk getirmek lazım o zamanTesekkur ederim sizlerede..
Herkese iyi dilekleri için tesekkur ederim bundan sonra hafifletmeye gidip biraz daha hızlanmayı umuyorum...
Kadranı tam cek derım ama nasıl hızlanmadır o yahu... Tebrıkler.
Bu sene yurtdısında drag yap derım,bu ısı belgele...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)