kocaman maşallah, adama 1.7dti aldırır :) ...
Printable View
kocaman maşallah, adama 1.7dti aldırır :) ...
sabrın sonu selamet derler ya öyle işte aylarca denemedin yatırdın arabayı emeklerinin karşılığını alıyosun ege maşallah ve denemelerinde bu kadar mütevazı adamda zor bulunur adam geçtiği videoları atmıyo bazen
Şimdi birileri gelir specler eşit değil s2000'de turbo yok der :D
Dumanlı dumanlı :)
herkese teşekküler.
sagolun beyler ,gerek yok her denemeyi yayınlamaya :) havalar zaten bozuktu, toplayıp yaza kadar kondisyon kaybı yaşatmaktansa havalar düzelince cıkardık taze taze deneyıp karsılıgını alıyoruz :)
gecen sene feh typer denememde ,typer vtec altı bassa bile corsa geçemez diyen düzceli,bursalı bazı artistler vardı,şimdi s2000 gördüler sesleri çıkmıyo, asıl onları bekliyorum :)
1.6 gtc ile insignia turbosu ayni
maşallah ıkı aracada ; corsayı ayakta alkışladım :)
Maşallah corciye :) önceden de videoları izliyordum.. Dumanlı hava sahasına evet :D
Maşallah kardeşim, keyifli gazlamalar :)
Hadi bitti, bitecek dedigim yerde bile bitmedi Corsa, üst hızlarda da çok canlı gidiyor maşaallah
Maşallah ER Corsaya. Emeğinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun Ege. Er herzamanki gibi şaşırtmaya devam ediyor. Maşallah güzel deneme olmuş.
Deneyen iki araca da tebrikler kazasız belasız.
maşallah nilüferde görüyorum ara sıra sesi soluğu görmesem corsa demem :) kesilir diye bekledim ama kesilmedi çok iyi gidiyor
corsa sonuna kadar bırakmamış araçlara maşallah ...
Corsa ne yürümüş be maşşallah.
araçların ikisine de maşallah.
Corsa dti'ler piyasası zaten yüksekti, şimdi iyice yükselir :)
almak için geç kaldık.
Corsa ateş etmiş :)
[QUOTE=Gökhan Kavuştu;7865057]http://imageshack.com/a/img537/7831/AZbUO9.jpg[/QUOTE
hahahahaha teşekkürler :D
teşekkürler sağolun :)
maşallah iki aracada ercorsa şaşırtmaya devam ediyor :)
ege özelden telini yazsana bana. sizin köpek pirelendi. bir ara gelin bakın şuna
helal olsun dostum süper yürümüşsün :) SBN den selam :)
maşallah corsaya allah tekerine taş deydirmesin :)
güzel deneme olmuş.tebrikler
bu arada devir kesici hangi devirde kesiyor.
:D:D abi haftaya cuma geliyorum veteriner hekimliğine götürüp bi iç dış detaylı yaptırayım ona,yazdım özelden tel.i
aleykumselam teşekkürler :)
teşekkürler
top speed 207 km/h 5190 rpm .pc verileridir ,sapma olmayan hali.
teşekkürler
maşallah Er corsa gayet başarılı kardeşim ;)
Maşallah iki araçta ateş ediyor :)
Maşallah 2 araca da sürücülerine de . ateş etmiş corsa fena :)
Maşallah ege corsalar insaları şaşırtmaya devam ediyor şanzuman ı uzatmak adına bi proje yapılırsa 250 lere kadar giderse corsalar cok canlar yakar piyasada typer kalmaz
maşallah corsaya.80-200 mu basıyorsunuz
corsanın şanzıman standart mı ?
Helal olsun harika OLMUŞ :)
videonun sonu hakikaten çok iyi olmuş başka arabadan çekimler. işin boyutu daha iyi anlaşılıyo helal
maşşallah bu ne yahu :) bu er bana saplasa arabadan inmeden gezerim utancımdan :) helal olsun ne iş varmuş bu corsalarda ya böyle.