2014Seat Ibıza 1.4 16v 85Hp yazılım ve denemeler

Thread: 2014Seat Ibıza 1.4 16v 85Hp yazılım ve denemeler

1. makturan's Avatar

makturan said:

Thumbs up 2014Seat Ibıza 1.4 16v 85Hp yazılım ve denemeler

Arkadaşlar merhaba,

2014 Seat Ibiza 1.4 16v 85 Hp aracıma yazılım yaptırdım. Dyno verisi: 94,1Hp çıktı. Ekstra olarak simota havafiltresi var.

4 farklı araçla deneme yaptık. (Hepsi arkadaşım) Amacımız Ibiza'nın ne kadar yürüdüğü ve tutunduğu, ortada bir iddaa filan yok

İlk olarak aynı araçla denedik Ibiza 1.4 85hp Araçlar 1er kişi.

İkinci deneme 2013 Golf dsg 1.6tdi 105hp Araçlar 2şer kişi. Golf daha ağır. 2.ve 3.viteste basılmıştır.

Yazılım sonrası alınan hp 9,1. Atmosferik motorda bu kadar oluyor
    Çok araştırma yapmıştım bu motora yazılım yaptıran göremedim hiç.
    Sizlerle paylaşmak istedim.

İyi Seyirler.

Saygılar..

2. makturan's Avatar

makturan said:
    Üçüncü deneme 2015 Fiat Linea 1.3 dizel 95hp Araçlar 1er kişi. Özel istekle Linea'nın devrinde basılmıştır.

Dördüncü deneme 2015 Vw Passat 1.6 manuel dizel 120hp Passat 2 kişi. Ibıza 1 kişi. Ibiza ne kadar tutunabilir onu görmek için denendi. vw'nin 120hp dizel motoru oldukça başarılı 4.viteste passat çok güzel ayırıyor.

3. makturan's Avatar

makturan said:
    BU DA BONUS OLSUN DYNO UZERINDE 5.VITES KESICI

4. alper1001 said:
    Maşallah, vtec2 ile denedinizmi, görünene göre geçersiniz

5. mikelazi's Avatar

mikelazi said:
    yazılım yapılmadan önce dynoya çıktınızmı...atmo.da 9 hp hiçte küçümsencek rakam degil.

6. mikelazi's Avatar

mikelazi said:
    bu arada yazılım öncesi kat.ve egr yide iptal etseymişiniz

7. MCN21's Avatar

MCN21 said:
    Tdi dsg golf gecmeniz gercekten basarili masallah

8. makturan's Avatar

makturan said:
    Quote Originally Posted by alper1001 View Post
    Maşallah, vtec2 ile denedinizmi, görünene göre geçersiniz
    denemedim. Stock vtec2'yle güzel yürüyebilir ibiza.

Quote Originally Posted by mikelazi View Post
    yazılım yapılmadan önce dynoya çıktınızmı...atmo.da 9 hp hiçte küçümsencek rakam degil.
    dyno'ya çıkmadım ama yazılım öncesi dbn aldım. 50-160 3sn. daha hızlanmış. Eğim ve yol aynı.

bu arada yazılım öncesi kat.ve egr yide iptal etseymişiniz
    kat. iptali düşünüyorum ama ne kadar yararı olur , arıza lam. yakar mı diye soru işaretleri var ..

Quote Originally Posted by MCN21 View Post
    Tdi dsg golf gecmeniz gercekten basarili masallah
    teşekkürler.. Yazılım iyi oldu tabiki amacım performans değil, bu motora yazılım olmaz diyenleri ve bu motora yazılım yaptırmak isteyenleri bilgilendirmek istedim.. roll yapmayı özlemişim

9. Şirzat's Avatar

Şirzat said:
    dizellerin devrinde basılmamış gibi görünüyo tdi golfu geçebilecek gibi gelmedi yoksa kaç km hızla deneme yaptınız
    JUST A DRİVE...

10. ferroo's Avatar

ferroo said:
    Denemeler gusel kesenize bereket fakat dsg tdi golfun o kdr geride kalmasi benide sasirtti

11. makturan's Avatar

makturan said:
    Golf ile denemede ibizanin devrinde basılmıştır. 195 ibiza top speed yapıyor. 180 gibi golf arkadan gelip geçiyor. 2. ve 3. viteste denemeler yapıldı. Yazılım iyi geldi ibizaya
    B E Ş İ K T A Ş

12. by serçe's Avatar

by serçe said:
    Müsait olunduğu birgün bende denemek isterim aracınızada maşallah kazasız belasız

13. Faruk_Vtec's Avatar

Faruk_Vtec said:
    Quote Originally Posted by by serçe View Post
    Müsait olunduğu birgün bende denemek isterim aracınızada maşallah kazasız belasız
    +1

bende katılırım..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

14. Berkan's Avatar

Berkan said:
    Quote Originally Posted by Faruk_Vtec View Post
    +1

bende katılırım..
    ünsalla bizde size katılırız
    1881 - 193

15. AhmetKadir's Avatar

AhmetKadir said:
    keske bı kendı devrınızde bı de karsıdakı aracların devrınden bassaymıssınız. sadece linea denemesı mantıklı geldı bana.
    passat denemede 3000 devirin ustune cıkmıs zaten daha baslamadan. 4 te uzamasının nedenı fazladan attıgı bı vıtesın zararını anca orda kapatabılmıs.
    golf u bu sekılde gecebılıyorsanız 1.2 tsi 105lik golf veya jetta ıle yakın yurumenız lazım bı de onla denense hoş olur bence

16. mikelazi's Avatar

mikelazi said:
    arıza ışıgı muhabbetine kat.ve egr. iptalinden sonra yazılım yaptırsaydınız demek istemiştim.( 87binde turbo dizel aracımda kat.egr. iptalinden sonra dynoda 8hp.aldım)

17. Ramcho® said:
    1.4 90 hp corsa var bende tek kapı stock deneme olursa beni de yazın.
    Quote Originally Posted by DENON View Post
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

18. makturan's Avatar

makturan said:
    teşekkür ederim. Cumartesi günü öğlen müsaitim, deneyebiliriz memnun olurum. izmitte oturuyorum

Quote Originally Posted by Faruk_Vtec View Post
    +1

bende katılırım..
    Quote Originally Posted by Berkan View Post
    ünsalla bizde size katılırız
    olur olur tanışmış oluruz.. izmite beklerim.

Quote Originally Posted by AhmetKadir View Post
    keske bı kendı devrınızde bı de karsıdakı aracların devrınden bassaymıssınız. sadece linea denemesı mantıklı geldı bana.
    passat denemede 3000 devirin ustune cıkmıs zaten daha baslamadan. 4 te uzamasının nedenı fazladan attıgı bı vıtesın zararını anca orda kapatabılmıs.
    golf u bu sekılde gecebılıyorsanız 1.2 tsi 105lik golf veya jetta ıle yakın yurumenız lazım bı de onla denense hoş olur bence
    Denediğim Golf ve Passat zaten Ibiza'dan güçlüler, o yüzden Ibiza devrinde bastık. Çok bir iddaa olmadığı için de kasmadık açıkcası sonuçta ikiside bir süre sonra geçiyor Ibizayı

1.2 tsi 105hp lik Golf ve Jetta ile bu verilere göre güzel yürümesi lazım Ibizanın. Denemek isterim.

arıza ışıgı muhabbetine kat.ve egr. iptalinden sonra yazılım yaptırsaydınız demek istemiştim.( 87binde turbo dizel aracımda kat.egr. iptalinden sonra dynoda 8hp.aldım)
    harika değerler.. Atmosferik olan benim araçta nasıl bir verim alırım sizce ? güzel bir fark olacaksa yaptırabilirim..

Quote Originally Posted by Ramcho® View Post
    1.4 90 hp corsa var bende tek kapı stock deneme olursa beni de yazın.
    Güzel bir deneme olur tahminimce .. Ctesi buluşalım ?
    B E Ş İ K T A Ş

19. Ramcho® said:
    istanbula yolun düşerse yada izmite gelirsem araşırız hafta sonu coil takilacak araba.
    Quote Originally Posted by DENON View Post
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra