maşallah araca resmen dizel sevgimi kabarttınız.:D
Printable View
maşallah araca resmen dizel sevgimi kabarttınız.:D
maşallah er corsaya resmen dizel sevgim kabardı.
kocaman maşallah, adama 1.7dti aldırır :) ...
sabrın sonu selamet derler ya öyle işte aylarca denemedin yatırdın arabayı emeklerinin karşılığını alıyosun ege maşallah ve denemelerinde bu kadar mütevazı adamda zor bulunur adam geçtiği videoları atmıyo bazen
Şimdi birileri gelir specler eşit değil s2000'de turbo yok der :D
Dumanlı dumanlı :)
herkese teşekküler.
sagolun beyler ,gerek yok her denemeyi yayınlamaya :) havalar zaten bozuktu, toplayıp yaza kadar kondisyon kaybı yaşatmaktansa havalar düzelince cıkardık taze taze deneyıp karsılıgını alıyoruz :)
gecen sene feh typer denememde ,typer vtec altı bassa bile corsa geçemez diyen düzceli,bursalı bazı artistler vardı,şimdi s2000 gördüler sesleri çıkmıyo, asıl onları bekliyorum :)
1.6 gtc ile insignia turbosu ayni
maşallah ıkı aracada ; corsayı ayakta alkışladım :)
Maşallah corciye :) önceden de videoları izliyordum.. Dumanlı hava sahasına evet :D
Maşallah kardeşim, keyifli gazlamalar :)
Hadi bitti, bitecek dedigim yerde bile bitmedi Corsa, üst hızlarda da çok canlı gidiyor maşaallah
Maşallah ER Corsaya. Emeğinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun Ege. Er herzamanki gibi şaşırtmaya devam ediyor. Maşallah güzel deneme olmuş.
Deneyen iki araca da tebrikler kazasız belasız.
maşallah nilüferde görüyorum ara sıra sesi soluğu görmesem corsa demem :) kesilir diye bekledim ama kesilmedi çok iyi gidiyor
corsa sonuna kadar bırakmamış araçlara maşallah ...
Corsa ne yürümüş be maşşallah.