Yok Allah korusun 340 falan görmek istemiyorum bu arabayla :) vites, son dişli oranları ve devir ile 340 görüyor kağıt üstünde. Gerçekte ne olur bilmem.
Printable View
1. vites 80i okudum allah allah dedim, 2'de 135 hadi dedim sardı yazılmış bakalım ne gelecek derken 3'te 205 ne demek abi tekrar tekrar izledim :) Abi sen asfaltta ben kanepede sardım yeminle :D Kazasız belasız maşallah.
Bencede görmek istemeyin zaten mazAllah istenmedik şeyler olabilir . Kesenize bereket kazasız belasız sürüşler
vay anasımı metronun orada önüne parkettiğim s2k bu o zaman. Araba ateş ediyor. allah kaza bela vermesin.
Abi vites olayına oha dedim resmen...
Maşaallah rabbim kaza bela vermesin, 0 alıp şu an ki haline getirmişsiniz, emek filan saygı gösterilcek cinsten
Masallah emeginize saglik
Metronun orda görenlere +1 :)
Maşallah çok iyi :)
Yalnız oranlar tam 100-200 için olmuş :) vites atmadan 100-200 koşuyor
güle güle kullan Sinan güzel olmuş
geçen gün ivedikte çatara patara gidiyordun ses güzeldi abi
Masallah aracınıza 100-200 sureside gayet ıyı uzaktan takıp ettıgım bır s2000.
oranlar bence gayet ıyı 500hp üzeri bir arac icin ılk 3 vites sarmaktansa , turbonun spool ettıgı devir ve aracin max gucunu ne kadar sure muhafaza ettigi egri icinde kaliyorsa sanzuman orani bence harika
?
Birde merak ettigim m sanzumani takmak icin karoserde herhangi bir kesme bicme vs yapildimi ? veyahut guzel ulkemın kendı argesı dahılınde kulaklar kaynaklar ayaklar ılemı montaj yapıldı ?
Masallah araca basarılarının devamını dılerım..
Masallah,arcadium'un oralarda goruyorum hep cok yakisikli bir araba.
Maşallah abi, Konya'ya gireceğin yarışa seyre gelelim de canlı görelim şunu :)
Masallah mal gaddar :)
Teşekkür ederim öncelikle. Oranları özellikle seçtim 100-200 süresi için. Videoda 2. vites sonunda araç sardığı için kesiciye sokmadan vites atıyorum o yüzden 3. vites düşük devir kalıyorum. Yani tam 8950dd değilde 8850 ya da 8900 de vites atmış olabilirim. Yerinde atınca vitesi gerekli devir-güç bandının içinde kalıyor.
Araçta hiçbiryeri kesip biçmedik. Araçta şanzıman ve diferansiyeli, orijinal kulak yerlerine yeni yaptığımız ayaklar vasıtasıyla oturtturduk. Sadece S2000 şanzıman muhafazının bir kısmı m3 şanzımanına kaynaklandı.
Maaşallah abi güle güle bin :)