Yunusu instagramdan takip ediyorum aynı renkte aynı semtte xei bar bende de. Oradan yorum yapamadım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah sizinde elinize sağlık![]()
Yunusu instagramdan takip ediyorum aynı renkte aynı semtte xei bar bende de. Oradan yorum yapamadım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah sizinde elinize sağlık![]()
al sana proje işte. alışılan deil şaşırılacak işler bunlar kardeşim
tebrikler kazasız belasız sürüşler .
KİMBO
videouyu daha önce görmüştüm Yunusun kesesine yapan ustaların ve tunerin ellerine sağlık
ilerde forged e geçerse çok can yakacak belli![]()
170 hp civarında 1050 kg araba ile 1400 kg 200 hp 4 ileri otomatik arabanın denemesinden farklı bir sonucu millet nasıl bekleyebiliyor anlamıyorum. Toyoya gayet güzel olmuş ellerinize sağlık.
IN BOOST WE TRUST
Çok güzel bir proje, Efsane kasa,
Corolla Kollarının maşallahı var pistondan yana da sıkıntı çıkacağını zannetmem,
direk methanollü 1 bar civarı gönül rahatlığıyla basılır zımba gibi de olur Maşallah aracınıza![]()
Maşallah çok fantastik ve keyifli olmuşBir kadran videosu hakikaten kebabın üstüne çay gibi giderdi şimdi..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Maşallah kazasız belasız gazlamalar.
Yolu doğru olanın yükü ağır olurmuş
Akıllı ol evlat!
işi bilenler güzel yorumlar yapmış maşallah Serdar bu işi biliyor
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
https://www.youtube.com/watch?v=Ml0bIG5m-6E
araba bu fiyatı 50bin.
4A stock motor
maşallah yunus kesene bereket.
RACE WERKS
Tam aradığım buydu işteinşallah en yakın zamanda bende düşünüyorum biturbo
![]()
07 HG 231--Renault Flash (R11) 1.7
07 GJU 41--Toyota Corolla (AE112) 1.6VVT-İ
07 EZS 96--Volkswagen Caddy (MK3) 1.9TDI
07 ABZ 206--Seat Cordoba Vario (6K2) 1.9TDI
Serdar yapmayın hızlı arabalar bizim dizellerin pek tadı kalmıyoEllerinize sağlık . Hayırlı olsun Yunus.
RACE WERKS
Golf MK1 GTD TOJ 56
Geçen hafta sabah işe gitcem evden çıktım bi baktım binanın önünde park etmiş halde duruyoŞaşırdım bi an. Gayet güzel canlı olarakta
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)